reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

My tylko na wekend majowy, ale wypad będzie typowo do zwiedzania- Kazimierz Dolny, Lwów, pętla bieszczadzka, Sandomierz itd. Nigdy nie dotarłam w te rejony Polski, mimo tego, ze mam ją objeżdżoną wzdłuż i wszerz :-) (byłam tylko dawno temu w okolicach Lubaczowa)
A na urlop wybieramy się w czerwcu i już się nie mogę doczekać.
Sihaya a u Ciebie jak ciąża przebiega? Dajesz radę czy bywa różnie?
Asita zapraszam do mnie :)) podzielę się pracą bardzo chętnie :)) czas szybciej Ci minie
Sailor a Ty gdzie? Co tam z Twoją pracą? odpoczełaś trochę?

Ostatnia edycja:
reklama
Różniczko chętnie przyjdę, bo u mnie prace rozłożyłam na cały tydzień żeby nie było że się obijam i sobie teraz ściemniam bo dzisiejszą pracę zrobiłam :tak:
ja tez mam urlop w czerwcu, ale ostatni tydzień i pierwszy tydzień lipca i myślałam, że już nie wrócę do pracy po tym urlopie a tu jak zawsze psikus ciąży brak więc nie mam co liczyć na przerwę w pracy :-(

Mgiełko śliczny brzuszek:)Agacyndo Anielka ślicznie:) Fajnie, że dziewczynka będzie:) Sailor, Asitko a moja @ to się ze mną bawi w chowanego... Przedwczoraj miałam maleńkie plamienie, wczoraj już większe, a dzisiaj cisza. A normalnie to po dwóch dniach plamienia @ się zaczyna. No i wzięłam dzisiaj pierwszą tabletkę, a jak jednak @ nie przyjdzie to co ja mam zrobić?Noelle coś Nam ucichła...

Hehe dobre Asita z tym urlopem, bo ja jakoś nie pomyślałam o tym :)
Ja mam umowę na czas określony do końca czerwca, więc chyba muszę wrócić po urlopie :-D (przynajmniej mam nadzieję, że będę miała do czego)
ale przerwa w pracy jest baaardzo kusząca :tak:
No u mnie ostatnio roboty dużo, ale tak u mnie jest falami, już się przyzwyczaiłam :))
Paulinko a jakie ty masz długi cykle? Bo na enpr poprzedni był dłuższy, może jeszcze się rozrkęci dzisiaj?
masz rację, gdzie Noelle?
Czy My mamy jakąś podejrzaną teraz, bo coś nie wiem...

Ostatnia edycja:
A dziękuję Różniczko:) ciąża przez pierwsze 3 mc to był koszmar;) potem zaczęło się stabilizować i poprawiać a teraz to już sielanka:) wiadomo czasem coś zakuje, szybciej się męczę itp.. ale to już w zasadzie są same przyjemności;) jedyne na co mogę narzekać to spadek libido;)

jeatwm jestem...
chyba teraz ja stanowie czolowke do rozpakowania??no bo nie wiwm co z agnieszka??
Ja calymi dniami poza domem.Najlepiej wychodzi mi lezenie na lezaku w ogrodzie:-)

za duze tempo macie...albo ja za.wolno czytam...

Różniczko nad Solinę na 100% jedziemy ale nie możemy się zebrać z zaplanowaniem terminu. Na pewno będzie to czerwiec :-) a że będzie to tylko kilka dni więc nie ma problemu z zaplanowaniem nawet 2 tyg wcześniej. Z pracy muszą dać mojemu m odpowiedź jakie dni dostanie wolne. Może dzisiaj już zaplanujemy...zapytam go jak wróci z pracy :-)

Różniczko ja mam cykle między 12 a 72 dni. Dlatego dostałam tabletki na następne 6 cykli. No i pierwszą miałam wziąć w pierwszym dniu @. Wzięłam dzisiaj, a tu na razie nic... No i teraz mam problem jak @ się nie pojawi to brać czy przestać?

Paulinko a co dostałaś za tabletki? Ja bym się wstrzymała z resztą tabletek, aż @ się rozkręci. Już wzięłaś, to trudno (przynajmniej mam taką nadzieję, bo nie wiem co)
Hmmm Sailor sama mam ochotę się gdzieś pobyczyć i leżeć plackiem i nic nie robić, ale się rozmarzyłam! A najbardziej to chyba w ciepłe kraje, bo mi słońca brakuje!
Noelle też mi się wydaje, że teraz Twoja kolej ;-)
Sihaya no właśnie u wszystkich jakieś objawy na początku, a ja myślałam że da się to ukryć w pracy, jak coś (może w końcu). Najważniejsze, że już lepiej! :zawstydzona/y:

Nie mieliśmy jeszcze kwietniowych II kreseczek! Mamy 2 tygodnie jeszcze to może ktoś się pokusi :))

reklama
Paulinka tylko u mnie to nie wiadomo kiedy szanowna @ zawita, bo pierwszy raz tak długi mam cykl :wściekła/y:
Różniczko ja odpadam na II kreseczki kwietniowe bo jeszcze nawet @ nie przyszła :wściekła/y:

szkoda, że nie mam kasy to bym się zapisała na kurs fotograficzny, bo brakuje mi czegoś, jakieś pracy dodatkowej lub nauki
jeszcze godzinka i do domku :-)

Ostatnia edycja:
Do góry