reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Sihaya super wieści :tak:
Noelle cieszę się, że jednak w dwupaku wróciłaś do domu :tak:
Anke24 jak jest II krecha nawet jesli to cień to jest dobrze, po cichu gratuluje :tak:
Jillka obiecuje, że jeśli nie dostanę @ to test będę robiła rano :tak:
pozostałe dziewczynki pozdrawiam :***** trzymajta się :-D

reklama
Anke kochana skoro jest II kreseczka to jest fasolka :)Gratuluję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no i miejmy nadzieję ze odczarowałaś listę

Anke po cichutku można zaczać Ci gratulować :)
Agacynda Fiśkowi obcinanie pazurków też się podobało ja był modszy :) Teraz to kocia młodzież w okresie buntu... ehhh :)
Czarnooczko, diwiedziałaś się czegos od lekarza? ja myślę, że to @ ale dziewczyny dobrze radzą skontaktowac się.
Sailorku napisałam CI małe pytanko na Twoim enpr :) taka kombinatorka ze mnie :p
Różniczko, nie smutaj... my nie zaciążone wszystkie tu czujemy to co Ty... :-(Postaram się jutro zeskanować w pracy moje jajniki tylko one są chyba sprzed 3 lat, bo na ostatnim USG jeden się schował (pewnie za moim wielkim brzuchem co to Agacynda obiecała zabrać kawałek ale coś się nie kwapi ;-))
Noelle suoper, że do nas wróciłaś cała i zdrowa:) a nawet więcej niż cała :)
Strasznie mnie dzis od rana głowa boli, aż wymiotowałam jak wracałam do domu... musiałam wysiąść z autobusu i czekać na następny... ehhh. Czuję się fatalnie. Ale Bzibzioczek przekonał mnie do swojej diety:) Jutro zaczynam:) Mam nadzieję, że głowa nie będzie mnie na niej boleć bo to mój główny problem na każdej diecie. I bez diety boli mnie codziennie ale na diecie przeważnie tak aż do wymiotów... Ja już nie pamiętam jak to jest nie mieć bólu głowy, głowa zaczeła mnie boleć jak miałam niecałe 9 lat i boli codziennie...

Ostatnia edycja:
Hej laski :) Dopiero mam chwilkę żeby Was nadrobic.

Myniu super, że bilety już zakupione! Trzymam kciuki, żebyś dostała @ wtedy kiedy chcesz i żebyś z wyjazdu wróciła z pasażerem na gapę :) Współczuję kochana tego bólu głowy, mam nadzieję, że szybciutko przejdzie.
Sihaya śliczny brzuszek masz :) Już widoczny! Ekstra :) Super, że na wizycie wszystko ok :) A skoro dzidzia nóżkę na nóżkę zakłada to pewnie panienka :D
Asitko dziękuję, dziś już jest w miarę dobrze :) Tylko katar w sumie został :) Kciuki kochana mocno zaciskam za Ciebie i liczę, że zajączek przyniesie Ci malutki prezencik &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Różniczko i Jillko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Marzen witaj spowrotem :)
Domik super, że się odezwałaś :) Z Lenką na pewno wkrótce się dogadacie :) Jak nadal będzie miała takie kolki to wszyscy polecają kropelki sab simplex czy jakoś tak - podobno rewelacja :) U mnie kochana wszystko w porządku :) Toczymy się jakoś :)
Noellko kochana witaj w domku :* Przepraszam jeszcze raz, że tak późno Ci dzis odpisałam ale nawet tel nie słyszałam w taki wir zakupowy wpadłam.
Anke to pomału gratuluję :)
Agnieszka a poza zjebkami to co tam na wizycie ciekawego? :)

CAM00680.jpg
I co sądzicie. Powiększe sobie może będzie coś widać.

Załączniki

• CAM00680.jpg
    CAM00680.jpg
    4,8 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Do góry