reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

kurde nie wiem jak jest z tą betą...:eek: może dziewczyny będą wiedziały

A co jest z Matyjasową, wróciła już od tego lekarza? Matyyyjasowa odezwij się.

Kto ze mną testuje? Chyba monika i Grzanka tak? Jak tam się czujecie dziewczyny? Ja wczoraj zaobserwowałam plamkę na bieliźnie i tyle, potem już nic. Dzisiaj głowa mnie ćmi cały dzień, i od 3 dni mam mega wzdęty brzuch.... :szok: Pamiętam, że w ciąży miałam okropne wzdęcia i parcie na pęcherz też... aaaa znowu sie nakręcam...
ja kochana @ dostałam @ mnie przetestowała .... ;|:sorry:

reklama
Dobry wieczór ;):-)
Gdyż Wy kochane jesteście bardziej doświadczone przyszłam do Was z pytaniem ;):-)
Otóż stosowałam na włosy olejek rycynowy ;) wcierałam go w skórę głosy ;)
A teraz nie jestem pewna czy mogę dalej go stosować, jak myślicie?? ;):-)

Kropka, Ty grubasie, chyba zacznę mówić do Ciebie Kropa :-D:-D hahaha żartuję oczywiście!! chciałabym przy 165 ważyć 52,5 kg... Tzn ja mam 168 i dużo więcej... ble ble ble. po krążkach cholernych. 8 miesięcy po odstawieniu anty muszę poczekać na swoją normalną wagę czyli 57 kg. za każdym razem tak miałam...

Ja się tak nakręciłam na alko, że aż musiałam wyruszyć do sklepu po piwko :zawstydzona/y: hihihi... i jak wyjeżdżałam z osiedla to akurat moi celebryci przyjechali! shit. Basia I'm sorry, znowu Ci nie załatwiłam autografów.

AAaa Kropka to może coś będzie na rzeczy, cooo?? czekam na Twoje testowanie jutro i już zaczynam trzymać kciuki.

Coś mam za dobry humor jak na osamotnienie... :-)

Andzia nie sądzę aby olejek rycynowy mógł Ci zaszkodzić. Jeśli nie ma żadnych ciężkich chemikaliów to chyba okej...

znalazłam na wikipedii takie zdanie: "Oleju rycynowego nie wolno używać w czasie ciąży, gdyż może powodować powikłania w przebiegu ciąży i poronienia."

z tym, że wydaje mi się, że odnosi się ono do tego, że spożywać go nie wolno. Ale ekspertem nie jestem.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A i jeszcze do Wesołej miałam napisać :-p też bym chciała być szczuplutka i tylko żeby brzuszek był. moja mama tak miała w ciąży, ale my trochę inaczej zbudowane jesteśmy... Ehh... muszę szukać podobieństw odnośnie ciąży do kobiet w rodzinie taty...

A w ogóle to okropnie mnie tatuaż swędzi. Ma któraś tatuaż i podobny problem?

wróciłam przeczytałam ale nie pamiętam o czym pisałyście :-D to jest dopiero :baffled: muszę powrócić do wcześniejszych... a co wagi przed ciażą przy wzroscie 162 ważyłam 46 kg no to jak łatwo obliczyc w dniu porodu 72 ;D czułam sie świetnie szybko wróciłąm do swojej wagi 46 i przytyłam 7 to mam 53 i jeszcze ze 2 by sie przydało najlepsze jest to że wszystko mam w brzuchu czyli taką urojona ciąże:-D a kropka pytała o duphostan nie mam żadnych efektów ubocznych :) chyba ze ten pierd*lec w mojej głowie to przez tabletki :-D:-D:-D:-D:-D:-D

wróciłam przeczytałam ale nie pamiętam o czym pisałyście :-D to jest dopiero :baffled: muszę powrócić do wcześniejszych... a co wagi przed ciażą przy wzroscie 162 ważyłam 46 kg no to jak łatwo obliczyc w dniu porodu 72 ;D czułam sie świetnie szybko wróciłąm do swojej wagi 46 i przytyłam 7 to mam 53 i jeszcze ze 2 by sie przydało najlepsze jest to że wszystko mam w brzuchu czyli taką urojona ciąże:-D a kropka pytała o duphostan nie mam żadnych efektów ubocznych :) chyba ze ten pierd*lec w mojej głowie to przez tabletki :-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja nie biorę żadnych tabletek i też mam pier**lca :laugh2: więc musisz zwalić na coś innego.

och Agatko jak mogłaś akurat w tym momencie wyjść.... ach masz wyczucie :-D:-D:-D jeszcze nie raz sie natkniesz na nich :tak: to smacznego jak zrobiłaś sobie zapas sama łapie smaka mam jeszcze jeden dzień zanim zacznę już motywacje do kolejnych staranek...

reklama
Tylko cholera oni zawsze taką wieczorową porą przyjeżdżają... cholerka. Korzystaj Basia póki możesz... ja do dni płodnych mam emmmm jeszcze 13 dni więc tyle mogę sobie pozwalać, że ho ho :rofl2:

taaaa uwierzyły hehehehe

Do góry