reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Mi się też bardzo podoba wykres Rózniczki :) A może Noelle ma racje i będzie podwójne szczęście

Dziewczyny a mój syn daje mi ostatnio tak popalić wieczorami ze aż boli tak kopie, a mówią ze przy końcówce dzieci się uspokajają, moja córcia tak jak nie chciała brata tak teraz nie może sie doczekać :)

reklama
Jak taki będzie to wcale nie będzie boboseksów jak pojadę. O!!!

Taaaa, akurat... :) :) Kogo chcesz oszukać Narzeczono S!
Super, że garderoba się wzbogaciła!

Dziewczynki, ja narazie nie testuję, bo po południu się plamienie pojawiło, jeszcze nie zaznaczam na wykresie, zobaczymy jak jutro? Rany, jak fajnie było być podejrzanką, choć długo to nie trwało, ale jednak. Myślę, że to kolejny etap wtajemniczenia - każda staraczka musi go przejść! :D

Asita, może Twój Mężuś w ciąży, tak przejął wszystkie emocje, że aż somatycznie się objawiło! Ale na poważnie, mam nadzieję, że to drobiazg i że zrobisz ten test jednak wkrótce, tzn.jutro ! :)

Póki co zmykam, bo sił mi brak - to był barrrrdzo długi dzień!
Dobrej nocki

Dziewczyny, mam problem, pomożecie?

Otóż mam bardzo nieregularne cykle, dzisiaj mój 29dc i coś mnie pokusiło, żeby zrobić test... Zrobiłam wieczorem, bo wytrzymać nie mogłam... No i wyszedł mi cień cienia... Wkleję zdjęcie, ale nie wiem, czy coś zauważycie :/
Jutro powtórzę, bo niestety na betę nie mogę iść, mieszkamy w UK...

IMGP0967.jpg | | Fotki, Zdj

reklama
IMGP0967.jpgTak wkleiłam, ale tak to w ogóle nie widać, jakoś kolory są zaburzone chyba :/

Załączniki

• IMGP0967.jpg
    IMGP0967.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 36
Do góry