reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Kropka mąż uciekał? Ojej, jaja :) hahahah mój A. zawsze jak przede mną ucieka jak chcę się przytulić (ale naprawdę przytulić) to się wygłupia, ręce podnosi do góry i z krzykiem ucieka do drugiego pokoju wyma****ąc tymi rękoma :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:sorry:
skoro masz za 10 dni dopiero termin to faktycznie się nie nakręcaj, nie ma nigdzie listy więc nie widzę :-p ja zawsze tyję od tabletek. Na początku swojej kariery z tabletkami ważyłam 52 kg. po 5 latach 60, odstawiłam 57 i teraz 63 :szok::szok::szok: czekam aż spadnie i muszę wrócić na basen albo rower.

Ja myślę, że ze sportem to normalnie, bez stresu... Skoro masz taki tryb życia, to czemu nie.
Olejku pić nie można na 100% ale wcierać w skórę głowy to chyba nie problem...

reklama
Grzanka kurde Nimesil i dwa ibupromy??? :szok: Przecież sam nimesil, to bardzo silny lek :szok::szok::szok: Nie powinnaś wydaje mi się brać tyle prochów. wiem że nimesil jakoś jeden na 12 h, też go brałam i lekarz powiedział, że strasznie niszczy wątrobe, a co dopiero razem z ibupromem, który dodatkowo jest przeciwzapalny??? Jeśli masz bóle okresowe, małopowe, których nie da się wytrzymać polecam rozpuszczalny aulin. Mnie też boli, ale zazwyczaj jeden ibuprom max wystarccza:szok::szok:
Kochana popstaraj sie mnie zrozumiec ja mam ataki a nie normalne bule, marza mi sie malpowe bole @ ale ja nie naleze do tych kobiet ja koncze w szpitalu na narkotykach zeby mnie doprowadzili do stanu uzywalnosci dlatego musze brac takie badziewia zapisane przez lekarza , ostatnio skonczylam na dolargenie przeczytaj sobie sloneczko co to jest, wiec uwiez mi wolalabys nimesil... ;:):):):):):):):):)(

Grzanka to nie zazdroszczę :-/ Mnie przy @ wystarcza nurofen/apap/ibuprom.

Kropka u mnie też Na Wspólnej się prawie zaczęło. Zwykle oglądam powtórki w sobotę, ale jakoś mam dziś włączone. A o 21.30 Przepis na życie nowa seria :) oglądacie? no a potem Kuba..może nie usnę do tej pory ;p

Strasznie Grzanka przeżywasz @. Aż Ci naprawdę współczuję. :-(
Moja kuzynka jak dostaje @ to pierwszy dzień ZAWSZE leży w łóżku i umiera. Tak, że jęczy... Jakby mogła to by tramalem się delektowała byleby pozbyć się bólu...

Ja Wesoła oglądam. Kuba W. to moja miłość gwiazdorska. heheheheheh przepis na życie owszem też bo to chyba jeden z niewielu polskich seriali, który jest naprawdę świetny

Haha Agacynda, mój zawsze powtarza, przestań mnie mintolić kobieto, daj żyć, on nie będzie cały czas stał na baczność :-):-), on już się Ciebie boi hahhhahah:-D

Strasznie Grzanka przeżywasz @. Aż Ci naprawdę współczuję. :-(
Moja kuzynka jak dostaje @ to pierwszy dzień ZAWSZE leży w łóżku i umiera. Tak, że jęczy... Jakby mogła to by tramalem się delektowała byleby pozbyć się bólu...

I czemu kobiety muszą się tyle nacierpieć ? Ja z kolei miewam migreny, głównie przy @, jest mi wtedy niedobrze (póki co bez wymiotów, ale właściwie ze 2 razy zdarzyło się), tylko, że jak mnie dopadnie od rana to cały dzień chodzę do tyłu a w pracy wysiedzieć się nie da.

reklama
No włąśnie dzisiaj nowy sezon przepisu na życie się zaczyna, więc od 20 do 22 30 gnije przed telewizorem. No, więc spadam...

Aaaa i Czarni jestem taką samą kawocholiczą jak Ty :-D Latte, to potrafię 3 na dzień wybić plus 2 normalne i dlatego łykam magnez, bo to kawsko mi go skutecznie wypłukuje

Do góry