reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Sihaya ja wizytę mam na 15 jak bede po to napewno dam znać :))

A co do mojego męża to jemu tez bardzo podoba się moje ciało, a zwłaszcza górne partie:)) tylko wiecie co ja mam go dość ile można he

Agacynda jak do piątku nie dostane @ i w piątek test wyjdzie negatywny to wtedy pójdę na bete, ale podejrzewam, że @ dzisiaj przyjdzie :tak:

no dobra Asitkaaa, co tu duzo mowic, namawiac Cie juz nie mozna, za bardzo sie opierasz :D

Agnieszka spoko, jeszcze troche :)) i gorne partie chwilowo nie beda nalezec do Twojego meza tylko do Antka :D

hej hej;-) żyje:p ledwo czasami, ale jednak dycham:-D malenka słodka, ale coś ją ostatnio brzuszek bolał i bardzo płakala:(..... czuje się okropna matką, bo nie umiem pomoc i pewnie przez to co zjadlam ją boli... nie wiem nawet co jeśc... szczerze to praktycznie nic nie jem... bulka z maslem i tyle...
Gad mały spac nie chce!!!:szok: ostatnio spała przez dzień 2 godziny!!!! teraz troszkę jest lepiej, ale i tak ciężko ją uspic. jak poje to zasneła by przy cycu... daje ja do odbicia i potem nie może zasnac. dzis w nocy 1,5h chodziłam z nią, zeby zasneła... oby się poprawiła bo matka ledwo żywa...

ASITA trzymam mocno kciuki za Ciebie!!!
MYNIA fajnie, ze spotkasz się z S. trzymam kciuki, zeby @ juz nie przylazła.
NOELLE zaciskaj nogi!!1 będzie dobrze. trzymajcie się:*
AGNIESZKA, PIANKA a Wam się juz na porodówke sipieszy??:p
SIHAYA piekny brzusio!:)
AGACYNDA nosisz uparcioszka pod sercem. moze chce mamie i tacie niespodzianke zrobic:)
CZARNOOKA ja się nie zam, ale tez uważam, że powinnaś zadzwonic do ginka o co chodzi z tym krwawieiem. tule:*
GOSIAK a co tam u Ciebie?? jak się czujesz??
KRÓLEWNA śliczne masz córcie. jak dwie kropelki wody:)
MGIEŁKA Zdrówka dla córci:* piękie Twoj maz powiedział na wizycie:)

ściskam Was wszystkich bardzo bardzo mocno:* trzymam dalej kciukaski za Was:*

Domik super, że się odezwałaś; bądź dzielna i nie martw się nawiążecie z Lenką wspólny język:)
Asitka wobec tego zmieniam formę kciuków i trzymam za betkę;)
Agacynda, Mgiełka, Agnieszka no proszę a ja myślałam, że to mój tylko tak ma, bo ja szczuplutka wcześniej byłam i że teraz "oświeciło" go że jednak może zbyt szczupła hehe... no ale widocznie tak mają i dobrze:) fajnie wiedzieć, że kochają nas w każdej "postaci" ;)

Ja tyle co wróciłam z US; na szczęście wszystko udało się załatwić. teraz pochłonęłam trochę makaronu z serem, popiłam inką i muszę się zbierać do gin.. uff... a już zmęczona jestem hehe...

Domik kochanie nie martw się wszystko będzie dobrze a i proszę mi się tu nie obwiniać :) to nie Twoja wina skarbie.
u mnie sie rozkreca ale co jest dziwne to takie brudne wylatuje a nie krew.... zgłupiałam.

reklama
Do góry