reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
królewno Lenka boska:) Bzibziok powoli Cię gonię, bo u mnie już 6,8 kg mniej:) U nas już po roczku:) Moje dziecko od rodziców Ł dostało 0,7 Wyborowej... Szkoda mi słów do tych ludzi. Siostra mojego Ł. przyjechała najadła się napiła (jak mój tata odwoził ją do Wrocka to całą drogę przespała pijana) pochwaliła się nowym I phonem, torebką od Armaniego, wycieczką do Paryża i wyciągnęła od babć kasę, a małemu nawet czekolady nie przywiozła, Ale już się przyzwyczaiłam. Tak samo było na naszym weselu i chrzcie Mikutka... Patologia jak Boga kocham...

NOELLE podaje małej tylko witaminę D. jak karmiłam piersia to dawałam D+K. tak mi i w szpitalu i u pediatry powiedzieli... zgłupiałam już....
ASITA bukiecik na pewno będzie boski!
ANKE jak dobrze, ze obyło się bez inderęcji lekarzy. trzymaj się:*

ja tez zglupialam.i mi tez kazali tak w szpitalu.a wczoraj gadka ze jak mieszanka dokarmiane to po co witamina d.Ze latwo przedawkowac itd.Szukalam w necie zdania sa podzielone ale.duzo mam pisze ze po witaminie problemy z brzuszkiem i kupkami mialy...juz sama nie wiem.dzisiaj witaminy nie dalam i piekne kupki w duzych ilosciach i dziecko jak zaczarowane je spi je spi i je spi...nie wiwm czy to lepszy dzien czy faktycznie zadzialalo to ze witaminy nie dostala

Witam Was :) Nie miałam inwencji twórczej na pisanie ostatnio, dalej działamy i nic z tego :(

Mój N załapał drożdżycę :( I dziś idę do gina się przebadać. Ostatnio nawet seksu mi się tak bardzo nie chce... libido spadło do zera :/ Może poproszę gina o monitoring... tylko mi się wydaję, że tak głupio jest się prosić...

Asitko na pewno bukiecik będzie cudny, i Twoja kreacja też jest śliczna :)

Myniu widzę, że tempka poszybowała w górę :) Fajnie :)

Noelle żeby malutka cały czas już taka spokojna była ;)

Jestem dziewczynki.
Anke ciesze sie ze udało Ci sie obyc bez zabiegu tak samo jak u mnie.

a u mnie nic nowego bylam w piatek podpatrzec czy wszystko ok u mnie i gin powiedzial ze jest pecherzyk 25mm:) maz wrocil w piatek i dzialalismy ostro ale niestety dupa blada tempka niska ehh. niewiem nawet czy pecherzyk pekl.
a tak pozatym to staramy sie o kredyt na zakup mieszkania.

Witam sie z rana
u mnie niestety z małego przyjęcia zrobiło się wesele na 50 osób :szok: moja mam świruje po prostu :confused2:
LALUŚ poproś gin. o monitoring tym bardziej, że tak długo się starasz to powinien Ci juz sam zaproponować
GOSIAK zdjęcie brzuchola przeurocze :tak:
NOELLE ale lecisz z wagi szybciej niż ja
KRÓLEWNA śliczna ta Twoja Lenka :tak:
MYNIU kciuki nadal zaciśnięte :tak:
DOMIKCW ja Twoja córcia??? mam nadzieje, ze już lepiej
CZARNOOKA kochana powodzenia z kredytem, a co do owulki to może jeszcze nic straconego???
pozdrawiam pozostałe dziewczyny :****

Ostatnia edycja:
hej babeczki ale tutaj pusto dzisiaj

Myniu cikay ten Twój sksk na wykresie :) trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Noelle u mnie eż już waga z przed ciąży , ale mam zamiar na jakąś zdrową dietkę przejść,muszę korzystać z karmienia cycem Antoś pomoze mamusi w gubieniu kg:)

Królewna malutka cudna

A ja dziewczyny codzę po ścianach ze zmęczenia mały dzisiaj w nocy spał po 15 minut a potem oczki duże i chce żeby go nosić i gadać do niego

NOELLE ja dziś drugi dzień nie podaję witaminy d. poczekam tydzień co będzie się działo. przez tydzień jej chyba nie zaszkodzę co? ale zmian w kupkach nie ma. za to mała od kilku dni mało je:( znów jej nie będzie przybywac...
MYNIU kciuki zaciśnięte:*
PAULINKA 100 latek dla Mikiego! co do rodziny brak słów...
AGNIESZKA życzę spokojnej nocki. niech Antoś nie szaleje:)
PIANKA, GOSIAK, SIHAYA, BZIBZIOK, SAILOR co tam słychac?
CZARNOOKA kciuki podwójnie zaciskam. za staranka i za kredyt:*
ASITA noooo to potańcówka do białego rana się szykuje:)

my po USG głowki. wszystko jest ok:) nie ma nic niepokojącego. kamień z serca mi spadł!

reklama
hej babeczki

co tam u Was?

my dzisiaj ciężką nockę mieliśmy Antoś dostał wczoraj pierwszy raz witaminę K i całą noc miał bóle brzuszka, po witaminie d mu nic nie jest. Byliśmy wczoraj u pediatry i Atoś nie ma katarku za to ma jakąś nietolerancje pokarmową bo ma sabke i kupki niby ładne bo złociutkie ale takie bardziej wodniste a pan doktor twierdzi że powinny bć jak jajecznica więc ja znowu na dietę :-( zero mleka , czekolady słodyczy i całej reszty
a moje dziecię wazy 5,400 ładny klocuszek ale nie widać po nim ze on taki duży jest i jestem przerażoa bo córcia tyle ważyła w 4 miesiącu

Do góry