reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Sihayko, dziękuję czuję się bardzo przytulona.
Agacynda ślicznie napisałas o babci:) Będzie Jagoda na bank:)
Sailor alez Ty masz piekne sny, trzymam kciuki żeby był proroczy :)
ja dziś zakupiłam sobie bieliznę wiosenną ;) mam same takie bardzo seksi a kupi0łam sobie taką dziewczęcą w kwiatuszki, a co:) No i jeszcze torebkę zakupiłam. Wiosno przychodź!!!!!!
Dziś nasza druga rocznica a S się od rana nawet nie odezwał :( Chciałabym mieć bardziej romantycznego faceta... Nawet na odległość można kogoś miło zaskoczyć jak się chce... Jak taki będzie to wcale nie będzie boboseksów jak pojadę. O!!!

Hej.
Zrobilam przed chwila test normalnyi z apteki i sa widoczne dwie krechy. Nawet nie trzeba sie przygladac zeby zobaczyc ake gina sobie daruje za dwa tygodnie pojde jak powinno byc cos widac.

Dziewczyny ja po prostu nie mogę w to uwierzyć. Mam nadzieję, że dobrze robię, że idę do lekarza za dwa tygodnie? Będę ostrożna. O matko, po takim czasie. Normalnie szok. A może na betę iść jutro. W niedzielę powtórzę test, żeby mieć pewność. Narazie nie będziemy nikomu mówić dopiero po wizycie u lekarza. Dziękuje dziewczyny.

kochana ja poszlam do lekarza w 7 tygodniu.czyli 3 tyg po II kreskach:-) ale to juz zalezy pd ciebie:-) mozesz isc na bete.Mozesz tesciora zrobic.Ale i tak fosoleczka sie zadomowila w twoim brzuszku:-* super!!!!!!!!jeszcze raz gratuluje!!

Laseczki!!Niose wiesci od Pianeczki Naszej!!!!

"Hej noelle:-)nie mam jak pisac na bb tylko podczytuje z
Tel od wczoraj jestem na patologii ciazy dostalam jakiejs jelitowki i wyczyscilo mnie do zera wiec musieli nas podreperowac;-)dodatkowo zrobilo sie rozwarcie dobre 2cm i skurcze,maly ladnie wstawiony,czop odszedl ale akcja sie zatrzymala dzis dostalam oksy ale nie rozkrecilo sie chca pojutrze jeszcze raz podlaczyc oksy ale raczej wypisze sie do domu i dam malemu czas zeby sam wyszedl kiedy bedzie mial ochote zwlaszcza ze jeszcze jestem przed terminem buziaki!"

Agnieszko mialas nosa,ze Nam sie Pianeczka cichaczem rozpakowuje:-D

Kciuki za Pianke i Małego!!!&&&&&&&&&&!!!!!

reklama
Do góry