reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Anke gratulacje!!! Mój pierwszy test też tak wyglądał i też robiłam paskowy, kreska jest u Ciebie jak najbardziej widoczna :)))

Asitka jak tam u Ciebie sytuacja? &&&&&&&

Noelle jak się czujecie??

Aga to się cieszę że u Antosia wszystko ok i że bardzo ładnie przybiera na wadze :))

Marzen szkoda że nowy cykl u Ciebie ale przesyłam fkuidki co by okazał się owocnym &&&&&&&&

Różniczko &&&&&&&

Jillus &&&&&&&&

Miłego dnia wszystkim życzę, buziaki :*

Witam się z rańca :-D
Marzen właśnie ja od wczoraj tez nie mogę zobaczyć Twojego wykresu, w ogóle się nie otwiera :-(no to trzymam kciuki żeby w tym cyklu Ci się udało :tak:
Anke24 widzę II krechy po cichu gratuluje :tak:
Czarnooka mam nadzieje, że to @ i szybko wrócisz do staranek :***
Noelle i Gosiak @ na razie brak, ale ból brzucha podobny do tego na @ -pewnie znowu mi się cykl wydłużył :-(
ja po 10 jadę do moich podopiecznych - WTZ na śniadanie wielkanocne także zajrzę do Was pewnie dopiero jutro bo wieczorem do kościoła chciałam iść :tak:
pozdrawiam i życzę miłego dnia :biggrin2:

gosiak dzieki raz jeszcze za przekazywaniw info ode mnie:-* kochana jestes.U mnie ok.Dolegliwosci zero.Wiec sobie grzecznie poleguje;-) uzdrawia mnie sam dakt pobytu w domu;-)

rozniczko piekny wykres to ja zaciskam kciuki!!!!%%%!!!
jillka. u ciebie tez kochana!!!&&&!!kciuki!!!! super:-)

asitko to kiedy test??czy jak plany wygladaja??

kto jeszcze podejrzany??przyznawac siw:-)

Ostatnia edycja:
Anke jeszcze raz gratuluję :))

Asita ja coś czuję ze ten cykl Ci sie wydłużył o kolejne teraz już 8 mc :)) trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a ja kobietki wstałam z okropnym bólem głowy jak bym kaca jakiegoś miała

Noelle u mnie to wykresy pięknie wyglądają za każdym razem :-D ale fakt ten jest inny niż poprzednie ;-)
chciałabym żeby skończył się inaczej niż wszystkie do tej pory.
Jilka a Ty kiedy chcesz testować? Czy nie chcesz?
Asita no właśnie jak tam?
Sailor działajcie, bo u ciebie widzę czas płodny :tak:
Myniu trzymam kciuki, żeby @ przyszła w odpowiednim terminie!

Strasznie się boję, że znów nic z tego nie będzie... po za tym walczę domowymi sposobami z przeziębieniem i może wszystko szlag trafić :(((
Agnieszko mnie też coś głowa boli, ale to pewnie przez to choróbsko:no:

Ostatnia edycja:
Agnieszko łap linka: Obserwacja cyklu - enpr.pl

A jak ten syrop z cebuli mam zrobić?
Bo czosnek jem od poniedziałku :tak: pewnie śmierdzę strasznie :)))

reklama
Dziewczynki ja jeśli będę testować to chyba po świętach, chociaż czuje, że @ zaraz zawita do mnie :-(
Agnieszko i Myniu współczuje bólu głowy, przezywałam to tydzień temu :-(
Rózniczka i Jillka kciuki nadal zaciśnięte :tak:
Noelle kochana to sobie wypoczywaj, żebyś znowu nie musiała odwiedzać szpitala prędzej niż przed porodem :tak:
Gosiak to dobrze, że czujesz się lepiej :-D

Do góry