reklama
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
Noelle u mnie bez zmian, mam takie uderzenia gorąca i głowa boli no i chyba włączył mi sie syndrom wicia gniazda bo mam straszną chęć sprzątać a na złość wody nie mam bo jakaś awaria jest i pół miasta nie ma wody, a poza tym bolą mnie plecy
Mgiełko Ty tez kochana daj znać
Mgiełko Ty tez kochana daj znać
agnieszka116
Aga a Ty będziesz miała poród SN? Podobno przy cukrzycy wcześniej wywołują poród. Coś Ci lekarz mówił na ten temat?
kochana ja będę rodzić sn i do szpitala idę wcześniej bo już 11 kwietnia ale na razie nic mi nie wiadomo o wcześniejszym wywoływaniu porodu no chyba ze sama go sobie jakimś cudem wywołam
Noelle1986
Fanka BB :)
agnieszko to pozazdroscic checi ,bo mi to sie nic nie chce...doslownie...len na calego...
agnieszka116
dziewczyny ja oszaleje bez wody jeszcze męża nie ma w domu i nie ma kto pojechać kupić, pojechała bym sama ale mamy jeden samochód niestety...
dobrze ze chociaż soki mam w domu to mała ma co pic
dobrze ze chociaż soki mam w domu to mała ma co pic
Heloł!
Dziewczynki, aleście nadrukowały - tyle stron! Staram się nadrabiać.
Co myślicie o podwyższaniu sie tempki przez syntetyczny progesteron (duphaston). Wczoraj wyczytałam gdzieś tam, że dawka do 30 jednostek nie ma niby wpływu na tempkę i na ewentualne zablokowanie owulacji. Co o tym sądzicie?
ja dziś też kicham i gardło kłuje, ale mam tantumverde i nie zawaham się go użyć !
Asitko, oczekuję na jutro... &&&&& Zodiakalny Baran pękł jednak! Suuppeerrrr!
Gosiaku, teraz miód i herbacina z sokiem są Twymi najlepsiejszymi przyjaciółmi.
Różniczko, ja chciałabym Ci napisać, że strasznie Cię brakuje. I wcale się nie martw, że smęcisz, marudzisz czy dołujesz! Raz na wozie raz pod wozem! Wszystkie tak mamy! Więc pisz, co tam na wątrobie Ci leży, w ostateczności w kupie raźniej!
Paulinko, czy Twój Mikuś już chodzi na własnych nożynach? Czy zasuwa na czworaka?
Myniu, gratuluję bólo fantastiko, kiedyś myślałam sobie, że to pożyteczna sprawa, wiadomo co i jak! I kiedy
Agacyndo, współczuję pakowanka, tym bardziej, że niedawno to rozkładałaś... Oszczędzaj się z noszeniem!
Sihaya, strasznie czekam na Waszą foto!
Jaki dzień już długi...szkoda że w święta zmiana czasu - i to ta gorsza, bo krócej się śpi!
Pozdrówka, dobrego popołudnia i słoneczka moc!
Dziewczynki, aleście nadrukowały - tyle stron! Staram się nadrabiać.
Co myślicie o podwyższaniu sie tempki przez syntetyczny progesteron (duphaston). Wczoraj wyczytałam gdzieś tam, że dawka do 30 jednostek nie ma niby wpływu na tempkę i na ewentualne zablokowanie owulacji. Co o tym sądzicie?
ja dziś też kicham i gardło kłuje, ale mam tantumverde i nie zawaham się go użyć !
Asitko, oczekuję na jutro... &&&&& Zodiakalny Baran pękł jednak! Suuppeerrrr!
Gosiaku, teraz miód i herbacina z sokiem są Twymi najlepsiejszymi przyjaciółmi.
Różniczko, ja chciałabym Ci napisać, że strasznie Cię brakuje. I wcale się nie martw, że smęcisz, marudzisz czy dołujesz! Raz na wozie raz pod wozem! Wszystkie tak mamy! Więc pisz, co tam na wątrobie Ci leży, w ostateczności w kupie raźniej!
Paulinko, czy Twój Mikuś już chodzi na własnych nożynach? Czy zasuwa na czworaka?
Myniu, gratuluję bólo fantastiko, kiedyś myślałam sobie, że to pożyteczna sprawa, wiadomo co i jak! I kiedy
Agacyndo, współczuję pakowanka, tym bardziej, że niedawno to rozkładałaś... Oszczędzaj się z noszeniem!
Sihaya, strasznie czekam na Waszą foto!
Jaki dzień już długi...szkoda że w święta zmiana czasu - i to ta gorsza, bo krócej się śpi!
Pozdrówka, dobrego popołudnia i słoneczka moc!
A
agacynda
Gość
Margotko jakby Abyl w domu to bytu latalzpakowaniem, ale ktosmusi pracowac, zeby w domu mogl siedziecktos
) niech poodpoczywa w pracy dzisiaj, bo jutro trzeba sypialnie przewiezc i czesc kartonow a w czwartekjuz cala reszta 
Jillka ja nic nie nosze, nie wolno
przesuwam tylko noga hehe ewentualnie. i robie piramidy kartonowepo calej chacie 
faza popcornowa... a dupa rosnie.
Mgielko i jak i jak???
Jillka ja nic nie nosze, nie wolno
faza popcornowa... a dupa rosnie.
Mgielko i jak i jak???
Noelle1986
Fanka BB :)
jak tak was czytam....Agacynda,Agnieszka...zasuwacie jak perszingi i wiecznie cos robicie....czuje sie przy was jak skonczony len
Ktora wizytujaca gotowa do zdania relacji???
jillka ja znam jedna z przyczyn podniesienia sie tempki!!!FASOLINA!!!!!Ladny wykres

