reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Sihaya no to masz ogrom pracy na święta. Ale na razie masz "poważniejsze" zadanie wybrać płytki :-D

Ja na święta jadę albo do mojej mamy albo do teściów...

reklama
hehehe... włąśnie dostałam sms od męża (który jest w pracy rzecz jasna): "Nadia dla dziewczynki?? właśnie mi samo przyszło do głowy..."

Nie znam jeszcze:( ale ciągle wymyślamy i zmieniamy typy hehe... bo jak już płeć będzie wiadoma to wypadałoby się na coś ostatecznie zdecydować, a nie czekać do porodu;)

Nie znam jeszcze:( ale ciągle wymyślamy i zmieniamy typy hehe... bo jak już płeć będzie wiadoma to wypadałoby się na coś ostatecznie zdecydować, a nie czekać do porodu;)

my mielismy wybrane a jakis miesiac przed porodem byl reportaz uwagi i maz usłyszał Lila i znowu bylo szukanie, ale podobało nam sie Lilla a nie Liliana ale jakoś nie do konca nas to przekonało :p i byla jeszcze Róża, Pola, Nela ale zostało i tak na pierwszm wyborze :p mam nadzieje ze załowac nie bedziemy, choc mała jeszcze nie jest zarejstrowana to zmienic mozna :p ale chyba bym juz nie chciała :p

Krolewno a jak Lencia?

Sihaya ajakies przeczucia masz odnosnie plci? ja juz zwariowalam... ostatnio mysle o dziewczynce...

Mój mąż od samego początku jest święcie przekonany, że chłopak. Ja nie miałam żadnych przeczuć ale chyba pod wpływem m. zaczęłam też o chłopaku myśleć do czasu wizyty w h&m;) gdzie się zakochałam w sukienusiach takich jak dla lalki;) no i zaczęło się, że to musi być dziewczynka bo ja chcę takie sukieneczki;] a takich prawdziwych przeczuć, intuicji brak:( mój m. nadrabia w tym temacie za mnie;)

reklama
Ale napisałyście!
Gosiak u mnie tak bywa wysoko (chociaż to jest pierwszy cykl, że wyżej trochę niż zawsze)- byle by się utrzymała, no i @ nie przyszła:tak: W każdym razie czekam na testowanie, bo 16 dpo zawsze przychodzi @
Agacynda a przepisy bierzesz z internetu czy z książki ciesielskiej?

Buziaki dziewczyny :*
Ja mam dużo pracy jednak :zawstydzona/y: udawanie nic nie da :-)

Do góry