reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

hejka
witam wszytskie nowe dziewczynki :) coraz wiecej nas fajnie i ciekawe jak bedzie podczas testowan ehehehehe

ja mysle ze od wtorku zaczniemy przytulanko :) poczekamy troche zeby żołnierzyki męza nabrały na sile ehehehhe

siedze w pracy ... buuu

reklama
agacynda- mieszkamy blisko siebie :-)
matyjasowa- na pewno kilka z nas przenie sie sie na mamy listopadowe 2012 :-) ja byłam mamą listopadowa 2010..ech jak to zleciało

cześć dziewczyny! :-)

Chciałabym do Was dołączyć , ponieważ niebawem zaczynamy starania o kolejne Maleństwo... Najpierw plan był taki zeby zacząć staranka dopiero w 2013 ale zdecydowaliśmy się że w zasadzie nie ma na co czekać i jeśli wszystko się uda to będziemy mieli Dzieciatko jeszcze z 2012 roku :-)

Ponad to, widzę tutaj kilka znajomych "twarzy"... :-D

mynia_82 - zazdroszczę ci!!! Ja muszę jeszcze poczekać kilka cykli :tak:I oczywiście trzymam kciuki:-)
paulinka109 witam i życzę szybkiego zafasolkowania :tak::-)

A ja mam pytanie/wątpliwość... jak to jest z plamieniem i krwawieniem? Wiem, że plamienie wlicza się do poprzedniego cyklu ale co to jest plamienie? Do jakiego momentu jest plamienie, albo inaczej czym się różni plamienie od krwawienia?

reklama
Ooo... ja myślałam, że tu nikt nie zaglądał a tu tyle nowych dziewczyn :)

Ja tam zamierzam być jeszcze październikową mamą;)
No a tak na serio to sai jestesmy ciekawi czy cos z tego będzie:cool2:
Jakoś nazwa "starania" mi nie pasuje, ot zaszaleliśmy 3 dni przed owu i dzień po...
jak myślicie? Małe sznse? Czy całkiem nie małe ?;-)
Póki co profilaktycznie odstawiłam alkohol.
Powiedzcie dziewczyny, jak to było u Was z decyzja o dziecku? To Wy bardziej chciałyście? Czy Wasi panowie "też to poczuli"? Czy nie czuli "tego" czegoś, ale wiedzieli , po prostu ze to dobry czas na starania i podjęli taka decyzję?
Bo mój mąż przyznał, ze nie czuje "tego tak jak ja" ale to dobry czas na dziecko i uważa, że możemy zacząc sie starać.
Sama nie wiem jak to jest z facetami...w sumie nie ma co wymagać , że poczuja instynkt macierzyński... no ale też....
no właśnie jak to jest u Was?

Do góry