hej babeczki 
Różniczko bosko u Ciebie!!!!! &&&&&&&&&&&&& Moim zdaniem ten wykres masz inny niż poprzednie, tak pięknego to jeszcze kochana nie miałaś
Ale jeszcze 5 dni nam każesz czekać na test?? Zwariuję chyba 
Agacynda przepiękny sen
Mnie się wydaje kochana, że będzie Jagoda
Ale kochany ten Twój A
To pewnie mega ucieszona jesteś, że będziesz miała kanapę
Asita weź tu kochanie przestań już tak gadać: jakbym była w ciąży to bym miała objawy, jakbym była w ciąży to by mi wyszedł test... Zobacz ile wśród nas było zaciążonych, które nie miały objawów i testy też nie wychodziły więc to nie jest żaden wyznacznik. Ja myślę, że Tobie ten test nie wyszedł wtedy, bo z powodu stresów przesunęła Ci się owulka. A na kolejnym jaki zrobisz wierzę mocno, że będą II kreseczki
&&&&&&&&&&&&& Heh no i jeszcze te wzdęcia! 
Domiku kochana początki z dzidziusiem są trudne, bo skąd niby masz wiedzieć co dzieciątku jest i co robić jak płacze. Przy drugim dziecku człowiek już jest mądrzejszy a teraz to musisz się poprostu tego nauczyć, poznać z Lenką i nie obwiniaj się o takie myśli, bo każda świeżo upieczona matka takie ma. Zobaczysz, że z każdym dniem będzie lepiej i będziecie się lepiej rozumieć. Trzymaj się kochana :*
Mgiełko dużo zdrówka dla Was
Sailor super sen, oby był proroczy i dla Różniczki i dla Ciebie
Trzymam mocno kciuki!
Myniu i jak tam S? Naprawił swój błąd z nieodzywaniem się? A co do tego co piszesz, że nie będzie boboseksów to ja Cię proszę
Takie rzeczy to my ale nie nam 
Anke no piękne kreseczki! Gratuluję!!!!!
Pianeczko trzymaj się tam
Fajnie jakby malutki wyszedł przed świętami jeszcze 
Jilluś plamienie to może być, byle tylko się nie rozkręciło dalej. Zaciskam mocno kciuki bo wykres bardzo obiecujący
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Noelle jak się dziewczynki czujecie dziś? Mam nadzieję, że nie szalejesz za bardzo tylko się oszczędzasz bo inaczej lańsko będzie!
Marzen a co to za depresja? Mam nadzieję, że szybko sobie pójdzie precz!
Sihaya mnie się wydaje, że u Ciebie też będzie dziewuszka
Nadia to bardzo ładne imię 
Jeśli kogoś pominęłam to przepraszam i wysyłam buziaki :****
No więc powiem Wam, że bardzo ładnie u nas ten zajączek wygląda:
-Anke ma już II kreseczki
-Asita, Różniczka i Jillka są mega podjerzane fasolkowo
(A dla mnie wręcz pewne) 
U mnie dziś chyba trochę gorzej, bo czuje że mi się na oskrzela przeniosło, drapie w krtani i czuję jakby ktoś mi na klatce piersiowej siedział :/ No i u mnie też śnieg pada :///
Aaa pokażę Wam jeszcze domek mojej Sary

Różniczko bosko u Ciebie!!!!! &&&&&&&&&&&&& Moim zdaniem ten wykres masz inny niż poprzednie, tak pięknego to jeszcze kochana nie miałaś
Agacynda przepiękny sen
Asita weź tu kochanie przestań już tak gadać: jakbym była w ciąży to bym miała objawy, jakbym była w ciąży to by mi wyszedł test... Zobacz ile wśród nas było zaciążonych, które nie miały objawów i testy też nie wychodziły więc to nie jest żaden wyznacznik. Ja myślę, że Tobie ten test nie wyszedł wtedy, bo z powodu stresów przesunęła Ci się owulka. A na kolejnym jaki zrobisz wierzę mocno, że będą II kreseczki
Domiku kochana początki z dzidziusiem są trudne, bo skąd niby masz wiedzieć co dzieciątku jest i co robić jak płacze. Przy drugim dziecku człowiek już jest mądrzejszy a teraz to musisz się poprostu tego nauczyć, poznać z Lenką i nie obwiniaj się o takie myśli, bo każda świeżo upieczona matka takie ma. Zobaczysz, że z każdym dniem będzie lepiej i będziecie się lepiej rozumieć. Trzymaj się kochana :*
Mgiełko dużo zdrówka dla Was
Sailor super sen, oby był proroczy i dla Różniczki i dla Ciebie
Myniu i jak tam S? Naprawił swój błąd z nieodzywaniem się? A co do tego co piszesz, że nie będzie boboseksów to ja Cię proszę

Anke no piękne kreseczki! Gratuluję!!!!!
Pianeczko trzymaj się tam
Jilluś plamienie to może być, byle tylko się nie rozkręciło dalej. Zaciskam mocno kciuki bo wykres bardzo obiecujący
Noelle jak się dziewczynki czujecie dziś? Mam nadzieję, że nie szalejesz za bardzo tylko się oszczędzasz bo inaczej lańsko będzie!
Marzen a co to za depresja? Mam nadzieję, że szybko sobie pójdzie precz!
Sihaya mnie się wydaje, że u Ciebie też będzie dziewuszka
Jeśli kogoś pominęłam to przepraszam i wysyłam buziaki :****
No więc powiem Wam, że bardzo ładnie u nas ten zajączek wygląda:
-Anke ma już II kreseczki
-Asita, Różniczka i Jillka są mega podjerzane fasolkowo
U mnie dziś chyba trochę gorzej, bo czuje że mi się na oskrzela przeniosło, drapie w krtani i czuję jakby ktoś mi na klatce piersiowej siedział :/ No i u mnie też śnieg pada :///
Aaa pokażę Wam jeszcze domek mojej Sary