reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Marzen ale mam nadzieje, że już lepiej się czujesz? To wszystko przez ten brak słońca!
Przepraszam, ale będę twarda, no chyba, że mnie mój M będzie ładnie prosił :laugh2: a teściora mam gdzieś w domu, a teraz jestem w pracy- zresztą z takiego nie porannego moczu to i tak nic może nie wyjść...a tego nie chcę, będę twarda jak Asita!

reklama
Marzen proszę nam się tu nie załamywać
Różniczka i tak trzymaj ;-)
strasznie mnie kusi żeby test zrobić jutro, ale boje się, że znowu jedną krechę zobaczę :-( no bo w poniedziałek powinien chociaż cień wyjść a tam nic, po za tym na tym teście pisało że jest na każdą porę dnia

zapomniałam Wam jeszcze napisać, że mój mąż jest w 100% pewny, że jestem w ciąży i się cieszy bo mu powiedziałam, ze na urodziny nic nie chce tylko dzidziusia i dzisiaj do mnie mówi, wiesz cieszę sie że nie muszę wymyślać Ci kupić bo w ciąży jesteś :-)

Ostatnia edycja:
Asita każda pora dnia może i dobra jak powiedzmy teraz byś robiła ten test(czy jeszcze za kilka dni), ale w poniedziałek mogło być za małe stężenie BetaHCG- dlatego najlepiej z porannego, bo jest go najwięcej :))
No widzisz zrobiliście prezent :)))
Chociaż ja na Twoim miejscu pewnie już bym go zrobiła :-D
Jilka jak tam dzisiaj?

abuuuu ale Wy jesteście uparte :baffled::rofl2:
Raz lepiej, potem znów dopada mnie dół...ech to zycie :)
Domik jestes wspaniałą mamą, niemowlaki sa rózne, jedne przesypiają wiekszosć czasu a inne są bardziej absorbujące :)

Sailorku kciuki za piękną owulkę i żeby sen się sprawdził i Tobie i Różniczce:)
Różniczko no co ja mam Ci napisać - testuj kochana!!!&&&&&&&&&& ;)
Anke gratuluje raz jeszcze!!! kolejny test z dwoma kreskami to już nie może być pomyłka więc kochana ciesz się i umawiaj do lekarza:) Fasolinka Ci rośnie w brzuchu!! fajne uczucie, co?:)
Wiesz, tylko może zadzwoń chociaż do lekarza na wypadek jakby chciał Ci dać od razu coś na podtrzymanie??
Pianeczka to się nam przyczaiła z tym rozpakowaniem;) hehe
Mgiełko dbajcie tam o siebie!!
Myniutku musiałabym Cię nie znać żeby uwierzyć w te groźby wobec S.:D
Asitka Ty nie wiesz jeszcze co jest grane?/ jesteś po terminie @, paskudy nie ma (pewnie śnieg ją zasypał po drodze;)), objawy masz ciążowe.... to ja Ci powiem co jest grane - fasolka gra aż huczy:)
A do tego dodam, że mój m. zanim zrobiłam testa też już wiedział, że jestem w ciąży - tak twierdził choć ja testa robiłam w terminie @ więc nawet nie czekałam aż się spóźni...

A propos śniegu u mnie sypie na całego:/ od 6ej do teraz to już dobre 10cm napadało i sypie dalej:/ najchętniej poszłabym spać tak, żeby obudzić się jak już wiosna przyjdzie:D

A właśnie miałam też do Domik napisać:
Nie przejmuj się! Moja siostrzenica darła się cały czas jak tylko nie miała cyca w gębie, aż sąsiedzi przychodzili i się pytali co się dzieje...dopiero wyrosła z tego jak skończyła roczek :crazy: a za to jej siostra zasypiał wszędzie bez smoczków, butelek, kołysania, może dwa razy słyszałam jak płakała. Tak więc każdy jest inny i na pewno się nauczycie siebie nawzajem :)

Sihaya i Różniczka dziękuje :* może zrobię jutro tego testa ;-)
Sihaya w mojego męża przeczucia to nie wierze bo już nie raz mówił mi że w ciąży jestem
co do objawów ciążowych to boje się, że się nakręcam i już nic nie wiem :-(
u mnie śnieg nadal sypie intensywnie i jest wszędzie biało jak na święta bożonarodzeniowe a nie jak na Wielkanoc :crazy: niech już ta wiosna przyjdzie

Cześć dziewczyny
Ja tylko na chwilkę żeby podjudzić Różniczkę do zrobienia testu :-) kochana siknij :-) może faktycznie miałam proroczy sen:-D
Zmykam robić ciasto pijaną wiśnię :zawstydzona/y:

Sailor witaj :-)
ja też mam w planie robić tort i Rafaelo, ale jak na razie to sił mi brak, strasznie chce mi się spać i brzuch mam taki wzdęty że szok, wszystkie spodnie mnie uwierają, jeszcze w pracy muszą siedzieć

reklama
Asitko wiem, że się boisz, przecież i ja i reszta dziewczyn, które dłużej się starały przechodziłyśmy przez to samo:) teraz poczytałam sobie Twoje wpisy przy wykresie i naprawdę to wszystko wygląda baaardzo obiecująco!... no każdy by pomyślał o ciąży w Twojej sytuacji:)
a senność i wzdęcia to w moim przypadku była podstawa przez pierwsze 3 mc:)

Do góry