reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Pianeczko to teraz za mycie okien się bierz :))ja mam taki zamiar w czwartek bo wtedy będę miała ciąże donoszoną

ja tez będę rodzic sama ale to nie z tego względu ze maż nie chce, tylko dlatego ze jak mnie położą w szpitalu to tam jest godz drogi ,nie chce żeby jechał na wariata bo tylko będę się martwić, a zrobie im niespodziankę i wyślę zdięcie jak urodzę wcześniej nic ie powiem :)) no chyba ze urodzę przed datą wyznaczoną do szpitala czego bardzo bym chciała

reklama
Noelle mówi tylko że w badaniu wszystko ok i że rozwarcia nie ma :-) dlatego go lubię bo on ma nastawienie żeby za dużo pacjentkom nie opowiadać jak się nic nie dzieje bo się naczytają głupot i zapłakane przychodzą więc jak jest ok to mówi że ok nigdy np nie powiedział ile cm ma szyjka tylko że jest w porządku na ten tydzień itp w szczegóły się nie wgłębia i dobrze bo i ja nie analizuję i nie mam podstaw żeby doszukać się problemu na siłę :-D to jest idealny lekarz dla każdej panikary :-D

Agnieszko absolutnie nie zamierzam rodzić przed terminem więc nawet ściery nie zamierzam do ręki brać - mężowi wszystko zostawiam! w sprawie porodu rodzinnego z K jesteśmy zgodni w 100% ani ja ani on nie mamy potrzeby ,,rodzić razem'' :tak: ja zaciskam nogi i wszystkie chętne przepuszczam w kolejce przed siebie;-)

Ostatnia edycja:
Jilka te kluseczki mnie chyba tu ściągnęły :-) kurcze my z cyklem jesteśmy prawie na "tym samym etapie" :-)
Pianka dobrze, że wszystko w porządku. Co to ten GBS?
Mgielko śliczny kawał dziewczynki! Od początku Ci powtarzałam, że wszystko będzie dobrze :-p
Mynia zapomniałam napisać- półki śliczne na książki masz, no i ten "drapak" dla fiśka suuuper! A te półki na książki to z czego w końcu zrobiłaś, bo jakoś nie pamiętam:dry: i te kolory! Pięknie
U nas pomału teściu walczy z naszą łazienką, bo mamy tylko częściowo zrobioną, a on budowlaniec i nie pozwoli nikomu nic ruszyć. idzie to jak po gruzie...:blink:
Asita a może test jednak wyjdzie, ale później- może miałaś owu później niż myślisz? W każdym razie trzymam kciuki!
Sailor co tam u Ciebie?

A Was bolą/bolały piersi z boku przy dotyku, czy tak bez niczego? Bo ja się coś dotknąć nie mogę...ale chyba sobie wkręcam:confused:
I już nie pamiętam co komu :dry:

Asitko ja i tak za Ciebie Kochana trzymam kciuki.

byłam dzisiaj u ginekologa na badanku i obejdzie się bez zabiegu pięknie się wszystko wyczyściło macica i endometrium sprzed ciąży.
Ginekolog dał mi błogosławieństwo i powiedział jak psychicznie jestem gotowa to czekać do @ ( niewiadomo kiedy teraz nadejdzie) łykać CLO i działać.
ale ja sobie chyba conajmniej miesiąc odpuszczę jeszcze.

Czarnooczko kochana, mocno Cię ściskam!

Rożniczko, wspieramy się mentalnie! :) Tym bardziej, że ten sam etap! :cool2::cool2::cool2:
Powiem Ci, że mnie przestrasznie bolą piersi, szczególnie jak zdejmę stanik, to po postu aż jęczę z bólu. Albo jak się chce do chłopiny mojego przytulić - skóra cierpnie. Ale ja sądzę że u mnie to przed @ niestety. Czasem mnie bolą przed, czasem nie, ale teraz wybitnie (może duphas tak działa). A chwaliłam się Tobie , że bromergon odstawiałam? Bo wyszła mi prl poniżej normy:sorry2:
Rany, jaki bzdetny program na vivie - jakieś laski w bieliźnie i facety muskularne dają czadu i się wybierają!

