reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Tylko cholera oni zawsze taką wieczorową porą przyjeżdżają... cholerka. Korzystaj Basia póki możesz... ja do dni płodnych mam emmmm jeszcze 13 dni więc tyle mogę sobie pozwalać, że ho ho :rofl2:

taaaa uwierzyły hehehehe

no mi też pozostało trochę ale w czwartek bede brała juz tabletki wiec bedzie trzeba zakończyć

reklama
Dziewczyny POMOCY!!!!

Na @ wzielam dzisiaj nimesil i dwa ibupromy ale cos jest nie tak
byłam w łazience a tam ciemny brąz śluz i nic po za tym dosłownie brąz ....
nie wiem what the fuck ale kuku mam nieziemskie... napiszcie mi cosik ...

Grzanka a jak to nie @???

Wesoła zaproponowałabym Ci, ale nie możesz... A to prawda, że kobiety w ciąży mogą pić Karmi?

Basia ja mam normalnie niezaspokojony apetyt więc nie wiem co by było jakbym clo brała.

Hahahha :-D to ja pisałam, że po clo ciągle myślałam o sexie, normalnie chcica taka, że mąże zaczął przede mną uciekać :-D:-D Agacynda nie będe jutro testować... nie będe się na kręcać. Małpa za 10 dni dopiero, a wiem, że jak zacznę testować, to już co 2 dni będę robić sikańca i latać z kubeczkiem do kibelka. Czarni no to się ciesz, że dhupaston na Ciebie nie wpływa mi się zrobił cellulitis po nim kurna :szok::szok: i ciało jakoś jak spadła ta waga zrobiło się mniej jędrne....

Agacynda no pamiętam, że jak już parę dobrych latek brałam tabletki anty, to wtedy też mi poszło parę kg w góre... Takie uroki hormonów.. niektórzy tyją, inni nie...

Dziewczyny myślicie, że przed zajęciem w ciąże można wszytsko normalnie robić tzn. chodzi mi o upraiwnaie sportu, bieganie fitness itp? Czy lepiej się oszczędzać czekając na fasolke?

Co do olejku rycynowego, to na bank nie można go pić w ciąży, bo jest na przeczyszczenie.

No jestem w D!
bo miałam pełną podpaskę ! tak jesszcze nie mialam ..... boje sie.,.... a wzięłam nimesil to guwno jest po prostu ale na mnie przeciwbólowo działa... :(
nie robi afery ale nie mialam asz tyle czegos takiego i takiego koloru podczas początku jak juz to z godzine i normalnie krew a tu musze isc do ginka po @ ... pseudo moze do jutra sie unormuje....

Ostatnia edycja:
Grzanka kurde Nimesil i dwa ibupromy??? :szok: Przecież sam nimesil, to bardzo silny lek :szok::szok::szok: Nie powinnaś wydaje mi się brać tyle prochów. wiem że nimesil jakoś jeden na 12 h, też go brałam i lekarz powiedział, że strasznie niszczy wątrobe, a co dopiero razem z ibupromem, który dodatkowo jest przeciwzapalny??? Jeśli masz bóle okresowe, małopowe, których nie da się wytrzymać polecam rozpuszczalny aulin. Mnie też boli, ale zazwyczaj jeden ibuprom max wystarccza:szok::szok:

reklama
poza tym leki przeciwbóle rozrzedzają krew. teraz Ci ustało, ale jak Ci gichnie, to zobaczysz. Coś Ty, bo zaczynam się bać o Ciebie:confused2:

Do góry