Ale na tym nie widac jak w rzevzywistosci... to znaczy na tym praktycznie nic nie widac. Ale jaki zbieg okolicznosci bo dwa tygodnie temu umowilam sie do gina ale tak profilaktycznie. Jutro na 7.30 ide do pracy takze o 6 wstane i zrobie test i wstawie jeszcze raz zdjecie. Ciekawe jak wyjdzie. Bo moze ja.zle zrobilam ten test bo 5 sekund trzymalam w siuskavh a moze za duzo i tak wyszedl? Ale zrobiony byl o 18.
reklama
Noelle1986
Fanka BB :)
anke a ty kiedy termin @ mialas?
Ja widze druga kreche
super!!!!!!!!
Ja widze druga kreche

Wedlug moich dlugich cyklow trwajacych ostatni 38 a inne 42. mialam miec termin na 1 kwietnia. Ale isc jutro.do lekarza, co? bo przez ten moj zespol policystycznych jajnikow troche sie boje isc pozniej jezeli rzeczywiscie jest cos na rzeczy.
rożniczka
Czekamy na cud-na Ciebie!
Czarnooka jak tam Twoje krwawienie? Dalej jest? Byłaś u lekarza/ dzwoniłaś do niego?
Noelle a dobrze się czujesz? Mam nadzieję, że tak
Anke właśnie dlatego tak się ucieszyłam jak zobaczyłam II kreseczki! (PCOS) Idź do lekarza, tylko zrób rano drugi test żeby była pewność- jeszcze nic nie zobaczy, ale nie wiem czy nie przepisze Ci jakiś tabsów na podtrzymanie ciąży
Noelle a dobrze się czujesz? Mam nadzieję, że tak
Anke właśnie dlatego tak się ucieszyłam jak zobaczyłam II kreseczki! (PCOS) Idź do lekarza, tylko zrób rano drugi test żeby była pewność- jeszcze nic nie zobaczy, ale nie wiem czy nie przepisze Ci jakiś tabsów na podtrzymanie ciąży

Ostatnia edycja:
Noelle1986
anke wizyta na pewno nie zaszkdzi a Cie tylko uspkoi!!&!!i kciuki za wizyte!!!
Dasz znac?
rozniczko tak-czuje sie jak nowonarodzona
A ty kiedy test robisz?
czarnoka jak tam z tym krwawieniem?
rozniczko tak-czuje sie jak nowonarodzona
czarnoka jak tam z tym krwawieniem?
Ostatnia edycja:
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
Gosiak dzięki ze pytasz
pan doktor zrobił USG i z dzidzią ok waży 2950 g
a więc kawał chłopa jeżeli wcześniej nie urodze to tak jak było wcześniej ustalone 11 kwietnia do szpitala
Ostatnia edycja:
Noelle1986
agnieszko gratuluje udanej wizyty!!SUper!!!Ants pieknie wazy
sihaya to samo!!!!SUPER!!!
sihaya to samo!!!!SUPER!!!
reklama
rożniczka
Czekamy na cud-na Ciebie!
Noelle najwcześniej 3/4/5 kwietnia, bo 16 dpo przychodzi @ więc nie chcę wcześniej, wolę żeby się trochę spóźniła
Agnieszko dopisz 0 do tych gramów bo Ci kruszynek wyszedł, a to jest kawał chłopa :-)prawie 3 kg - to trzymam kciuki żebyś na porodówkę trafiła dopiero po świętach

Agnieszko dopisz 0 do tych gramów bo Ci kruszynek wyszedł, a to jest kawał chłopa :-)prawie 3 kg - to trzymam kciuki żebyś na porodówkę trafiła dopiero po świętach