Dobrej nocy

Witam kochane z samego rana:))Asitko &&&&&&&&&&&& dla Ciebie niezmiennie:))) Oby dzisiaj wyszło tak jak ma wyjść:)Mgiełko śliczniuska dziewczyka:) A jaka już duża...:)Czarnooka najważniejsze, że ominął Cię szpital i że wszystko się dobrze "wygoiło". A starania rozpoczniecie kiedy znów poczujesz się w pełni sił:) Mam nadzieję, że to już niedługo:)A ja to mam tempkę jakąś dziwną. Dużo niżej powinna być... Ja się chyba nie nadaję do metody termicznej.... A termometr w sumie chyba dobry, bo pod paachą mierzyłam i jest 36,28 czyli niższe też pokazuje....

hej hej..
Czemu ja pospac jak czlowiek nie moge??punkt 6 a ja oczy jak 5 zl :-/ teoretycznie wyspana:-/

asitko i jak eobisz test?bo wxzoraj cos pisalas.ze.nie wiesz xzy do piatku nie czekac...kciuki trzymam mocno!!:-*&&&&!!!!
paulinko ty tez spania nie masz???:-)

Ide zobaczyc co kuchnia serwuje;-)

aa no i czarnooka!!bardzo aie kochana xiesze ze obedzie sie bez szpitala!!!Teraz zbieraj sily skarbiw,dbaj o siebie.Buziaxzki:-*

jillka!!&&&&!!!!bardzo ale to bardzo ladny wykres!!:-*

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny :-)
ja rano nie robiłam testu, jeśli do jutra @ nie zawita to najwcześniej zrobię test w czwartek, ale na 100% przyjdzie (najdłużej cykl miałam 37 dni, dzisiaj jest 37 dc jeśli jutro @ nie przyjdzie to jest szansa, ale ja niestety w nią już nie wierze, bo czuję, że dzisiaj zawita @)
Czarnooka to dobrze że nie musisz ilość do szpitala, zbieraj siły i w najbardziej nieoczekiwanym momencie dowiesz się, że jesteś w ciąży :tak:
Różniczko jak byłam na wizycie 8 marca to pęcherzyka już nie było to raczej owulka nie mogła być później :no: po prostu to jeszcze nie mój czas na fasolke :-(
Dzięki dziewczyny za wsparcie, ale ja wiem, że się nie udało :no:
życzę miłego dnia :-)

reklama
Rożniczka, masz rację trzeba być dobrej myśli:) łap: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
i fajnie, że się odezwałaś:) częściej prosimy, częściej:)
Asitko trzymam kciuki za dzisiejszy poranny teścior &&&&&&&&&&&&&&&&
no muszą wyjść dwie krechy, innej opcji nie przyjmuję do wiadomości i kropka! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Noelle łączę się z Tobą leniwie;) niestety przy remoncie mam co robić ale to bardziej bo trzeba niż chce mi się;) a tak to lenistwo pełną gębą:D
Jilka ja brałam duphaston przez kilka dobrych cykli po owulce i wszystko było ok, tempka nie zmieniła się, owulka była.
a krupniczek ja dzis mam w planach zrobić .. o ile się zmobilizuję;)
Mgiełko fantastyczne wieści!!:) bardzo się cieszę:)
Pianko nie ma to jak luzik:D lekarz rozbrajający hehe... to co myjesz te okna na święta czy odpuszczasz?
...już doczytałam, że się nie spieszysz;)
Czarnooka super, że obejdzie się bez zabiegu i że jesteś gotowa na staranka:) przerwę zrób sobie jaką potrzebujesz a potem do dzieła!:) teraz będzie na pewno ze szczęśliwym zakończeniem kochana:*

A ja dziś już byłam na badaniach (mocz, morfolo, tsh, obj.coombsa), popołudniu wyniki do odbioru a jutro wizyta <jupi>
Zdjęcia nie mam:/ wczoraj późno wróciliśmy do domu, bo teściowa dziś wyjeżdża na 2 mc do niemiec i już nie miałam siły kompa odpalać, ale już powiedziałam m., że dziś robimy sesję i że musi mi fotki zgrać i nie ma innej opcji:) proszę więc o jeszcze trochę cierpliwości:)

Asitko doczytałam właśnie że test nie dziś więc jeszcze więcej ślę, żeby się po drodze nie pogubiły &&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry