reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Jest ok:-) Troche boli ale jakos widzac szpital i czujac cala ta atmosfere to mi dolegliwosci minely:-) hehe..doczytam was jutro dzisiaj taki dzien na wariackich papierach..zreszta jak ostatnie dwa tygodnie.

reklama
NOELLE, AGNIESZKA nie stresujcie się tym. napweno kolejne usg będzie juz super:)
SIHAYA musisz nam koniecznie to nowe mieszkanko pokazac:)
PAULINKA jak tam dietka?? jak MIki??
MYNIA, SAILOR, LALUS, FICIARA, CZARNOOKA, ROŻNICZKA, BZIBZIOK puk! puk!
ASITA i jak bukiecik wybrany??
MGIEŁKA jak się czujesz???

NOELLE mnie też rana czasem dokucza. koło niej dalej czuje zdrętwienie i nie mam czucia. zgrubienie też mam z jednej strony. tam też mam szerszą ranę, jakby w tym miejscu poszerzali, bo źle nacięli. ogólnie to mam bardzo dużą ranę. prawie przez cały brzuch się ciągnie.

co do napięcia to zwracaj uwagę, czy mała leżąc nie wygina się w literę C. moja preferowała jedną stronę. układała często głowke na lewo. a na prawo jak chciała połozyc, to coś jakby ją blokowało, bo nie mogła swobodnie całego obrotu wykonac. nózki i rączki ma takjakby ''twarde'' bo jak chce ja przewinac czy rączke podniesc, żeby ubrac body to okropnie spina i nie ruszysz za nic w świecie. piastki bardzo mocno zaciskała, ale ważne jest to czy kciuk jest w środku piastki czy na zewnątrz. jak w środku to trzeba rozluźniac piąstki i masowac. mam nadzieję, że coś z tego zrozumiałas:)

domik dzieki.Poobserwuje ja na pewno.A u Was dobrze bedziw.Pocwiczycie troche i bedzie super!!zobaczysz!! a jak tam kupki u malej? wrocilo wszystko do normy?

moja mala przestawila sobie noc z dniem.I tak oto w szien idealne dziecko tylko je i spi.W nocy natomiast zaczyna sie show pt:pobaw sie ze mna:-/ Chce zeby ja nosic machcac jej raczkami czy nozkami itd wtedy pelnia szczescia wyatarczy do lozeczka odlozyc i juz pokrzykuje ;-)

I tak oto mala sobie teraz spi w najlepsze a matka zombiak z bolem brzucha i kregoslupa siedzi nad kawa i modli sie zeby ta kawa nie spowodowala kolki...
zycie...

NOELLE z kupkami dalej coś dziwnego. mała mało bączków ostatnio puszcza. a jak to zrobi to troszkę pieluszkę zbrudzi. a jak kupkę chce zrobic to czerwieni się, stęka, napina, a efekty czasem znikome.kupka normalna. nie twarda żeby ją męczyła, a po zrobieniu płacze strasznie:( to Ty idz spac z Nataszką, a nie na siłe kawę na rozbudzenie pij.

Dziewczyny halo! co tu się dzieje??? A właściwie dlaczego nic się nie dzieje?!:| Aż spałyśmy na drugą stronę w liście wątków!!<panika>
takiego czegoś to ja odkąd tu jestem nie pamiętam...

no ja wlasnie tez zagladam i nic nie widze ! eeeee !!!!

Myniu, Bzibziok, Sailor, Asita ? Ciezarowki ? reszta ?

NOELLE z kupkami dalej coś dziwnego. mała mało bączków ostatnio puszcza. a jak to zrobi to troszkę pieluszkę zbrudzi. a jak kupkę chce zrobic to czerwieni się, stęka, napina, a efekty czasem znikome.kupka normalna. nie twarda żeby ją męczyła, a po zrobieniu płacze strasznie:( to Ty idz spac z Nataszką, a nie na siłe kawę na rozbudzenie pij.

hej ja specjalnie dowleklam sie do kompa by ci cos napisac.Od dwoxh dni walczymy z mala.Problem z kupkami jak u ciebie.Dzisiaj pojechaliamy do lekarza.I szok.Jak ualyszal ze mala doataje witamine d to kazal odstawic.Bo ja ja czasem sokarmian i to wyatarczy bo tam jeat ta witamina poza tym powiedzial ze jeali w ciazy bralam witaminy dla ciezarnych lub teraz dla matek karmiaxyxh to dziecko dostaje konska dawke twj witaminy.A przedawkowanie tej witaminy powoduje hole brzucha,zaparcia,spowolnienie perystaltyki itp dolegliwosci.I u nas to by sie zgadzalo bo mala witamine dostaje dopiero 3 dzien.Nie wiwm czy ty podajesz czy nie ale moze w tym lezy problem.Ja odstawie na dwa dni i zobacze.Poza tym lekarz mowil ze produkowana w Polsce wit d jest slabo oczyszczana i warto sprowadzic sobie z Niemiec.

Dziewczyny ja dwa dni walcze z mala.ten sam problem co u domik wystapil.Ale chyba diagnoza poatawiona.pozyjemy zobaczymy.jutro nadrobie.

Dziewczyny moje dziecię ma katar tzn nie taki wodnisty tylko taki zatkany nosek :-( nie wiem czy to od suchego powietrza czasami nie jest. Jutro ide do pediatry bo dopiero juto jest

Ostatnia edycja:
Witam sie po weekendzie :biggrin2:
Domikcw bukiet dzisiaj jedzie mi mąż zamówić :biggrin2: napisałam mu na kartce jaki ma być w razie pytań ma dzwonić :tak: stwierdziłam, że będą kalie miniaturki fioletowe (tak z ok. 6 szt) bez ozdób tylko same kwiatki związane ;-)
Noelle biedulko trzymam kciuki za małą :tak:
Agnieszko oby synuś szybko wyleczył sie z tego kataru :tak:
Agacynda jestem jestem :biggrin2: podczytuje Was ale nie za bardzo mam kiedy pisać :-(
życze wszystkim udanego dnia :-D

reklama
Do góry