Ktora wizytujaca gotowa do zdania relacji???
jillka ja znam jedna z przyczyn podniesienia sie tempki!!!FASOLINA!!!!!Ladny wykres

rożniczka
Czekamy na cud-na Ciebie!
Asita puki @ nie ma jest nadzieja!
Jilka dziękuję :*
Mój gin kiedyś powiedział, że luteina (dopochwowa), którą biorę nie wpływa na wzrost temp. i na wzrost wartości progesteronu we krwi- jest jakby taki miejscowy. (2 razy go podpuszczałam i zawsze mówił to samo :-)) Jednak uważam, że w każdej postaci może zahamować owulację i lepiej brać gdy ma się pewność, że owu była.
Agnieszka współczuję braku wody!
Agacynda jakbyś mieszkała bliżej to chętnie bym Ci pomogła
ja to lubię, ale to już kiedyś pisałam ;-)
Gosiak nie wiedziałam, że przy cukrzycy wywołują poród szybciej...hmmm czyli jak się u mnie kiedyś uda to też mnie to czeka...
Noelle ja też mam lenia a w ciąży nie jestem
czekam na słońce i ciepełko
Na razie ból gardła się zmniejszył, zobaczymy na jak długo:-)
Jilka dziękuję :*
Mój gin kiedyś powiedział, że luteina (dopochwowa), którą biorę nie wpływa na wzrost temp. i na wzrost wartości progesteronu we krwi- jest jakby taki miejscowy. (2 razy go podpuszczałam i zawsze mówił to samo :-)) Jednak uważam, że w każdej postaci może zahamować owulację i lepiej brać gdy ma się pewność, że owu była.
Agnieszka współczuję braku wody!
Agacynda jakbyś mieszkała bliżej to chętnie bym Ci pomogła

Gosiak nie wiedziałam, że przy cukrzycy wywołują poród szybciej...hmmm czyli jak się u mnie kiedyś uda to też mnie to czeka...
Noelle ja też mam lenia a w ciąży nie jestem

Na razie ból gardła się zmniejszył, zobaczymy na jak długo:-)
reklama
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Podjęzykowa luteina podnosiła mi temp, za to duphaston nic a nic :-)