reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Agnieszko nowinka rynkowa:) Sa takie i takie...te od tygodnia sa łagodniejsze:) Ja juz zakupilam bo znajac zycie nie omina nas sensacje brzuszkowe:)
Sihaya Nadia bardzo ładnie:) Ja tez mialam problem z mieniem dla ewentualnego chlopca,potem problem dla dziewczynki....zwariowac mozna:)

Ja mam te herbatki z hippa dwie:) Jedną ja kupiłam drugą Mikołaj dostał w prezencie. Jedna w ogóle nie otwarta, bo absolutnie odmawiał ich picia... W ogóle ten mój łobuz zaczął tolerować picie jak skończył 7 miesięcy:)

Nadia śliczne imię:) Chciałam takie dla Mikusia jakby był dziewczynką, ale Ł wolał Oliwie:) A teraz to już moja koleżanka dała tak córeczce więc na przyszłość odpada...

Hej dziewczyny. Dzięki za wpisy. Chyba sobie daruję dzisiejszą wizytę i pójdę za dwa tygodnie jak nic nie będzie widać... Dzisiaj mam 34 dc... Mam wrażliwośc piersi, plecy mnie bolą w lędźwiach, śpiąca jestem ale tego śluzu praktycznie brak ( tylko czasami mi się wydaję, że jakbym okresu dostała). także nie wiem nie nakręcam się chociaż raz robiłam już ten test i wyszedl mi negatywny wcześniej a teraz dwa bladziochy są. A w niedzielę sobie zrobię teściora z apteki. Tak chyba zrobię.

Anke24 po cichu gratuluje

u mnie nic ciekawego, jakoś dużo na głowie.... Oliwia troche chora, kaszel i teraz biegunka, poza tym zakupy, poza tym jakoś ospała jestem i nerwowa

Agacynda piękna ta historia o twojej babci, pewnie będzie małą Jagoda

Położyłam się na chwilkę i zasnęłam na 3 godziny :szok:
Śniło mi się,że Różniczka zrobiła test i II. Na dodatek śniło mi się,że ja zrobiłam test i też II :cool2:to był miły sen o.

anke ja jestwm wrecz pewna ze to fasolka:-* a z lekarze zrob jak chcwsz kochana:-*
asita a moze chociaz temperature rano zbadasz???masz nowy termometr?? to zadzialaj:-)
mgielko wspolczuje ze cora chora...taka wiosna jaka mamy za oknem to wszystkich nas wykonczy
pianeczko gdzie sie dzisiaj podziwwasz??

a mnie krajobraz za oknem uspia...wiosno?!!gdzie jestes?

Anke na Twoim miejscu bym poszla, chociazby po to ze moze lekarz bedzie chcial Ci cos na podtrzymanie dac ewentualnie.

Mgielko biedna ta Twoja Oliwka... :(

Sailor moze prorocze?? :))

A mnie cos strasznie zoladek boli.

reklama
Do góry