reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agacynda Ty zagoń chłopa do roboty i się nie przemęczaj :)

Aga a Ty będziesz miała poród SN? Podobno przy cukrzycy wcześniej wywołują poród. Coś Ci lekarz mówił na ten temat?

reklama
Noelle u mnie bez zmian, mam takie uderzenia gorąca i głowa boli no i chyba włączył mi sie syndrom wicia gniazda bo mam straszną chęć sprzątać a na złość wody nie mam bo jakaś awaria jest i pół miasta nie ma wody, a poza tym bolą mnie plecy

Mgiełko Ty tez kochana daj znać

Aga a Ty będziesz miała poród SN? Podobno przy cukrzycy wcześniej wywołują poród. Coś Ci lekarz mówił na ten temat?

kochana ja będę rodzić sn i do szpitala idę wcześniej bo już 11 kwietnia ale na razie nic mi nie wiadomo o wcześniejszym wywoływaniu porodu no chyba ze sama go sobie jakimś cudem wywołam :)) wiem tylko tyle ze będą mi odstawiać insulinę przez ten ostatni tydzień

dziewczyny ja oszaleje bez wody jeszcze męża nie ma w domu i nie ma kto pojechać kupić, pojechała bym sama ale mamy jeden samochód niestety...
dobrze ze chociaż soki mam w domu to mała ma co pic

Heloł!
Dziewczynki, aleście nadrukowały - tyle stron! Staram się nadrabiać.

Co myślicie o podwyższaniu sie tempki przez syntetyczny progesteron (duphaston). Wczoraj wyczytałam gdzieś tam, że dawka do 30 jednostek nie ma niby wpływu na tempkę i na ewentualne zablokowanie owulacji. Co o tym sądzicie?
ja dziś też kicham i gardło kłuje, ale mam tantumverde i nie zawaham się go użyć !

Asitko, oczekuję na jutro... &&&&& Zodiakalny Baran pękł jednak! Suuppeerrrr!
Gosiaku, teraz miód i herbacina z sokiem są Twymi najlepsiejszymi przyjaciółmi.
Różniczko, ja chciałabym Ci napisać, że strasznie Cię brakuje. I wcale się nie martw, że smęcisz, marudzisz czy dołujesz! Raz na wozie raz pod wozem! Wszystkie tak mamy! Więc pisz, co tam na wątrobie Ci leży, w ostateczności w kupie raźniej!
Paulinko, czy Twój Mikuś już chodzi na własnych nożynach? Czy zasuwa na czworaka?
Myniu, gratuluję bólo fantastiko, kiedyś myślałam sobie, że to pożyteczna sprawa, wiadomo co i jak! I kiedy :)
Agacyndo, współczuję pakowanka, tym bardziej, że niedawno to rozkładałaś... Oszczędzaj się z noszeniem!
Sihaya, strasznie czekam na Waszą foto!

Jaki dzień już długi...szkoda że w święta zmiana czasu - i to ta gorsza, bo krócej się śpi!

Pozdrówka, dobrego popołudnia i słoneczka moc!

Margotko jakby Abyl w domu to bytu latalzpakowaniem, ale ktosmusi pracowac, zeby w domu mogl siedziecktos :)) niech poodpoczywa w pracy dzisiaj, bo jutro trzeba sypialnie przewiezc i czesc kartonow a w czwartekjuz cala reszta :)

Jillka ja nic nie nosze, nie wolno :) przesuwam tylko noga hehe ewentualnie. i robie piramidy kartonowepo calej chacie :)

faza popcornowa... a dupa rosnie.

Mgielko i jak i jak???

jak tak was czytam....Agacynda,Agnieszka...zasuwacie jak perszingi i wiecznie cos robicie....czuje sie przy was jak skonczony len:dry:

Ktora wizytujaca gotowa do zdania relacji???

jillka ja znam jedna z przyczyn podniesienia sie tempki!!!FASOLINA!!!!!Ladny wykres:-D

Asita puki @ nie ma jest nadzieja!
Jilka dziękuję :*
Mój gin kiedyś powiedział, że luteina (dopochwowa), którą biorę nie wpływa na wzrost temp. i na wzrost wartości progesteronu we krwi- jest jakby taki miejscowy. (2 razy go podpuszczałam i zawsze mówił to samo :-)) Jednak uważam, że w każdej postaci może zahamować owulację i lepiej brać gdy ma się pewność, że owu była.
Agnieszka współczuję braku wody!
Agacynda jakbyś mieszkała bliżej to chętnie bym Ci pomogła :tak: ja to lubię, ale to już kiedyś pisałam ;-)
Gosiak nie wiedziałam, że przy cukrzycy wywołują poród szybciej...hmmm czyli jak się u mnie kiedyś uda to też mnie to czeka...
Noelle ja też mam lenia a w ciąży nie jestem :zawstydzona/y: czekam na słońce i ciepełko

Na razie ból gardła się zmniejszył, zobaczymy na jak długo:-)

reklama
Do góry