reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dzwoniłam do gina kazał nie przestawać brać tabletek i zrobić test ciążowy. No ale w 25 dc to nie bardzo. Pewnie źle usłyszał...

reklama
Myniu najbardziej to Mała jest podobna do mojej mamy heheheheh :D identyczna broda nawet jak mojej mamy. Usta sa w 100% moje :-)) jupi ! I nos tez moglby byc moj. Ale chyba jest bardziej A.
Jejku mam nadzieje ze u Agi wszystko w porzadku!!

Paulinka test? To rob :D &&&&&

Paulinka ja robilam w 33 dc cyklu przy cyklach baaaardzo dlugich bo 42 dniowych i wyszlam i taka bladziocha, ze szok. Zawsze mozesz sprobowac albo zaczekac pare dni.
Dziewczyny mnie juz trzesie od srodka ze mam isc jutro do pracy. Najlepeliwj bym possla na zwolnienie ale boje sie ze mnie zwolnia. :-/... Mam taki stres, ze ja juz dlugo nie dam rady.

wlasnie mi sie przypomnialo, ze mialam napisac do Sihayki :)) hehe
mam dokladnie taka sama faze wozkowa jak Ty Kochana, za wszystkimi wozkami sie ogladam, a co najlepsze ze kazdy ktory widze to od razu wiem co to za marka i model hehehe
aleeee wejdz sobie Sihayka w wozki Tako i obejrzyj ich oferte, bo maja bardzo fajne i za calkiem dobra cene :))

Witam się z rana :-) u mnie dzisiaj słoneczko za oknem :-) ale ja nie wyspana, bo oglądałam wczoraj Kubę Wojewódzkiego i poszłam spać po 12 a od 5 nie śpie bo męża budzik mnie obudził i nie mogłam zasnąć :no:

Paulinka zrób test co Ci szkodzi ;-) trzymam kciuki :tak:
Marzen jak tam u Ciebie???:confused:
Czarnooka gdzie jesteś????:confused:
Noelle ????:confused:
Agnieszka???? pewnie już cieszy się Antkiem w realu :-)
Laluś czy Ty o nas zapomniałaś:confused:
Jillka kochana hallllloooooooooooooooo:confused:
Gosiak?????:confused:
pozostałe dziewczynki ściskam gorąco :tak:
Ja chcę do domku spać :tak:
Życzę miłego dnia :* :-D

edit
no i po słoneczku :-( niebo sie zachmurzyło :crazy:

Ostatnia edycja:
Zachmurzyło się:( a chciałam dziś iść na słoneczny spacer do sklepu z tkaninami po materiał na poduszki na krzesła i na pościelkę dla dzidziolka.
Słońce koniec spania!! wyłaź mi zza tych chmur!!
Agacyna ja właśnie na Tako się nastawiam, tylko jeszcze nie sprecyzowałam, który;) Ale koleżanka ma Tako, jej dwie znajome też i wszystkie bardzo zadowolone:)
Paulinka jak temp, plamienie? teścior?? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Asitko witam z rana na posterunku;)

reklama
no hej laseczki!!!
Jestem!!! Wiosna uderzyla mi do glowy i całymi dniami latam po podworku:-) Chyba jestem na baterie sloneczne:-D Imwiecej latam,im bardziej aktywnie czas spedzam tym mniej mam jakis dolegliwosci:dry:Wiec chyba powinnam sie polozyc to moze zacze rodzic:confused: Bo naprawde juz bym chciala.Dzisiaj 38 tygodni skonczone,brzmi tak powaznie ze pora byloby sie rozpakowac:-D:-D:-D

Agnieszko
halllooooo????Zapewne z Antosiemjuz sie soba ciesza!!
Gosiak Co u ciebie?
mgielko haloo???
agacynda piekna córa i piekny brzuszek:-D
sailor gdzie ta @??
paulinko skoro gin mowi zeby test zrobic to rob,nie zaszkodzi a moze cos wyjasni!
Pianko ,domik jak tam pociechy??? jak spadek waszej wagi po porodach??? bo ja juz powoli zaczynam sie toczyc i zastanawiam sie ile pojdzie w czorty po porodzie odrazy...!!
lalus a Ty gdzie???Halooo??tesknimy!!
czarnooka kochana gdzie jestes?co u ciebie?
Asita gdzie ta @??? kiedy masz jakas kontrole u gina?
anke jak sie czujesz??
jillka a co u ciebie??
mynia kiedy jedziesz do swojego na dzikie orgie??:):-):-):-)
sihaya a u Ciebie co kochana?

Ale zaleglosci mam tu u Nas:/ Chyba nie doczytam...wsystko wina tej pogody:dry::happy2::happy2: To sloneczko tak kusi....a mnie az nosi....i muszeee...poprostu muuuuusze cos robic:happy2::happy2:

Wrzucam moj bebech:zawstydzona/y:Zaczynamy 39 tydzien Uuuuuuuu.jpg

Załączniki

• Uuuuuuuu.jpg
    Uuuuuuuu.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 36
Do góry