reklama
Anke cudowna wiadomość!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& widzę na tym dzisiejszym teście drugą krechę
pieęęęknie
co do pracy to ja co prawda pracuję od dłuższego czasu ale najświeższą umowę mam też od 1 marca. Jak ją podpisywałam, to dyrekcja już wiedziała, że jestem w ciąży(bo też praca fizyczna, w szpitalu z dziećmi i od razu jak się dowiedziałam o ciąży to musiałam z części obowiązków odpuścić) no i ostatecznie mam ją do 30 września., więc nie jest najgorzej, ale mogło być lepiej. Z drugiej strony byłam na zastępstwo a od 1 marca wróciła właśnie dziewczyna którą zastępowałam, więc teoretycznie mogli całkiem kopnąć mnie w tyłek bo przy umowie na zastępstwo nie ma żadnej ochrony dla kobiet w ciąży.Nie martw się na zapas
A pęcherzyk może jeszcze nie być widoczny.
Asitka i co z tą @ bo przecież wczoraj miała być na 100%
nie no nie denerwuj się... tak sobie delikatnie żartuję ale z całą sympatią i kciukami kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& musi być dobrze
Myniu jak głowa, mama nadzieję, że już lepiej? Mnie też wczoraj bolała strasznie - jak zaczęła przed 14tą to trzymała aż poszłam spać. Na szczęście dziś obudziłam się i jest ok. Kurcze współczuję takich codziennych dolegliwości
niech no Cię przytulę...
Różniczko, Jilka kciuki dla Was bo jesteście kolejne podejrzane
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Agacynda widzisz, coś te nasze dziecięcia wstydliwe, może jednak dziewczynki?
Czarnooka będzie dobrze, tylko potrzeba czasu:*
Agnieszko super, że u Ciebie i Antosia wszystko dobrze
co do pracy to ja co prawda pracuję od dłuższego czasu ale najświeższą umowę mam też od 1 marca. Jak ją podpisywałam, to dyrekcja już wiedziała, że jestem w ciąży(bo też praca fizyczna, w szpitalu z dziećmi i od razu jak się dowiedziałam o ciąży to musiałam z części obowiązków odpuścić) no i ostatecznie mam ją do 30 września., więc nie jest najgorzej, ale mogło być lepiej. Z drugiej strony byłam na zastępstwo a od 1 marca wróciła właśnie dziewczyna którą zastępowałam, więc teoretycznie mogli całkiem kopnąć mnie w tyłek bo przy umowie na zastępstwo nie ma żadnej ochrony dla kobiet w ciąży.Nie martw się na zapas
A pęcherzyk może jeszcze nie być widoczny.
Asitka i co z tą @ bo przecież wczoraj miała być na 100%
Myniu jak głowa, mama nadzieję, że już lepiej? Mnie też wczoraj bolała strasznie - jak zaczęła przed 14tą to trzymała aż poszłam spać. Na szczęście dziś obudziłam się i jest ok. Kurcze współczuję takich codziennych dolegliwości
Różniczko, Jilka kciuki dla Was bo jesteście kolejne podejrzane
Agacynda widzisz, coś te nasze dziecięcia wstydliwe, może jednak dziewczynki?
Czarnooka będzie dobrze, tylko potrzeba czasu:*
Agnieszko super, że u Ciebie i Antosia wszystko dobrze
Asitka dobra dobra, my tam już swoje wiemy 
Noelle cieszę się, że się dobrze czujcie
oszczędzaj się mimo wszystko
Aga Antek to już kawał chłopa więc nie dziwota że daje mamie popalić
U nie ok, trochę jeszcze katar mam ale tak to w porządku
dziś sprzątanie i przedświąteczne zakupy, mąż w domu to muszę go wykorzystać
buziaki
Noelle cieszę się, że się dobrze czujcie
Aga Antek to już kawał chłopa więc nie dziwota że daje mamie popalić
U nie ok, trochę jeszcze katar mam ale tak to w porządku
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
Asita nie masz objawów fasolkowych bo na początku ich nie ma a jak są to ciężko je zauważyć bo często przypominają te podobne do @
Czarnooka kochana wiem ze to głupio zabrzmi i to zależy tylko i wyłącznie od Ciebie czy jesteś juz gotowa na podjęcie staranek ,al teraz jest "najlepszy" czas mi się udało w 4 cyklu po stracie fasoli. I powiem Ci ze jak się udało to byłam przerażona z resztą same wiecie. Będzie dobrze kochana jesteś dzielna . Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Czarnooka kochana wiem ze to głupio zabrzmi i to zależy tylko i wyłącznie od Ciebie czy jesteś juz gotowa na podjęcie staranek ,al teraz jest "najlepszy" czas mi się udało w 4 cyklu po stracie fasoli. I powiem Ci ze jak się udało to byłam przerażona z resztą same wiecie. Będzie dobrze kochana jesteś dzielna . Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ostatnia edycja:
A
agacynda
Gość
Anke no prosze coraz lepiej
ja to bym jeszcze nasikala na jakis test z apteki
)
Asitka hehe @ cos Cie w 8 miesiecznego konia robi ;D
Asitka hehe @ cos Cie w 8 miesiecznego konia robi ;D
rożniczka
Czekamy na cud-na Ciebie!
Dziewczyny spokojnie :-) wiecie, że u mnie bywają "piękne" ciążowe wykresy, a i tak @ przychodzi
tak więc czarnooka nie martw się, bo u mnie to jeszcze nic pewnego
Ładnie to on wygląda, ale zobaczymy co tam będzie dalej, jak za tydzień @ nie będzie to wtedy będzie można się cieszyć
))
Agnieszko to trzymaj się planu i nie realizuj wcześniej

