reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

hehehe fakt, sukienusie w h&m sa przecudne!! moj A mi wmawia ze to corka...wiec nasi Panowie maja moze jakis instynkt hehehehe

reklama
Agacynda: Lena nawet w miare, ale ma jakies odchyły czasem :D ogfólnie nie jest źle, ale nie chce za bardzi smoczka, miałam TT i jej nie pasuje, kupiłam nuk juz lepszy, a dzis mam zamiar isc do sklepu po lovi albo jakis inny, bardzo chce zeby miała smoczka bo czasami jest płacz i nie wiadomo o co bo najedzona i przebrana i wtedy smoczek byłby wybawieniem, niestety przy dwójce maluchów to dla mnie wazne zeby choć na chwile ją zajął nawet w czasiew kiedy musze zrobic mleko a nie słuchac tego płaczu :(

a sukieneczki są przepiekne w H&M a w kaphalu przepi,ękne i nawet mają rozmiar 44!!! wygląda rzeczywiscie jak dla laleczki!! :D

az sie dziwie ze jeszcze płci nie znacie, ja chyba w 13/14 tygodniu jakoś poznałam, ale to wiadomo jeszcze nie było na 100%

Krolewno wszystko sie unormuje :)) jak bylam ostatnio na usg to dzidziolino lezalo caly czas z nozkami razem i za cholere sie nie chcialo pokazac.

No i zadzwoniła koleżanka i poszła godzinka przegadana wrrr a miałam włosy umyć :/
Bzibzioku
ja lepiej z likierem nie będę przesadzać bo w razie W jeszcze mi na porodówce w alkomat będą kazali dmuchać :-D
Laluś nie kracz kochana, do świąt nie zamierzam się rozpakowywać :) mam zamiar jeszcze poszaleć z jedzonkiem przed okresem karmienia :-D
Sihaya jak narazie nie zwraca już, teraz chyba nockę odsypia bo coś przysnęła na dłużej..a kto wie może jutro już się dowiesz kto w brzuszku buszuje :-) a jak z ruchami? dało dzieciątko już o sobie znać?
agacynda mój K dwa razy dobrze płeć obstawił :tak:
królewna fajnie że tak sprawnie poszło! szczerze zazdroszczę i dałaś mi nadzieję że może przy drugim będzie trochę lżej ;) a Ty już doszłaś do siebie po porodzie? obeszło się bez nacinania?
Agnieszka jak dziś samopoczucie?
Mynia jak zdrówko? Fiśkowi bazi nazbierałaś?
domik córa Wam chwili wytchnienia widać nie daje :-D daj znać co u Was

Krolewno wszystko sie unormuje :)) jak bylam ostatnio na usg to dzidziolino lezalo caly czas z nozkami razem i za cholere sie nie chcialo pokazac.

hehe oj no widzisz, najgorzej jak długo nie chce pokazać a tu by sie chciało cos kupic :D
ja jakoś tak z dystansem podchodziłam teraz do płci, Mai kupowałam, duzo różowego, a teraz postawiłam na żółcie, pomarańcze i beże (tu szczególnie o pościeli mówie) bo jakoś sie bałam ze kupie dla księżniczki rózowe a bedzie chłopak i co :p a ubranek prawie wcale nie kupowałam na początek bo miałam troche po Mai :) będzie szał na lato bo nie mam nic, Maja byla zimowa :p

Pianka: nie chce Cie martwić, ale ten drugi mój poród jakbym nie dostała znieczulenia to byłby gorszy niz pierwszy, ogólnie dostałam znieczulenie tuż przed skurczami partymi więc ogólnie wszystkie bóle porodowe doświadczyłam i skurcze były i wiele silniejsze niz przy pierwszym porodzie.. dobrze ze anestezjoilog sie tak uwinął i od razu ulga bo nie wiem co by to było :p
w ogóle z Mają nie miałam takich przygód, a tu przy skórczach drętwiały mi nogi i ręce a potem usta i nikt nie rozumiał co mówie, a ja tylko resztkami sił mogłam wyraźnie wymówić "znieczulenie" hahaha :D a co do nacinania, na szczescie obeszło sie bez :D i to zdecydowanie przyczyniło sie ze juz dawno doszłam do siebie, choć jeszcze boli nocami

Królewno zazdroszczę szybkiego porodu :) Też chcę taki :) Super, że z Lenką wszystko w porządku :) Wstawiaj od czasu do czasu zdjęcia swojej małej księżniczki :)
Sihaya Nadia bardzo ładne imię :) Może już jutro się dowiesz kto tam buszuje w brzuszku :) A dziś dostaniemy zdjęcie brzucholka? :)
Laluś a u Ciebie niedługo testowanko :) &&&&&&&&&&&&
Agacynda to święta już na nowym mieszkanku?
Pianko dobrze, że z malutką już w porządku :) Może coś jej zaszkodziło?
Różniczko no to czekamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziewczyny a chyba trzeba odświeżyć listę, bo sporo już rozpakowanych chyba jest na liście ciężarówek.

a pokaze wam, po lewej Maja po prawej Lena :D

Załączniki

• sfsgeyer.jpg
    sfsgeyer.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Działające w pocie czoła o dzieciątko:
ficaria.......................@ 19.2.2013 II fioletowe z cekinów

Marzen32..................@ 24.3.2013 (8)
II pachnące mrozem
Basik77.....................@14.2.2013(4)
II oszronione przez Dziadka Mroza
Paulinka88.................@ 6.3.2013
Sailor_Moon...............@ 14.3.2013
II dyskotekowe całe kolorowe
Asita.........................@ 19.3.2013 (9)
II tańczące lambadę
Jillka......................... @27.3.2013
II szeleszczące taftą
różniczka...................@28.3.2013 (14)
II gubiące brokat na każdym kroku
Laluś.........................@31.3.2013 II słodkie lukrowane
Anke24.....................@ 1.4.2013 (12) II migocące w rytm muzyki
Bzibziok......................
II pachnące piernikiem i czekoladą
Mynia..........................

Zawieszone staraczki:

Czarnooka

Zafasolkowane!!!!!!!
biggrin.gif

Pianka.............................@02.08.2012 (1)----------II
Zonqa..............................@03/06.08.2012----------II