reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Agacynda to nic dziwnego, ze Ci się nudzi :-) oj ile bym dała, żeby sobie posiedzieć w domku i poleniuchować :cool2:
Pianko faktycznie z opowieści to synka masz Aniołka :tak: oby był tak grzeczny cały czas a jak córcia nadal nie jest zazdrosna o Ciebie

Agacynda u mnie prasowanie czeka;) zapraszam:D

Pianko
dziękuję za informację o Tako. Zobaczymy na co my się zdecydujemy,póki co myślimy o Tako faktycznie ale dopiero przed nami maraton po sklepach więc wszystko przed nami;)

Sihaykaoooo nieeee na prasowanie to mnie nie wezmiesz! :)) wszystko inne w domu moge robic, ale do prasowania nikt za zadne skarby mnie nie zmusi hehe
jabylam w sobote i ogladalam tako alive i bardzo mi sie podobal :))

Pianko zazdroszcze Ci juz tego berbecia malego w domu :)) mnie juz nosi zeby maly pokoik urzadzic, ale A chce jeszcze poczekac.

agacynda ja też mam trochę śpiochów do przeprasowania także od Sihayki zapraszam do mnie :-D a kilka kg zeszło mi w szpitalu jak leżałam na patologii ciąży, wiadomo jakie tam racje żywnościowe...
Asitko córa nie jest o mnie zazdrosna bo zawsze ją zawołam jak np karmię małego i drugą ręką ją przytulę itp więc nie ma powodów, jak go przebieram to podaje mi pampersy, krem, za rączkę go potrzyma także nie czuje się odsunięta a mąż jak bierze małego to już cała oprawa tego musi być i ona wtedy przeżywa..chociaż ostatnio do piersi chciała się przystawić jak usłyszała że tam mleko mam :-D
A to moje 2-tygodniowe szczęście, wczoraj nam pępuszek odpadł :-)
101_7441.jpg DSC01314.jpg

agacynda już niedługo utulisz swoje maleństwo, zobaczysz teraz to czas będzie zasuwał i migiem zleci do sierpnia :tak:

Załączniki

• 101_7441.jpg
    101_7441.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC01314.jpg
    DSC01314.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnia edycja:
Dziękuję dziewczyny i z grzeczności nie przeczę :-D jest przesłodki, przyznaję bez bicia że czasami nie potrafię się opanować i śpiącego go wyciągnę żeby wytulić i wycałować :-D miłego dnia kobitki lecę jakiś obiad zorganizować, buziaki!

Pianko co za słodziak! a jaki duzy się wydaje:0 aż trudno uwierzyć, że tylko 2 tygodnie ma:)
Domik jak się macie z Lenką??
Agacynda szkoda, że nie wpadniesz:( a już miałam nadzieje.. no i sterta prasowania miała, która dalej leży w czeluściach szafy;) ja kiedyś bardzo lubiłam prasowac, a teraz mi się odwidziało i mam baaaaardzo duże problemy, żeby się zmobilizować:/
Póki co wynalazłam sobie kolejne ważniejsze zajęcie;) nie, tym razem nie w związku z remontem (choć, fakt zamówiłam dziś wannę i umówiłam odbiór na piątek) ale z działką:] W sobotę wybieramy się na pierwszy wypad pozimowy, zobaczyć jak roślinki ją przetrwały, odświeżyć trawnik itp... no i właśnie robię listę co muszę do soboty w ogrodniczym kupić a przy okazji szukam na necie gatunków, które w tym roku bym dosadziła, hihi...;)

reklama
Hej dziewczynki:)Noelle ale masz maleńki brzusio- śliczny:)Pianko Kubuś przecudny:) Agacyndo, Sihayko ja też jestem posiadaczką wózka tako i sobie go bardzo chwalę:)Test oczywiście wyszedł negatywny, ale przynajmniej z czystym sumieniem mogą tabletki brać:) Poczekam te pół roku w sumie to nawet dobrze. Wiosna się zaczęła ruch, dietka i w ciągu tygodnia 3 kg mniej:)A przynajmniej jeszcze 10 trzeba przez te pół roku zrzucić:)

Do góry