reklama
krolewnazmarcepana
mama Mai i Leny
Sihaya: na szczescie dostałam podpajeczynowkowe to nie bolało ;p ale w ostatniej chwili jak juz prawie pełne rozwarcie mialam ;p
a znasz juz płec?
a znasz juz płec?
krolewnazmarcepana
mama Mai i Leny
Nie znam jeszczeale ciągle wymyślamy i zmieniamy typy hehe... bo jak już płeć będzie wiadoma to wypadałoby się na coś ostatecznie zdecydować, a nie czekać do porodu
![]()
my mielismy wybrane a jakis miesiac przed porodem byl reportaz uwagi i maz usłyszał Lila i znowu bylo szukanie, ale podobało nam sie Lilla a nie Liliana ale jakoś nie do konca nas to przekonało
A
agacynda
Gość
Krolewno a jak Lencia?
Sihaya ajakies przeczucia masz odnosnie plci? ja juz zwariowalam... ostatnio mysle o dziewczynce...
Sihaya ajakies przeczucia masz odnosnie plci? ja juz zwariowalam... ostatnio mysle o dziewczynce...
Mój mąż od samego początku jest święcie przekonany, że chłopak. Ja nie miałam żadnych przeczuć ale chyba pod wpływem m. zaczęłam też o chłopaku myśleć do czasu wizyty w h&m
gdzie się zakochałam w sukienusiach takich jak dla lalki
no i zaczęło się, że to musi być dziewczynka bo ja chcę takie sukieneczki;] a takich prawdziwych przeczuć, intuicji brak
mój m. nadrabia w tym temacie za mnie
reklama
rożniczka
Czekamy na cud-na Ciebie!
Ale napisałyście!
Gosiak u mnie tak bywa wysoko (chociaż to jest pierwszy cykl, że wyżej trochę niż zawsze)- byle by się utrzymała, no i @ nie przyszła
W każdym razie czekam na testowanie, bo 16 dpo zawsze przychodzi @
Agacynda a przepisy bierzesz z internetu czy z książki ciesielskiej?
Buziaki dziewczyny :*
Ja mam dużo pracy jednak
udawanie nic nie da :-)
Gosiak u mnie tak bywa wysoko (chociaż to jest pierwszy cykl, że wyżej trochę niż zawsze)- byle by się utrzymała, no i @ nie przyszła

Agacynda a przepisy bierzesz z internetu czy z książki ciesielskiej?
Buziaki dziewczyny :*
Ja mam dużo pracy jednak