reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hej dziewczyny
mam pytanie do czarni : od którego dnia masz brać clo i jak długo i co ci zalecił, kiedy przytulanka kiedy do lekarza, czy boisz się ciaży bliźniaczej? albo poronienia słyszałam że jest ryzyko....
gratulacje dla matjasowej że wizyta przebiegła pomyślnie
cmoki u mnie wszyscy nerwowi
córa o byle co jęczy zmykam

reklama
mgiełka clo dostałam na wzmocnienie i na pewną owu czyli że na pewno pęcherzyki pękną. Miałąm go w tamtym roku ale mi nie pomógł 2 cykle i teraz znowu mam na 2 cykle od 5 do 9 dnia i 12 13 14 dzień zeby były przytulanki. Pewnie ze sie boje ciąży bliźniaczej bo mam już Oliwke i przy niej do tego dwoje maluchów ale chęć posiadania rodzeństwa dla Oliwii jest silniejsza niż martwienie sie o ciąże mnoga potem będę sie zastanawiać. I oczywiscie po clo duphostan na podniesienie progesteronu czyli wiekrza szansa na icaze dodatkowo i utrzymanie jej

grzanka współczuje Ci mam koleżankę z takimi bólami lekarz jej powiedział ze jej przejdzie po urodzeniu dziecka.... i nie martw sie tak tym śluzem ja już 2 miesiac mam takie@ zero takiej krwi jak zawsze tylko sam śluz brązowy taki dziwny masakra....

Matyjasowa no a ja tu tyle na Ciebie czekałam. Twój maluszek również został nazwany okruszkiem ;-) moim zdaniem nazwa oddaje pełnię szczęścia, słodyczy i miłości o kruchą istotkę. Pomysłowe jesteśmy :-D

Jak ja Wam zazdroszcze wylegiwania sie przed tv :) Ja marze o tym żeby móc sie tak beztrosko polenic, ale wiem , że do wakacji to nie będzie możliwe. Musze być dzielna, jeszcze kilka miesięcy :) a potem mam nadzieje "lenić się" na spacerkach z wózeczkiem ;)
M ocenił swoim okiem tempki i stwierdził, ze owu była. Ja się uspokoje jak zobacze jutro wysoką tempke.
Dzisiaj miałam chwile zwątpienia i chciałam się napić wina troche, w koncu nie jestem jeszcze w ciązy ;) nic o tym nie wiem...
no ale sumienie mi nie pozwala. Oj to będzie trudne 9 miesięcy albo więcej jak sie dowiemy, że jestem w ciąży. A jak nie i @ przyjdzie to sobie odbije miedzy @ a następną owu ;)
Przespałam sie troche i teraz staram sie czegoś nauczyć...

i :sorry: przez to ze tak jakos zamuliło bb zapomniałam co miałam napisać. to nie piszę nic i mykam do wyrka dobranoc moje kobietki i te maleńkie okruszki :tak: buziaczki do jutra

Ja też mówię dobranoc kochanieńkie. Zmuliło mnie coś, głowa pobolewa idę wyleżeć się w wannie. Jeszcze tylko 3 dni w pracy :tak: Dobranoc :*

reklama
Groszek nalej sobie trochę wina do lampki i do końca wypełnij wodą niegazowaną... Będziesz miała winko nieszkodliwe :))

Basia dobranoc ;*

Kropka dobranoc ;*

Do góry