reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Agnieszko wrzuciłam w sygnaturę, to może chociaż tak zobaczysz :))
Asita ta Twoja @ bawi się z Tobą :-D przychodzi codziennie i dojść nie może:-p i niech spada!

Ostatnia edycja:
Różniczko bo ona mnie lubi potrzymać w niepewności tak długo, aż się wkręcę, że jestem w ciąży i ona wtedy się zjawia i mówi "znowu Cie nabrałam" :crazy:

ale emocje z rana pięknie!!
Anke gratuluję :)
Asitko, rożniczko, Lalus,Jillka ja tu widzę u Was fasolki po cichu też gratuluję Wam.Jakim hurtem brawo.

a ja coś czuję że zostanę sama ;( no nic takie życie. wczoraj złapałam takiego doła że kładłam się z myślą dzisiaj nie obudzenia.....

Asita to juz jest twoje haslo dnia:czuje ze dzisiaj @ przyjdzie:) a ja czuje ze poczekasz z 8 miesiecy na nia:-D &&&&&!!!!!!:*
rozniczko no az milo sie patrzy na taki wykres:-D&&&&!!!!
jillka u Ciebie tez.A to ze nie masz sluzu to znaczenia nie ma!kiedy testujesz??:)

Marzen,lalus
a jak u Was?
pianeczko trzymasz sie w dwupaku?
gosiak co u ciebie?
agnieszko a jak tam u Was??

Czarnooka tulę Cię kochana :**** ja tez miewam takie dni że żyć mi się nie chce :-( ale kochana pamiętaj, że masz wspaniałego męża i dla niego musisz się budzić codziennie rano :*
Noelle proszę się tu ze mnie nie śmiać ja naprawdę czuję że @ przyjdzie i jeszcze Wam wszystkim powiem "a nie mówiłam":tak:

Rózniczka o cholercia piękny fasolkowy wykres !!! :-):-):-)trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Noelle plecki bolą, strasznie mały matce chyba zebra połamał bo strasznie bolą :)) ale nie zamierzam rodzić przed świętami już teraz czekam grzecznie do pobytu w szpitalu a więc jadę 11 a rodzę 12 taki mam plan :))))

Asitko a ja ci powiem ze ja tez czulam sie tak samo i mowilam ze za chwilke @ przyjdzie a jednak bylam w ciazy. masz w sobie kroliczka wielkanocnego i tyle.

reklama
no jak nie masz powiedziec Ci??
no to masz: dużo śluzu , często siusiasz, piersi są wrażliwe, masz ból brzuszka ciągnący w dół a i jeszcze mdłości.
mało CI??? wysikaj w końcu te II kreseczki Kochana :):)

Do góry