tak więc czarnooka nie martw się, bo u mnie to jeszcze nic pewnego
Ładnie to on wygląda, ale zobaczymy co tam będzie dalej, jak za tydzień @ nie będzie to wtedy będzie można się cieszyć
Agnieszko to trzymaj się planu i nie realizuj wcześniej

A
agacynda
Gość
Sihaya wlasnie dzisiaj obudzilam sie z przekonaniem ze to baba hihihi...
Ale opowiem Wam historie skad taki wniosek... Zanim jeszcze zaszlam w ciaze to snila mi sie moja zmarla babcia. Snilo mi sie ze rozmawialam z Nia i powiedziala do mnie, ze jej sie juz tam u Gory nie podoba i ze ona wraca do nas bo sie stesknila. I opowiedzialam ten sen swojemu tacie (to jego mama) na co moj Tatus powiedzial ze teraz trzeba obserwowac narodziny w rodzinie. No i rozmyla sie historia... Jakis miesiac po tym snie dzwoni mojego taty mlodsza siostra i mowi ze jest w ciazy, ze przeczuwala cos ze bedzie bo jej corka chodzila za nia krok w krok i powtarzala ze mamusia nosi w brzuszku braciszka. Kilka dni po telefonie mojej ciotki, ja zrobilam test i sie okazuje ze moja ciaza jest dwa tygodnie starsza od ciazy cioci... Wiec skoro dla niej przewidziany jest chlopiec
to moze dla mnie dziewczynka i wlasnie w ciele dziewczynki bedzie duch babci :-)) hehhehe stad tez imie Jagoda. Na babcie tak moj dziadek wolal... Ahh mam nadzieje ze zrozumialyscie bo troche namieszalam hahahaha
Ale opowiem Wam historie skad taki wniosek... Zanim jeszcze zaszlam w ciaze to snila mi sie moja zmarla babcia. Snilo mi sie ze rozmawialam z Nia i powiedziala do mnie, ze jej sie juz tam u Gory nie podoba i ze ona wraca do nas bo sie stesknila. I opowiedzialam ten sen swojemu tacie (to jego mama) na co moj Tatus powiedzial ze teraz trzeba obserwowac narodziny w rodzinie. No i rozmyla sie historia... Jakis miesiac po tym snie dzwoni mojego taty mlodsza siostra i mowi ze jest w ciazy, ze przeczuwala cos ze bedzie bo jej corka chodzila za nia krok w krok i powtarzala ze mamusia nosi w brzuszku braciszka. Kilka dni po telefonie mojej ciotki, ja zrobilam test i sie okazuje ze moja ciaza jest dwa tygodnie starsza od ciazy cioci... Wiec skoro dla niej przewidziany jest chlopiec
Czarnooka mdłości to mogę mieć bo mój mąż złapał jakiegoś wirusa i ma takie mdłości jak kobieta w ciąży 
dziewczyny jak bym była w ciąży to test powinien mi wyjść w poniedziałek. zacznę się cieszyć jak po świętach jeszcze @ nie zawita
Agacynda to super i imie tez piękne
trzymajcie się kochane :-):-)
do juterka :*********

dziewczyny jak bym była w ciąży to test powinien mi wyjść w poniedziałek. zacznę się cieszyć jak po świętach jeszcze @ nie zawita
Agacynda to super i imie tez piękne

trzymajcie się kochane :-):-)
do juterka :*********
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Anke Gratulacja
)) Śliczna druga kreska
reklama