reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Strasznie Grzanka przeżywasz @. Aż Ci naprawdę współczuję. :-(
Moja kuzynka jak dostaje @ to pierwszy dzień ZAWSZE leży w łóżku i umiera. Tak, że jęczy... Jakby mogła to by tramalem się delektowała byleby pozbyć się bólu...

Ja Wesoła oglądam. Kuba W. to moja miłość gwiazdorska. heheheheheh przepis na życie owszem też bo to chyba jeden z niewielu polskich seriali, który jest naprawdę świetny

tramal tez bralam ale serducho za bardzo mi zwalnia ze prawie sie nie wybudzam z niego... wiec zostala sie mieszanka.... :(
dlatego tez chcialabym dzidzi bo to naprawi mi troche sytuacje, takie sa skutki posiadania jednej nerki zycia bez śledziony i innych badziewiastw... ;(
uwiezcie mi chcialabym miec normalne @ bóle dałabym duzo za to ....

reklama
hejka ,,,
po wizycie nie mialam kiedy naspisac nakrobalyscie tyle stron ze nie mam jak doczytac
u mnie ok nie mialamd zis usg bo w szpitalu mialam 2 robione moja gin nie chce robic czesto..... nast usg 26.03 ... puki co jest ok :) musze porobic badania krwi .....
ktos zaciazyl dzis????

Grzanka a co się stało z Twoją nerką i śledzioną?????????

Matyjasowa dzisiaj Pati nam przyniosła rewelacyjną wiadomość.

Kropka uśmiałam się z tekstu Twojego męża :-)

no mam nadzieje bo bez usg w sumie nie wiem .... ale jestem dobrej mysli nie dopuszczam juz tych zlych !!:)
juz patrze ostatkiem sil i na kompa i na tv .... ale przeicez ilez mozna chodzic spac o 18 .... dzis kawke slaba wypialm moze dlatego mam wiecej sil
wyslalam meza po lody hehehehheh

nrka przez wypadek a śledziona bo mi plytki krwi zjadala .... mogła pęknąć w każdej chwili..
uciekam jak wroce to napisze do was tutaj i opowiem wszystko jak bedziecie chcialy ...

Matyjasowa myśl pozytywnie, cały czas :-)

Grzanka ja miałam pękniętą śledzionę, krwotok wewnętrzny a teraz mam sklejoną... dużą masz bliznę?
A jaki wypadek miałaś, że nerkę straciłaś?

Matyjasowa ja dzisiaj miałam straszną ochotę na lody, ale poszłam akurat do sklepu gdzie mieli tylko kuwa takie drogie 25 zł za 250 ml... :szok:

Grzanka, ja czekam na opowieść.

reklama
Do góry