reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Ee mam pytanko, czy któraś z Was podczas @ też źle reaguje na zapachy?

ja pracuje jako kasjer kilka dni w miesiącu i dzisiaj myślałam, że oszaleję.

julianka- wszytsko bedzie dobrze, zobaczysz, już w krótce zobaczysz upragnione 2 krechy :-)
alexast - witaj :-) przykro mi, że nie udało się z 1szym razem, ale szczęście w nieszczęściu, że jednak coś sie dzieje, czyli dochodzi do zapłodnienia. To tylko kwestia czasu, zobaczysz już nie długo:-)
syneczki- gratulacje z okazji ciąży, trzymam kciuki, aby maluszek zdrowo rósł i ..zdrowiej!!!
catherine- witaj! a myslałaś moze, aby podczas starania brać luteine? ja tak zaszłam z takim wspomagaczem. brałam ją od owulacji , aż do dnia planowanej miesiaczki, robiłam test i jak nic nie było to odstawiałam i tak w sumie tym sposobem udało mi sie w koncu zajsc i utrzymac. :-)
sylwia- witaj, mamy dzieci w podobnym wieku :-)

reklama
Do góry