Laski później Was nadrobie bo nie mam siły, od rana na zakupach :/ teraz przekazuję tylko wieści od naszej Noelle " Hej! Internetu zupelny brak .W dzisiejszym usg szyjka wyszla 2,5cm. (wiex w miare ok). Skurczy od wczoraj brak.A mala wazy 2650g (tez ok).Wody lozysko przeplywy super.Ordynator stwierdzil ze do porodu daleko i w sumie to on by mnie wypisal bo tp juz 35 tygodni.O 13 maja zdecydowac. Co u dziewczyn z BB?mamy jakies dwie kreseczki?"
reklama
Tak, tak, też mi się to bardzo podoba!Asitka kciuki dla Ciebie nieustannie,bo Ty ostatnio codziennie piszesz "dziś dostanę @"&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

W ogóle jesteś Asitko mistrzem! Albo mistrzynią nawet ! Tylko błagam, nie rób testu po południu, jeśliby Cie jednak naszło!
Margotko dzięki za wieści Noelkowe
Noelle czekamy tu na Ciebie!!
Ja tylko na chwilę wpadłam napisac jak po wizycie, bo za chwilę m. wraca z pracy, zjemy obiad i jedziemy na zakupy przedświąteczne. No ale o wizycie:
Dzidziolek rośnie,od czubka głowy po pupę równe 9cm
a potem dłuuuugie nogi które po prezentacji kilku fikołków założył sobie w stylu "noga na nogę"
-to Ci wygodniś
co ma pomiędzy tymi nóżkami nie wiem, niestety nie było widać
moje wyniki idealne, morfologie mam jak to gin powiedziała lepszą niż niejedna nieciężarna:] i tak mam trzymać
Ogólnie wszystko super
pozdrawiam i miłego popołudnia/wieczorku!!:*
Ja tylko na chwilę wpadłam napisac jak po wizycie, bo za chwilę m. wraca z pracy, zjemy obiad i jedziemy na zakupy przedświąteczne. No ale o wizycie:
Dzidziolek rośnie,od czubka głowy po pupę równe 9cm
Ogólnie wszystko super
Margotko dzięki za wieści Noelkowe
Dzidziolek rośnie,od czubka głowy po pupę równe 9cma potem dłuuuugie nogi które po prezentacji kilku fikołków założył sobie w stylu "noga na nogę"
-to Ci wygodniś
co ma pomiędzy tymi nóżkami nie wiem, niestety nie było widać
moje wyniki idealne, morfologie mam jak to gin powiedziała lepszą niż niejedna nieciężarna:] i tak mam trzymać
Ogólnie wszystko super
Cudnie, cudnie
A teraz do Domik - Kochana masz Bebyblues chyba i chyba lekki stres poporodowy. Zobacz sobie ten filmik, nie wiem jak to działa - nie miałam okazji spróbować Szkoła Rodzenia - Szczęśliwe Niemowle - YouTube Zobacz od 3:30 minuty zwłaszcza!
mgielka2008
Fanka BB :)
to gratuluje sihaya z całego serca
a maluch jeszcze pokaże co ma między nogami,
swoją drogą to chyba moja tylko taka bezwstydna bo już w 13 tygodniu pokazała cipcię ;-) , a potem w 19 i teraz w 24 tylko lekarz potwierdził hahahah
Domik a wiesz co, ja słyszałam że mama karmiąca może jeść wszystko po troszeczku, że te kolki to jest wina niedojrzałego układu nerwowego a nie diety mamy, że dzieci je poprostu mają i nie ważne czy karmione piersią, czy butelką czy mama na diecie czy nie, ale dla pewności skonsultuj to z pediatrą ale takim jakimś z prawdziwego zdarzenia i nie zadręczaj się bo jesteś super mama
Asita trzymamy kciuki,
Noelle to dobrze że wszystko ok, czekamy na ciebie spowrotem
a maluch jeszcze pokaże co ma między nogami,
swoją drogą to chyba moja tylko taka bezwstydna bo już w 13 tygodniu pokazała cipcię ;-) , a potem w 19 i teraz w 24 tylko lekarz potwierdził hahahah
Domik a wiesz co, ja słyszałam że mama karmiąca może jeść wszystko po troszeczku, że te kolki to jest wina niedojrzałego układu nerwowego a nie diety mamy, że dzieci je poprostu mają i nie ważne czy karmione piersią, czy butelką czy mama na diecie czy nie, ale dla pewności skonsultuj to z pediatrą ale takim jakimś z prawdziwego zdarzenia i nie zadręczaj się bo jesteś super mama
Asita trzymamy kciuki,
Noelle to dobrze że wszystko ok, czekamy na ciebie spowrotem
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
ja też już po wizycie
i na sam początek dostałam zjobki ze nie mam wypisu ze szpitala bo tam jest wynik GBS no ale co ja mam specjalnie jechać po wypis 80 km jak po świętach będę w tym szpitalu u diabetologa, jutro zadzwonię czy ktoś z rodziny może mi odebrać
a więc z małym wszystko pięknie jeden wymiar jest większy o 5 dni ale pan doktor mówi ze nie mam się martwić a waży 2950g
Noelle bardzo fajnie ze wracasz do domku i że z mała wszystko ok
i na sam początek dostałam zjobki ze nie mam wypisu ze szpitala bo tam jest wynik GBS no ale co ja mam specjalnie jechać po wypis 80 km jak po świętach będę w tym szpitalu u diabetologa, jutro zadzwonię czy ktoś z rodziny może mi odebrać
a więc z małym wszystko pięknie jeden wymiar jest większy o 5 dni ale pan doktor mówi ze nie mam się martwić a waży 2950g
Noelle bardzo fajnie ze wracasz do domku i że z mała wszystko ok
Noelle1986
Fanka BB :)
hej !!
melduje sie z domu.Padnieta jakbym siedziala tam tyszien!!Odsypiam teraz na calego:-) tak jak qam gosiak pisal wszystko juz ok.Mala nie taka mala.Dobrze jest:-)
Ide sie w wannie wymoczyx;-) a potem postaram sie doczytac
melduje sie z domu.Padnieta jakbym siedziala tam tyszien!!Odsypiam teraz na calego:-) tak jak qam gosiak pisal wszystko juz ok.Mala nie taka mala.Dobrze jest:-)
Ide sie w wannie wymoczyx;-) a potem postaram sie doczytac
reklama
st Hej. Dziewczyny zrobilan test bo mnie cycki bola i mdli mnie i jest cien drugiej kreski. Bym wam zdjecie wstawila ale nie umiem. Powtorze jeszcze jutro rano moze bedzie grubsza kreska ale jestem w szoku. Pawcio tez widzi druga kreske to chyba sobie nie wkrecam. Ale nie mam mocno wilgotno. Czasami wydaje mi siie jakbym okresu dostala. Boze az sie cala trzese. Ale moze to test nie dobry. Bo sobie zrobilam z tych co mi owu poprzychodzily z.allegro. Nie wiem co myslec. Boze....