reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

hehehe witam nowe i te "stare" dziewczynki hehehehe

u mnie tez sesja ... praca.... noi wiadomo dom i rodzinka .......
ten ubiegly tydzien weekend i poczatek tego niezle daly mi w d...e nie wiedzialam jak sie nazywam wstajac rano w poniedzialek do pracy ..... masakra ( caly tydzien dawalam korki ze staty potem w wekend egz z tegoz przedmiotu .... wiec glowa parowała) dawno nie byalm az taka wykonczona ..... ale teraz juz mozna troche przystopowac:).... jak pooddaje praktyki i zalicze jeden przedmiot sesja bedzie zakonczona:)

noi co mnie cieszy @ poszla sobie wreszcie wiec mozna zaczac staranka ,.... chociaz powiem wam ze puki co podchodze do tego bardziej na luzie...:)

reklama
Witajcie :) przyznam się od razu nie przeczytałam wszystkich waszych postów bo na tą chwile zajęło bym mi z miesiąc :) ale tak jak wy i ja się staram z mężem o dzidziusia i to już dobry rok czasu i nam coś nie wychodzi... Ale mamy już rok 2012 wiec czuje się jako staraczka kolejnego roku mam nadzieje że ten rok będzie dla nas pomyślny i każda zakończy etap starania a zacznie szykowania wyprawek :)

Witam Groszku, Agrafko i Czarni :))

Ja wczoraj cały dzień poza domem byłam więc nie zaglądałam na forum...
Ale czekam aż coś więcej się wyjaśni z resztą dziewczyn :)

Anetko, jak tam Okruszek? :)

julianka- super :-) ja też nie mogę się doczekać do wakacji :)))
matyjasowa- dajesz korki ze statystyki wow dobra jesteś :-) ja ją zaliczyłam z którymś razem hehe
czarni- hej :-)
agacynda- witam
Jeśli mogę troszkę poradzić i nic nie narzucać..
Ja z moim M staraliśmy sie rok, po czym zaszłam w ciążę, okazało sie, ze jest pusty pęcherzyk i moja radość spełzła na niczym. Ale nie poddaliśmy się i równo w rocznicę 1 zajścia..zaszłam znów. I moja rada dla obecnych staraczek- traktujcie sex jako przyjemnosć i dajcie sobie dużo rozkoszy i przyjemności, nigdy nie róbcie tego mechanicznie "bo się staram".Ja caŁy rok się starałam, w końcu powiedziałam, trudno - nie to nie. W końcu pewnego wieczoru ubrałam sie sexy, zrobiłam kolacje i czekałam na M z winkiem.. No i mamy Damianka :-D

Powiem wam dziewczyny, że bardzo się stresuję przyszłymi starankami. W pierwszą ciążę zaszłam nie planując i mam synka. Do drugiej ciąży czyniłam przygotowania...i nie udało się. Teraz boję się, że planowanie i przygotowywanie do ciąży skończy się tak jak poprzednio! Jednak modlę się o to, by wszystko skończyło sie dobrze - czyli zdrowym dzieciątkiem w moich ramionach...
matyjasowa - luz jest jak najbardziej wskazany :tak:
czarni nowy rok - oby szczęsliwy dla nas wszystkich :-)

cześć dziewczyny,

mogę do was dołączyć? ja z moim kochaniem staramy się og 9 miesięcy, w poprzednim cyklu sie wprawdzie udało, ale radość nie trwała długo, bo w 6tygodniu dostałam krwawienia. Walczę dalej, choć na chwilę obecną nie mam nadzieji, mam obecnie 22dzień cyklu a owulki nie było :( może uda się w następnym cyklu

alexast - witaj :):-)
Współczuję ci bardzo. Jednak nie można tracić nadziei. Zobaczysz, "ani się obejrzysz", a już maluszek nie będzie dawał ci spać po nocach! Tego życzę tobie, sobie i wszystkim staraczkom :tak:

Wpadłam powiedzieć że żyję, ...chyba :baffled:
Przeziębienie zaatakowało do tego stopnia że nos przestał funkcjonować a głowa bez przerwy boli. Na dodatek chłopcy po tygodniu siedzenia w domu postanowili pokazać jak im się nudzi i wymyślają co raz to nowsze i bardziej krzykliwe zabawy :wściekła/y:
Miłego weekendu babiczki.

Hej Dziewczyny! Jeszcze nie przeczytalam wszystkich postow, wiec nie wiem za bardzo wszystkiego o Was, ale trzymam kciukasy za wszystkie staraczki. Jestem mama prawie 2 letniego malucha i chcialabym miec jeszcze drugie. Staramy sie z mezem od zeszlego roku, ale niestety 2 razy mialam wczesne poronienie i na tym sie skonczylo. Zreszta to dla mnie nic ''nowego'', bo nim zaszlam w ciaze ze swoim synkiem tez mialam problemy i tez 2 razy poronilam. Do 3 razy sztuka? Na razie biore Cilest, ale mam zamiar odstawic piguly w Lutym i do dziela :) a poza tym, ze w grupie razniej postanowilam dolaczyc do Was :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie moge do was dolaczyc staramy sie z mezsmejuz 5 miesiecy bez efektow teraz chyba nie miala mowu a to moj 23 dc i niewiemk iedy moze sie u mnie pojawic @ bo mam bardzo nieregularne ostatni cykl trwal 41 dni o corcie staralismy sie 2 lata

Do góry