reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Tabletki anty dostałam. No i problem taki, że jak będę brać i nie brać to raczej cykli nie ureguluję... Jak się dzisiaj nie rozkręci to zadzwonię do mojego gina i niech on się martwi:)Asitko ja to po 10dc zaczynam się zastanawiać kiedy jaśnie pani @ zawita:) nieraz na tym zastanawianiu 2 miesiące schodzą. Więc znam Twój ból:((( Jak ja zazdroszczę tym co mają regularne cykle. Chciałam na podstawie owu wywnioskować kiedy będzie @. No i ból był i test pozytywny w 17 dc. Wykres tego nie pokazał, więc pewnie znowu torbiel.

reklama
A ja mam dosyć starań...zaczęłam plamic więc okres tuż, tuż :(:(:( Ile można?? Nie jestem juz taka młoda :( Załamałam się, bez sensu to wszystko!!!!

Paulinka ja miałam w mirę regularne cykle i gdybym już miała chociaż jednego bejbika to bym się tak nie martwiła a tak wszystkie starania idą w łeb :wściekła/y:

dziewczynki ja się dzisiaj żegnam nie wiem czy uda mi się zajrzeć do Was wieczorkiem jeśli nie to życzę miłego popołudnia i wieczorku :-)

p.s u mnie znowu pochmurno, pewnie będzie padać jak wyjdę z pracy :wściekła/y:

edit
Marzen może jeszcze nic straconego trzymam kciuki a jaką masz tempke bo jeśli wysoka to to jeszcze nie @ a nie zapominaj że w ciąży też zdażają się plamienia i @ nawet, także głowa do góry bo tempke masz wysoką

Asitko, wiem, że nic z tego jest plamienie -będzie @ i tak co miesiąc :(
Dziękuję dziewczyny ......co miesiąc każda z nas przezywa to samo, dlatego wątek jeszcze istnieje...

Sihayko no to wizyta juz niedlugo :)) fajnie, ciekawe co sie u Twojego bejbika kryje :D
Rozniczko nawet nie wiesz jaki szok. wszyscy dodatkowo mnie nakrecali na chlopca bo ponoc slicznie wyglaeam :D
Pianko ja tez bylam przekonana :D do wczoraj do 16.30 :D hehehe
Marzen jeszcze nic straconego.&&&&&&

no ciekawe co tam u Agi...

pokaze Wam moja Gwiazde i pierwszoligowy brzuch grubaskowy heheheh
zdjęcie-35.jpgzdjęcie-27.jpg

Załączniki

• zdjęcie-35.jpg
    zdjęcie-35.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 42
  • zdjęcie-27.jpg
    zdjęcie-27.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Agacynda, no nie mogę, ona jest do Ciebie podobna :) Ja Cię kręcę :)
Różniczko ja miałam już lampę uv. Ale poszukaj sobie albno zestawu gotowego na allegro do hybryd albo musisz zakupic tak:
odtłuszczacz,
żel podkłądowo wykańczający (basetop się nazywa)
lakier w wybranym kolorze
lampę uv oczywiście
aceton (do ściągania potem hybryd)
no i będzie Ci potrzebne kopytko do skórek, bloczek taki do zmatowienia płytki (taki żeby jej nie uszkadzał tylko delikatnie zmatowił) - no ale takie rzeczy to może masz już w domku.
Ja tylko w razie czego powiem Wam Różniczko i Bzibzioczku że ja szłam na początek po taniości :) Kupiłam lakiery INS 3,99 za sztukę i kupiłam basetop też INS - 12,99 i lakier jest fajny, ja uważam, że na domowe potrzeby to naprawdę nie ma konieczności kupowania droższych, ale co do basetopa to jako baza jest ok ale jako wykończenie - do bani. Ja w piątek zrobiłam jedną łapkę i przy przemywaniu na koniec prawie wszystko mi zlazło przez ten preparat. Ale na szczęście miaąłm taki zwykły żel (od robienia tipsów - future się nazywa) i następnego dnia od nowa... wszystko jak poprzedniego dnia tylko na wierzch ten żel i jest gites:) Następnym razem zamówię inny basetop, ale póki co z tym żelem też jest ok. Trudność jest porwónywalna do robienia zwykłego manicure, takkże polecam.
Bzibzioczku ja też mam marne paznokcie, tzn są strasznie suche, rozdwajają się, łamią... zobaczymy jak długo będzie sie u mnie hybryda trzymać ale ja nawet z tygodnia będę zadowolona, zresztą dłużej to by mi się nudził jeden kolor :) A poza tym już widzę, że od soboty mam spore odrosty, nie wiedziałam, że paznokcie rosną mi tak szybko przez to, że ciągle się łamały:)
Agnieszka miałą numer do którejś z Was, Noelle ??? Nie odzywała się?

Do góry