reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

kurcze jesli ta biala kreska to jest ten cien o ktorym mowilas to cos ewidentnie jest na rzeczy :)) po2torz test rano i wklej zdjecie nowego to bedzie wiecej dziewuszek i razemcos napewno wymyslimy :D

reklama
Noelle Ty do mnie pisałaś, że bliźniacza? O matko! Ja nie widziałam drugiego pęcherzyka:no: ale na pierwszym usg tak mi się wydawało, że na lewym jest coś podobnego do pęcherzyka, ale było to mniejsze od tego na prawym...
jeju ja bym chciała, żeby chociaż jedno było :tak:
Myniu ja też nie wierzę, że boboseksów nie będzie :laugh2:, oby się wszystko udało!
Sailor oby Twój sen był proroczy!

Temp. identyczna dzisiaj tak jak wczoraj :-)
Zaczynam się nakręcać...jak ja się boję, że znów będzie 1 kreska...
Czy u Was też jest biało? U mnie śniegu po kostki i cały czas sypie!

Ostatnia edycja:
Hej :)
różniczko moim skromnym zdaniem ten wykres jest inny od poprzednich, typowo ciążowy, biegnij kochana po test żebyśmy mogły zaczać się cieszyć razem z Tobą &&&&&&&&&&&&& :-)
nosferatu po co rozebrałas test?

muszę Was doczytać i później odpiszę :)

PS moje wykresy (3 cykle) połączyły sie w jeden i dlatego nie widać, moge to jakos odkręcić?

Noelle bardzo bym chciała! bardzo!!!!
Marzen
mam jeden test schowany w razie w, ale nie chcę go na razie robić :dry:
Jak mają wyjść w końcu II kreski to i tak wyjdą, a widoku I nie zniosę, po prostu nie cierpię tego, działa na mnie gorzej niż jak przychodzi @
Jeśli chodzi o wykresy, to musisz tam gdzie się połączyły cykle kliknąć na ikonkę @ w tym okienku w którym wpisujesz temp. i inne

Ale dziwi mnie, bo mnie w ogóle brzuch nie boli-zawsze coś tam już pobolewał, a tu nic...może tak być?

marzen hej!!witaj!!gdzie bylas.jak cienie bylo???:-) co slychac?? zupelnie sie z.Toba zgadzam ze xykl rozniczki jest inny niz zawsze.Zawsze.miala ladne cykle a ten jest wrecz idealny,ksiazkowy bym powiedziala.
Co do uatawien wykresu mozna to odkrecic tylko ka.nie pamietam juz jak
rozniczko moze tak byc:-) ej a na kiedy ty masz termin @?

Ostatnia edycja:
Noelle myślę, że na 03.04, bo najczęściej @ przychodziła 16 dni po owu, zresztą moje cykle bywają baaardzo różne :)))
A Ty jak się czujesz? Wszystko dobrze?
Marzen udało się? bo ja jeszcze nie widzę :)) chyba, że wpisywałaś na wykres krwawienie, a nie zaznaczyłaś @ jak był początek cyklu, znalazłaś tą ikonkę?

Ostatnia edycja:
Witam się w piątkowy poranek :-D
Noelle niestety nowego termometru nie mam :-(
Jillka test zrobię w poniedziałek jeśli @ nie przyjdzie :tak:
Anke24 gratuluje kochana ślicznych II kreseczek :tak: spokojnych 9 miesięcy życzę :-D:-D:-D
Pianko czyżbyś z bąblem już na święta była ;-)
Różniczka śliczna tempka :tak: co do testów to wiedzę że masz takie samo podejście jak ja, tez już wolę @ niż I kreche na teście :-(
Domikcw nie obwiniaj się :***
mnie coś brzuch poboluje, ale jakoś tak dziwnie, nie wiem co jest grane
życzę miłego dnia :-)

reklama
Noelle ostatnio miałam ciężki czas, takie cos ala depresja, ja generalnie jestem do d...y :-( Cieszę się, że jestes w domu i z nami :-)

dziewczyny jak wchodzę na swój wykres nie mam nic poza czerwonym krzyżykiem, nie mam znaczka @ żeby załozyc nowy wykres. W ustawieniach tez patrzyłam :(

różniczko zrób prosze test, no proszę :*:*
Anke gratuluje faslki :-)

Do góry