reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

AGACYNDA gratuluje córci! ale fajnie:) imię piękne, a brzusio uroczy:)
MGIEŁKA pięknie wyglądasz:) ładny domeczek sobie buduje Twoja córcia:)
NOELE a Ty gdzie masz brzusio??:-D uroczo wyglądasz:)
MYNIA piekne pazurki:) a wyjazd już tuż, tuż:)
ASITA fajna trawka, a Fabia jaka dorodna:szok:
GOSIAK co tam u Ciebie??
PIANKA boziu jakie słodkie maleństwo masz! oby Kubuś dalej taki grzeczny był:)
SIHAYA a Twój brzusio gdzie??
MARZEN trzymam kciuki:*

ciekawe co u Agi??

a u nas problemów ciąg dalszy... wczoraj byłam na wizycie kontrolnej i Lenka mało przybiera na wadze:( za 2 tygodnie znów do kontroli. zaczeła tak ulewac, ze szok. bardziej na wymioty to wygląda...masakra. nawet kilka razy po jedzeniu, a potem głodna i od nowa... dostała na to syropek i po nim ból brzuszka i ogromny ryk:( nie wiem co robic... rano tak się darła przy cycu... ciągle szarpała, okładała mnie piąstkami, znów chciała ssac i od nowa... mleczka nie było i butla w ruch poszła.
krostki na buzi są jeszcze gorsze... maści nie pomagają...chyba ją to swędzi bo macha i pociera łapkami po policzkach:( ma jedną wielką kaszkę na buzi...

sił mi brak już...

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc Kobitki :)
Agacynda gratuluje dziewczynki i imię bardzo mi się podoba :-)
Pianko śliczne to Twoje maleństwo i jaki spory chłopczyk -cudo !!! :)
Noelle Ty chudzinko, jak urodzisz to będziesz laska jakbys w ciazy nie była :tak:
Myniu prawdziwa dama z Ciebie - widzieliście Myni zdjęcie na FB? -w kapeluszu, bardzo elegancka kobitka :happy2:
domik jak Lenka?
Sihaya ja juz od wczoraj walcze z ogródkiem, jest tak slicznie, że aż chce się pracować :)

domik Lenka ma może reflux, albo skazę białkową ale to wszystko trzeba zbadać, zrobic USG, póki co możesz poprosic lekarza o recepte na specjalne mleko (chyba sojowe) i zobaczysz czy jest jakaś poprawa.

Domikcw Fabia zawsze była troszkę większa od Chanelki mimo, że jest półtora roku młodsza od niej :-) biedna ta Twoja Lenka, że jej ten trądzik nie chce zejść i jeszcze mleczko oddaje :-(
Marzen a u Ciebie tempka nadal wysoka kiedy robisz test:confused:

Sihayko no niestety, ja i prasowanie to wrogowie konkretni :-)) nigdy tego nie lubilam. A w domu wychodze z zalozenia, ze jak A ma ochote sobie cos wyprasowac to wie gdzie zelazko :-))
Paulinko a jaki masz model tako?
Marzen trzymam kciuki aby do piatku sie nic nie pojawilo. Mam nadzieje ze to plamienie ktore mialas ostatnio to implantacja.
Domik wydaje mi sie ze powinnas isc do lekarza z mala, zeby Ci cos poradzil na jej buzke i jedzenie.

Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!
Agnieszka napisala,ze Antek jest juz na świecie!!!:-)!!! I ma..uwaga uwaga .....

3940g 58cm i 10pkt!!

gratulacje!!!!!!!!!:-*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry