reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Noelka, nie wstyd Ci mieć taki mały brzuszek w 38 tc? Ja mam większy bez ciąży :p Ja lecę 26 kwietnia bladym świtem do mojego Stefana :) I mam tyle planów zwiedzaniowych... już sobie robię wydruki i opisy po polsku i angielsku :) Żeby móc suteczniej przekonywać go że koniecznie musimy iść w te miejsca, w które chcę :)
Asitkoooooooooooooooooooo ja tez się nei dziwię, że chcesz robić test, ja ostatnio robiłam nawet 6 dni po @ :) Widzisz jakbyś dupa nei wzieła to byś sobei czekała i czeała a 10 dni prognozowane przez lekarza już dawno minęło. Mamy tu najlepszą poradnię ginekologiczno-położniczą w Polsce :)
Sihayko zapomniałam wczoraj podziekować za rady :) Ta się skąłda że właśnie od soboty rowerki robiłam i już kolano prawie nie boli na szczęście :)
Agacynda Tobie też grozi najwyżej 12,5 na plusie na moje oko :)
Pianeczko faktycznie ideał Ci się trafił, a jaki śliczny... Jak ja bym chciała móc kiedyś przytulić taki swój mały skarb...
Marzenko niestety Twój komplement nie mi sie należy :) Bo ja nie mam zdjęcia w kapeluszu :) Ale i tak miło usłyszeć, że się jest damą :)
Agnieszka gratulacje :) Brzuszek był mały a Antek jak wyrósł :) Kawał Antka :)

reklama
Agnieszko gratulacje :).
Jeżeli którąś z Was boli głowa to przybijam piąteczkę bo mi się wydaję, że mam wielką jak arbuz i pulsuje mi. A przecież nie mogę tabletki :(. Ojjjjj...
Domik a może Ty coś jesz, że wychodzą malutkiej te krostki. U nas Antek tak miał, że bardzo mu się ulewało ale tylko jak zjadł to w maomencie ale nie płakał i mu samo przeszło. Musisz ją obserwować i czekać.

Ostatnia edycja:
No wlasnie tez chcialam powiedziec Marzen ze to nie u Myni ten kapelusz, bo zwiedzilam caly Myniowy profil i nie znalazlam :))

Myniu moze i skomcze a moze nie hehehehe bylam wlasnie u swojego gina na comiesiecznej wizycie i stanac na wage musialam... +1.8kg od poprzedniej wizyty :)) czyli w sumie od poczatku ciazy rowne +2kg :D hehehe

ahh no i gin mierzyl tetno i poprosilam, zeby mnie upewnil czy to napewno Dziewoja no i mam 100% Anielke hehe dostalam zdjecie dupeczki z wargami sromowymi jak byk :D

Agacyndo no to masz stowke pewnosci:-)
Cos mi sie wydaje ze nie wiele przytyjesz:-D

ja mam 8kg na plusie a ostatnio waga stoi w miejscu wiec juz raczej za duzo nie przytyje:-D Powiem wam ze czuje sie jakbym miala z 30kg wiecej...ledwo sie kulam...

Zaraz ide do wanny legnąć...bo teraz czuje ze boli mnie kazda kosteczka...

Noelka ja mam nadzieje na mala ilosc nadprogramowych kilogramow, bo mi sie ciezko zrzuca.. chociaz spacerkiem z wozkiem kilka razy dziennie to moze pojdzie szybciutko :))
idz legnij sie do wanny za mnie tez, bo ja nie mam. :D 8kg w ogole u Ciebie nie widac. u mnie sie rozeszlo narazie po calosci.i troszke w brzuszku siedzi :)

Agnieszko serdeczne gratulacje!! Antoni witamy na świecie! jednak uparciuszek poczekał do terminu :-D
Sihaya no właśnie Jakub taki długi jest, niby przy porodzie miał 55cm ale jak się na niego patrzy to wydaje się być znacznie dłuższy, ciekawa jestem ile by przybrał przez te 2 tyg do terminu, z reszta widzę po ciuszkach w których pływała moja córa że na niego są za małe :-) a my też wpadliśmy w fazę ogrodową - jak narazie ogarnięte pod balkonem, jeszcze działka została ale to już jak się ciepełko utrzyma:tak:
domik mój mały też sporo ulewa ale on to łapczywy jest i póki się nie obeżre jak prosiaczek to nie puści, zdarzyło mu się nawet ulać już na cycku :baffled: jakie masz maści na te krostki? my dostaliśmy z tego co pamiętam na receptę Neomycinum - taka maleńka tubka, maść do oczu i dr kazała te ropne krostki nią smarować - zdecydowanie pomogło, trzymaj się ciepło kochana jestem pewna że już niedługo będziecie się cieszyć urokami macierzyństwa na całego :tak:
Myniu no właśnie tak się zastanawiałam dlaczego nie widzę fotki z kapeluszem, specjalnie napalona że oko ucieszę odpaliłam fb :-D teraz koniecznie musisz zaopatrzyć się w kapelutek i strzelić fotę!! A Ty swojego skarba się doczekasz z pewnością i mówię Ci będzie taki słodziak że hoho!! czekoladka ;)
Noelle męża do wymasowania kosteczek zatrudnić ;)
Jejku dziewczyny moja przyjaciółka o której wam pisałam że miała takie nieciekawe przeżycia z ciążami jest na porodówce :) boże tak przeżywam że aż cała chodzę, tyle czekała, tyle się nacierpiała a za kilka godzin utuli swoje marzenie, tyle wyczekany, wytęskniony mały książę, normalnie ryczeć mi się chce ze wzruszenia :-)

hmmm...marzen...ja mam zdjecie z kapeluszem...ale takie byle jakie i do damy daleko i wogole szkoda gadac;)...wiec ..ktora to??przyznawac sie:-)

wykapalam sie,jak nowonarodzona sie czuje...moglabymjuz urodzic,zrzucic zbedne kg i nacieszyc sie nowymi ubraniami i butami bo wiosenka/lato za oknem a ja pomykam w "namiotach".

reklama
Do góry