Bzibzioku gratuluję spadku wagi, wow

pięknie Ci to idzie

Przepis bardzo w moim guście i praktycznie takie same cudo robię, tylko czasem wrzucam jeszcze miedzy warstwę mięsną a jajkowo-serową pokrojoną w plasterki cukinię

Na święta polecam dietetyczne ciasto marchewkowe z masą śmietankową jak do tortów

w zeszłym roku na wielkanoc zrobiło u mnie furorę
A w tym roku święta na mojej głowie, bo teściowa jak pisałam wcześniej wyjeżdża dziś więc ja będę sama wszystko pichcić na pierwszy dzień (będzie teść, szwagier z rodziną, babcia). W lany poniedziałek za to będziemy się raczyć u moich rodziców pysznościami bo jedziemy w niedzielę popołudniu do nich
Niemniej o świętach póki co nie myślę tylko porównuję ceny płytek w różnych sklepach, już wyliczyłam ile których potrzebujemy i robię kalkulację gdzie się nam najbardziej opłaca kupić
Pianko konfliktu z tego co wiem to nie mamy, tylko, że ja nie pamiętam swojej grupy krwi.. kojarzy mi się.. ale nie mam pewności więc gin kazała zrobić

A jak córa po nocnych przejściach? lepiej już teraz?
Agacyndko czekaj czekaj
Jilka i ja z tych co miały mega bolące piersi, m to w ogóle nie mógł się do mnie przytulać, o spaniu na brzuchu mowy nie było... ba.. nawet biustonosz sprawiał dyskomfort:]
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Królewno zazdroszczę takiego porodu.. oooo jakbym też tak chciała!!! szybko, sprawnie i po bólu.