reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Anke cudowna wiadomość!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& widzę na tym dzisiejszym teście drugą krechę:) pieęęęknie:)
co do pracy to ja co prawda pracuję od dłuższego czasu ale najświeższą umowę mam też od 1 marca. Jak ją podpisywałam, to dyrekcja już wiedziała, że jestem w ciąży(bo też praca fizyczna, w szpitalu z dziećmi i od razu jak się dowiedziałam o ciąży to musiałam z części obowiązków odpuścić) no i ostatecznie mam ją do 30 września., więc nie jest najgorzej, ale mogło być lepiej. Z drugiej strony byłam na zastępstwo a od 1 marca wróciła właśnie dziewczyna którą zastępowałam, więc teoretycznie mogli całkiem kopnąć mnie w tyłek bo przy umowie na zastępstwo nie ma żadnej ochrony dla kobiet w ciąży.Nie martw się na zapas:)
A pęcherzyk może jeszcze nie być widoczny.
Asitka i co z tą @ bo przecież wczoraj miała być na 100% :p :D nie no nie denerwuj się... tak sobie delikatnie żartuję ale z całą sympatią i kciukami kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& musi być dobrze:)
Myniu jak głowa, mama nadzieję, że już lepiej? Mnie też wczoraj bolała strasznie - jak zaczęła przed 14tą to trzymała aż poszłam spać. Na szczęście dziś obudziłam się i jest ok. Kurcze współczuję takich codziennych dolegliwości:( niech no Cię przytulę...
Różniczko, Jilka kciuki dla Was bo jesteście kolejne podejrzane:) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Agacynda widzisz, coś te nasze dziecięcia wstydliwe, może jednak dziewczynki?:D
Czarnooka będzie dobrze, tylko potrzeba czasu:*
Agnieszko super, że u Ciebie i Antosia wszystko dobrze:)

Asitka dobra dobra, my tam już swoje wiemy :)

Noelle cieszę się, że się dobrze czujcie :) oszczędzaj się mimo wszystko :)

Aga Antek to już kawał chłopa więc nie dziwota że daje mamie popalić :)

U nie ok, trochę jeszcze katar mam ale tak to w porządku :) dziś sprzątanie i przedświąteczne zakupy, mąż w domu to muszę go wykorzystać :) buziaki

Asita nie masz objawów fasolkowych bo na początku ich nie ma a jak są to ciężko je zauważyć bo często przypominają te podobne do @

Czarnooka kochana wiem ze to głupio zabrzmi i to zależy tylko i wyłącznie od Ciebie czy jesteś juz gotowa na podjęcie staranek ,al teraz jest "najlepszy" czas mi się udało w 4 cyklu po stracie fasoli. I powiem Ci ze jak się udało to byłam przerażona z resztą same wiecie. Będzie dobrze kochana jesteś dzielna . Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Anke no prosze coraz lepiej :D ja to bym jeszcze nasikala na jakis test z apteki ;))

Asitka hehe @ cos Cie w 8 miesiecznego konia robi ;D

Dziewczyny spokojnie :-) wiecie, że u mnie bywają "piękne" ciążowe wykresy, a i tak @ przychodzi:shocked2:
tak więc czarnooka nie martw się, bo u mnie to jeszcze nic pewnego
Ładnie to on wygląda, ale zobaczymy co tam będzie dalej, jak za tydzień @ nie będzie to wtedy będzie można się cieszyć :)))
Agnieszko to trzymaj się planu i nie realizuj wcześniej :tak:

Sihaya wlasnie dzisiaj obudzilam sie z przekonaniem ze to baba hihihi...

Ale opowiem Wam historie skad taki wniosek... Zanim jeszcze zaszlam w ciaze to snila mi sie moja zmarla babcia. Snilo mi sie ze rozmawialam z Nia i powiedziala do mnie, ze jej sie juz tam u Gory nie podoba i ze ona wraca do nas bo sie stesknila. I opowiedzialam ten sen swojemu tacie (to jego mama) na co moj Tatus powiedzial ze teraz trzeba obserwowac narodziny w rodzinie. No i rozmyla sie historia... Jakis miesiac po tym snie dzwoni mojego taty mlodsza siostra i mowi ze jest w ciazy, ze przeczuwala cos ze bedzie bo jej corka chodzila za nia krok w krok i powtarzala ze mamusia nosi w brzuszku braciszka. Kilka dni po telefonie mojej ciotki, ja zrobilam test i sie okazuje ze moja ciaza jest dwa tygodnie starsza od ciazy cioci... Wiec skoro dla niej przewidziany jest chlopiec ;) to moze dla mnie dziewczynka i wlasnie w ciele dziewczynki bedzie duch babci :-)) hehhehe stad tez imie Jagoda. Na babcie tak moj dziadek wolal... Ahh mam nadzieje ze zrozumialyscie bo troche namieszalam hahahaha

Czarnooka mdłości to mogę mieć bo mój mąż złapał jakiegoś wirusa i ma takie mdłości jak kobieta w ciąży :-D
dziewczyny jak bym była w ciąży to test powinien mi wyjść w poniedziałek. zacznę się cieszyć jak po świętach jeszcze @ nie zawita
Agacynda to super i imie tez piękne :tak:
trzymajcie się kochane :-):-)
do juterka :*********

reklama
Do góry