reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

HA! a miałam nosa że z naszą Pianeczką coś się dzieje, ciekawe zy będzie miała Wielkanocny perzencik :))

Pianeczko kochana trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Anke GRatuluję kochana !!!!!!!

a ja kobietki trochę poprasowałam i plecki dają o sobie znać

ej kobietki ja tez chcę numer do którejś z was żeby wam dać znać jak będę rodzić :))bo nie mogę się z tel zalogować na bb no chyba ze na fb was powiadomię :)

Ostatnia edycja:
reklama
CAM00685.jpg No i dzisiejszy test co przed chwilą robiłam czyli jak pisałam Wam chyba po 18.

Załączniki

• CAM00685.jpg
    CAM00685.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 29
Sailor piękny ten Twój sen! Naprawdę! I niech się spełni! :tak: Aż nie mogę się doczekać
Anke Gratuluję po raz trzeci :-p
Pianko kciuki, żeby wszystko się dobrze ułożyło! Tak jak chcesz:tak:

Byłam dziś u lekarza- nowego, bo ten do którego chodziłam to jakiś pacan był, więc zmieniłam przychodnię. Mam tylko dość mocne przeziębienie, leki przepisał, ale jak usłyszał że mogę być w ciąży (sam się zapytał) to powiedział, że mam wziąć dopiero jak @ przyjdzie, a tak to mam się leczyć domowymi sposobami :-D
No i powiedział przy badaniu, że na jego oko mam opuchnięte piersi (nie wiem dlaczego tak twierdz, bo widział mnie pierwszy raz):shocked2: więc mogę być w ciąży, no bo jak rodziłam to powinnam czuć takie rzeczy(trochę to głupie). Mówię, że nie rodziłam, a on na to, że dlatego nie czuję tych piersi...
W sumie to obejrzałam się i nie wiem czy nie ma racji :confused2:ale nie chcę się nakręcać...

Ostatnia edycja:
Anke świetne te Twoje kreseczki:)))

Pianko&&&&&&&&&&

Agacyndo Jagódka ślicznie i z piękną historią w tle:) Z kolei jakby była Anielka to wszyscy byście byli na A:) Antoś też:))) I tak sobie pomyślałam, że ja w drugim życiu to niekoniecznie chciałabym mieć znowu na imię Paulina:)))) Ale ja lubię zmiany:)

Ja też w ciąży miałam sen. Mój dziadek umarł dwa lata temu 04.04. Miał 89 lat. Za rok w marcu były jego 90 urodziny- pierwsze kiedy nie było go z nami. Poszłam na cmentarz z Ł zapalić mu znicza- i babci od razu też. Strasznie mocno ich kochałam. Kocham zresztą do dziś. Następnej nocy przyśniła mi się babcia. Zapytała jak damy MU na imię ( no to jednak chłopak:)) odpowiedziałam, że nie wiem, babcia na to, żeby mu dać na imię Wojtuś. A mi się to imię źle kojarzy, więc odmówiłam. Babcia się rozpłakała i rozpłynęła. A mój gwiazdor ma na imię Mikołaj Wojciech:)))))

Różniczko powodzenia życze w testowaniu
Anke kochana cudny ten test, wydaje mi się że spokojnie możesz poczekac z tydzień...
gratuluje jeszcze raz
Pianka trzymamy kciuki za ciebie i synka

a z Oliwi przeszło na mnie , gardło boli, kaszel suchy jak u Oliwi wczoraj i z nosa sie leje, beznadzieja ....
a moja gwiazda słuchajcie- zjadła kolacje, przeczytałam dwie bajki, poszła spać i nawet nie kaszlnęła ani raz przez sen... ona to ma talent do szybkich akcji chorobowych ;-)
a moje cudo kopie rusza sie wariuje od godziny tak że brzuch skacze ufff wkońcu sie zaczęły te ruchy bo już fisiowałam ;-)

reklama
rozmoxzko u ciebie ten wykres to wogole blizniaczy..

dwa spadli i dwa skoki jak na owu a potem dwa spadki jak na dwa zagniezdzenia;-) jestes pewna ze.mialas jeden pecherzyk??

Do góry