reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
a no to chyba @ przyszedł bo brzuszek pobolewa jak na @.powoli się rozkręca.zobaczę jak jutro będzie.

Czarnooka no i dobrze szybko Ci się wszystko unormuje ;)
Agnieszko chciałabym 3-5 kwietnia, o ile @ mnie nie uprzedzi, ale testować będę na pewno jak się do wtedy nie pojawi wrredna @ ;-)

kurcze juz polowe pozapominalam co mialam napisac...

Sihayko toz to ogromniaste Dziecie jest :)) super, ze morf wyszla dobra i ze w ogole wszystko jest okej. widzisz, u Ciebie tak ja i u mnie Dzidziol sie kitra po katach :))

Noelle witaj w domu :) babeczka calkiem spora Ci w brzuszku siedzi, wiec ja sie pytam, gdzie??? :))

Czarnooczko,mtrzymam kciuki za bezbolesna @ imszybki powrot do staranek.

Myniu lec do Smi bawcie sie tam dobrze ;) rozbawilas mnie tym Fiskiem w mlodzienczym buncie :))!az sobie go wyobrazilam jak sie buntuje :D

Anke noo prosze! takie zaskoczenie :)) ja tam tez widze druga kreske i idz do gina koniecznie !! trzymam kciuki, zeby to bylo to!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&

no i tak jak myslalam, nie pamietam wiecej co napisac ... jak mi sie przypomni to dopisze :*** buziaki poki co dlanreszty...

ja dzisiaj bylam w ikei pol dnia... nie kupilam mojej kanapy! przez to cholerna rozbudowe nie zamawiaja towaru wiec dopiero w polowie maja bede miec kanape. istnieje mozliwosc zamowic ja z katowic ale ja chcialam na raty a nie od razu wywalac cala kase. mam troche jeszcze wydatkow.
ogladalam tez dzisiaj wozki w smyku i ciekawie wyglada maxi cosi mura 4, ale mojemu A sie nie podoba... eh jaka meta. jestem dzisiaj niezadowolona. mialam juz wrocic z kanapa....

Najgorzej sie boje o prace bo jak Wam pisalam, ze od 1 marca zaczelam...a tutaj taka niespodzianka ake w sumie jeszcze nic nie wiem. Najgorzej, ze praca ciesko fizyczna.

CAM00682.jpg
Hej. Oto dzisiaj test na żywo nie trzeba się przyglądać żeby zobaczyć tą drugą krechę. Jejku aż zaczynam sie troszkę bać ;/. Nie wiem czy na tym zdjęciu coś zobaczycie ale wrzucam. A jak pójdę do gina to chyba pęcherzyk powinno być widać? Pozdrawiam, miłego dnia życzę .

Załączniki

• CAM00682.jpg
    CAM00682.jpg
    6 KB · Wyświetleń: 46
Czesć kobitki :)
Noelle witaj w domu, nie ma nic gorszego od szpitala :tak:
gosia dziekuję :*
Asitko zaraz uzupełnie wykres, bo wczoraj mi szwankował internet, niestety jestem juz po @
Anke to są testy paskowe? Rzeczywiście widać cień drugiej kreski, natomiast ja nie mam zaufania do tych testów. Osobiście wolę płytkowe :) Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&

Pozostałe Was całuje, bo zapomniałam co miałam napisać :*:-p

reklama
Anke piękne II kreseczki! Jeszcze raz GRATULACJE i daj znać jak po wizycie :tak:
Marzen, może zapomniałaś hasła?

Miłego dnia dziewczyny :*

Do góry