reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

witam sie z rana :-) u mnie niestety pochmurnie, a w sumie to juz pada :wściekła/y:
Agacynda ja też teraz dużo śpię to chyba faktycznie jest przesilenie wiosenne :-(
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny :tak:

reklama
Mgielko a dobrze dobrze. Cos sie denerwuje bo Mala mnie od wczoraj prawie nie kopie. Rozbudzam ja czekolada... A jak tam u Ciebie? Jak cukier?

Noelle a co to za zgrubienia? Daj koniecznie znac po wizycie u chirurga co sie dzieje.

Asitkoo ja nie wierze w przesilenia hihihi :-) nie no zaaarty. U mnie poki co sloneczko ale przez chmury...

Jezuuu mam tyle roboty dzisiaj. Trzy dni wody nie mielismy, kapalismy sie u moich rodzicow a w zlewie i zmywarce sterta garow... Podlogi musze umyc, najpierw odkurzyc. 5 pran do wstawienia dziiiizaaaaasss...cale szczescie ze do obiadu musze tylko kluski zrobic.

Ooo Mala zaczela sie toczyc w srodku :)

wspolczuje Ci bardzo.Ale.trzeba byc dobrej mysli.cwiczenia na pewno pompga.Nastraszylas mnie troxhe bo u nas porody podobne byly.My idziemy na usg glowki 29maja.w szpitalu robili po porodzie i byl jeden splot naczyniowy pogrubialy na granicy normy.Ale do sprawdzenia.Niby czeste urazy okoloporodowe ale ja i tak sie stresuje tak ze szok.A po xzym mialabym np ja poznac ze moja mala ma napiecia? zwariuje:-/

laski ja dzisiaj ide.do chirurga.Brzuch zaczal mjie bolec w miejscu po cc.Jakies.zgrubienia mi sie zrobily.wrr

Noelle u nas też jest splot jeden powiększony i my mamy USG 5 czerwca. Peditra kazał się nie martwić bo to praktycznie każde dzieciątko większe ma i ze to się wycofuje , tylko nie we wszystkich szpitalach obi się usg po porodzie. Ja staram sie nie myśleć bo bym zwariowała. mały jest cudny i na pewno jest wszystko ok tak staram się myśleć :)

Mgiełko miło,że pytasz:) Czuję się jak najbardziej ok:) Mam nadzieję, że u Ciebie też w porządku?:)
Agacyndka moja małą dziś też jakaś leniwa, może przez pogodę - duszno, ciepło, lampa na zewnątrz...
i tu w mieszkaniu też taki upał, bo słońce tu mamy od 10-11 do 17 praktycznie non stop... rolety niewiele dają, wiatrak włączony i trzeba w tym jakoś działać;)
Na szczęście jest szansa, że za dwa tygodnie będzie koniec remontu i będziemy mogli się przeprowadzać do siebie:) tam to będzie inna bajka... oj taaak... już odliczam godziny;)
Agnieszko i tak trzymaj!! grunt to pozytywne myślenie:)
Noelle Ty też głowa do góry i nie martw się na zapas:)
Myniutku pobudka!!;) toż to środek dnia!!;)
Bzibzioku,Sailor jak tam u Was??

oj no to Sihayka coraz mniej czasu Ci zostalo juz w starym mieszkaniu :)) super!! pokoj dla Nadusi tez juz jest? :)

oby tylko Agacyndko nic się nie zmieniło, nie było już więcej poślizgu....
Nadusi pokój robi jeszcze za "graciarnio - magazyn materiałów budowlano-wykończeniowych";) ale mam nadzieję, że po tym weekendzie zacznie się to zmieniać;)

a to podobnie jak i u mnie. tylko ze moj to graciarnio-garderobo-suszarnio-skladzik :Dale jak moj brat wroci z Londynu to przeniosa z moim A szafe do sypialni, wywioza graty na szrot jakis, suszarke do ubran kupuje wiec juz nie bede rozstawiac suszarek umalej w pokoju no i sie wezme na kupowanie mebli dla Anieliny :))

ze mna ok.podobmo poszarpali mi teoche wnetrznosci bo na szybko ciecie.Hehe..jak to brzmi;-)

agjieszko dzieki!!ja tez sie trzymam tego ze bedzie ok

reklama
Noelle biedaku..aż mnie brzuch zaczął boleć

naprawdę dzisiaj cicho

Idę kąpać mojego małego królewicza, wiecie jestem zakochana w swoim synku i już jestem zazdrosna o te wszystkie panienki które będa za nim latać :) a Dominisia moja kochana jest bardziej zazdrosna o tatusia niż o mamusie, a śmiać mi się chce bo jak kompie Antkato ona jest wpatrzona tylko w jeden punkt

Do góry