reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Witam!
U mnie pogoda niby ładna, ale coś niebo zachmurzone.
Miałam zostać i trzaskać nadgodziny, ale chyba sobie daruję...zasypiam, chyba faktycznie jakiś deszcz będzie :dry:
Myniu a jaki zestaw sobie kupiłaś? Baaardzo mnie zaciekawiłaś tymi pazurkami, bo ja to nie lubię do kogoś chodzić, żeby mi robił- jakoś nie mam szczęścia- zawsze mi coś odpada. W sumie może robiłam kilka razy.
Agacynda też myślałam a Anieli, no ale u mnie jeszcze długa droga do tego :biggrin2: W sumie to musi być ciekawe, jak się człowiek nastawi na chłopca, a tu bach dziewczynka :-D kiedyś to bez usg musiało być ciekawie :szok:
Sailor a ja miałam cały czas nadzieję, że może jednak się udało
Czarnooka co słychać? Co z ojcem?

Pozdrawiam :*

No u mnie 2,5 zostało, ale już mi się nie chce :(((
Starać też mi się już nie chce.

A jak tam z podwyżką?
Ja uważam, że właśnie w budżetówce jest najtrudniej o podwyżkę, bo budżet jest ustalany na cały rok i jak nie mają zabezpieczone, to i tak nic z tego.

Ostatnia edycja:
Zrobiłam sobie kawę bo i ja przysypiam chociaż zazwyczaj nie pijam.
Różniczko pokręcony ten miesiąc był ale nie tylko u mnie. Podglądam sobie dziewczyny ze staraczek lutowych i tam też kilka miało ten cykl z tempką powalony. Ale co dziwniejsze temp w 2 fazie oscylowała w granicach lini pokrywającej a badanie progesteronu wyszło ok w górnej granicy.:szok: organizm ludzki jest nieprzewidywalny i tyle.

Różniczko to zależy bo zawsze możesz w budżecie przesunąć koszty z jednego paragrafu na drugi, tylko do tego trzeba mieć chęci, czyli wiesz gdyby chodziło o podwyżkę dla księgowej to chęci by były, a że dla mnie to nie koniecznie :crazy: jak na razie czekam za informacją, dzisiaj jest dopiero drugi dzień, myślę, że do końca tygodnia usłyszę werdykt, że chętnie, ale..... nie ma kasy, itp.
mi też się powoli odechciewa starań, tym bardziej, że cykl mi się wydłużył na maksa, powinnam kończyć już następny cykl a tu jeszcze ten z lutego trwa i trwa :wściekła/y:

Asitko spóźniłam się?? (bo byłam na mieszkanku sprawdzić jak prace postępują i na drobnych zakupach) ale dołączam się do kawki, tyle, że inkę sobie zapodam;)
Agacynda wizytę mam w następną środę - zdaje się, że tak samo jak Anke:) Mam nadzieję, że dzieciątko będzie grzeczne i pokaże mamusi co ma między nóżkami;)
Swoją drogą, zaczynam obserwować u siebie skrzywienie wózkowe:] nie potrafię przejść obok wózka, żeby nie zerknąć jaka firma, czy kobita się z nim szarpie czy łatwo prowadzi i czy skrzypi, że nerwica po 5 minutach gwarantowana;)
Asitko a co z dupkiem u Ciebie?? łykasz??
a juz dopatrzyłam się na Twoim wykresie, że łykasz;)

Sailor to widzę, że dobrze, że sobie cykl odpuściłam. Może jakieś zawirowania są na księżycu czy co tam może być innego ;-)
boję się tylko, żeby się wredna @ nie spóźniła za bardzo, ale sobie wezmę luteinkę jak tylko temp. podskoczy :)) o ile skoczy :dry:
Kiedy jedziecie nad Solinę? Miejsca już zarezerwowane?
My się wybieramy w Twoją (Waszą) okolicę na majówkę, ale wyjazd z ludźmi z pracy, więc trochę może być głupia atmosfera.
Sihaya to koniecznie wrzuć zdjęcie :)) muszę się napatrzeć chociaż na wasze małe cuda. Ja też od jakiegoś miesiąca tylko inkę piję, bo tak jakoś mi bardziej smakuje, ale wolałabym żeby był inny powód
Asita u mnie jest problem właśnie z takimi przesunięciami w budżecie, no ale u każdego inaczej. Pamiętam, że z moją podwyżką to była strasznie dużo zachodu :-p
Kuźwa jajniki mnie bolą a M nie ma :dry:do czwartku pewnie nie wytrzyma. Dobrze, że nie nastawiłam się na ten cykl, bo byłoby mi żal

Sihaya ja już pół kawki wypiłam i tez chce przejść na inkę bo zdrowsza :tak:
Różniczko no u mnie to zależy głownie od chęci księgowej także wiesz :dry:
Boziu jeszcze 2h i 28 min. jak się ten czas wlecze :wściekła/y:

reklama
Różniczka zdjęcie wkleję:)
My też nad Solinę, dokładnie do Polańczyka ale dopiero od 6 lipca; na pewno na tydzień, a jak się będę dobrze czuć to chcemy przedłużyć;)

Do góry