reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

No cokolwiek by to nie bylo i tak bedzie kozacko :))) wczoraj ogladalam ubranka w smyku i mimowolnie oczy wedruja mi w strone meska ;)) hihi

reklama
eeee ponadrabiac was to wyzsza szkola jazdy...i jeszcze na biezaco piszecie jak szalone!!!

Ogolny zarys co i jak chyba zalapalam:eek:

Dmik kochana nie zalamuj sie,ugadacie sie z Lenka:) bedzie dobrze,niestety niekiedy potrzeba czasu.Nie mozesz winic siebie za to ze mala placze.To nie twoja wina:::*
agacynda,sihaya chyba macie babeczki w sobie bo te same numery z ujawnieniem sie robia co moja :tak:
Sihaya a jakie Ty kochana imiona masz na celowniku??Bo chyba nie pisalas albo ja taka sklerotyczka:zawstydzona/y::zawstydzona/y:ag
agacynda Tobie juz pisalam ze Jagoda cudownie:laugh2:
Gosiak kuruj sie kochana,teraz te przeziebienia i grypska nikomu nie odpuszczaja:crazy:Najgorzej ze czlowiek nie moze nic konkretnego łyknac.
mgielko kochana co u Ciebie?
agnieszko ja tam tez czekam do terminu,co sie bede przed szereg pchac;-)a ty plan masz piekny,poza tym piekna data 12.04:)
pianko jak tam??czekasz tez "na po swieta"???
Asita ty to cierpliwa babeczka jestes,ja to bym codziennie na te testy sikala,no i nie mow ze objawow nie masz bo Ci czarnooka wymienila czarnooka dobrze,ze to @ i ze wszystko bez wiekszych komplikacji.
rózniczko niech ten czas szybciej leci co bys testowac mogla!!
lalus &&&&!!!!jill
jillka ty juz sikaj na test!!!&&!!!
Ale nam sie fasolek zapowiada:)

a ja obiadek robie,wiosna za oknem,dobrze jest!!!

rece mi opadają ze zmeczenia...mała uspakaja się tylko na rękach... najlepiej to by wisiala non stop na mnie... rana po cc mnie tak boli od tego noszenia dzidziola:( a buuu... głowa też boli:(

AGNIESZKA, NOELE ale macie już duże kluseczki:) gratulacje. wazne, ze wszystko ok. az uwierzyc nie mogę, ze to juz prawie koniec u Was:szok:
ANKE gratulacje!!!! tez widzę krechy:)
ASITA oj tam oj tam... mnie testy nie wychodziły, a mam malego gada w domku. trochę wiaty:) trzymam dalej kciuki:&
GOSIAK mam te kropelki, ale czy one cos pomagaja to nie wiem....:( zdrówka:*

dziękuję za wsparcie:* kochane jestescie:* czuje się naprawde rochwiana emocjonalnie. czasem mam ochotę odłożyc małą do łóżeczka i wyjąc do innego pokoju, zeby płaczu nie słyszec... czuje się mega winna przez takie myśli:(

Domik nie obwiniaj sie. takie mysli sa zdecydowanie naturalne przy takim zmeczeniu. dojdziess do wprawy i wszystko bedzie juz coraz lepiej.

jade do katwoic w sobote po kanape :) moj A tak sie przejal moim humorem hehehe cudowny facet

domik a herbatke z koperku wloskiego malwj dawalas?? dobrze na brzuszek robi.Sprobuj,my na oddziale dajemy i super dziala.Moze to brzuszek u malej.Kochana na pewno sie wszystko unormuje!!

agacynda tez pieknie!

Agacynda A. to prawdziwie stanął na wysokości kanapowego zadania:)
Noelle o imionach pisałam kiedyś ale nam to się tak zmienia że szok hehe.. przerobiliśmy już Lenę, Amelkę, Emilkę, Dominikę a teraz wymyśliła się mojemu m. Nadia. Z chłopakiem jest problem bo nie mamy koncepcji:) tzn ja zawsze chciałam kubusia ale mój m. ma awersję na to imię więc szukamy kompromisu;)

Dziewuszki macie sprawdzony przepis na babkę cytrynową??
bo moje przepisy są w pudłach na nowym mieszkaniu i raczej nie będę jechać się do nich dokopywać.. szukam więc na necie, ale wolałabym coś sprawdzonego i pyszneeeeego:)

Domi herbatke z koperku to powinnaś Ty pić , możesz malej kupić w aptece espumian na wzdęcia on jest bez recepty tylko nie pamiętam ile kropelek ale w aptece Ci powiedzą. Kochana A Ty się nie obwiniaj ja przechodziłam to samo z córcią do 3 miesiąca miała kolki, a jak płakała i nie wiedziałam co jej jest to może to śmieszne ale uspokajała sie przy dźwięku suszarki :)) wypróbuj

Ciekawe czy nasza Pianeczka sie nie rozpakowuje po cichu bo coś jej nie ma od wczoraj chyba nie?

Sihaya ale mi zrobiłaś ochotę na babkę cytrynową mmmmmmm,
A imię Nadia pęknę moja mała miała mieć tak na imię ale moje dwie koleżanki dały tak swoim dzieciom więc stwierdziłam ze będzie Dominika a teraz miała być Pola takie miałam przeczucie a jest Antoni :))

Ostatnia edycja:
Domik sa herbatki z HIPPA z koprem wloskim dla maluszkow od 1 tygodnia zycia,takie mamy na oddziale sa super:https://www.apteka-oliwna.pl/p8663,c197_198_229,hipp+herbatka+z+kopru+wloskiego+bio+20+torebek

Hipp herbatka z kopru bio torebki.jpg

Sa tez tak jak agnieszka pisze dla mam karmiacych:)

Załączniki

• Hipp herbatka z kopru bio torebki.jpg
    Hipp herbatka z kopru bio torebki.jpg
    60 KB · Wyświetleń: 24
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry