reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Czarnooka nieeeeee tylko nie to.... Świat jest niesprawiedliwy.... Bardzo mi przykro :(( trzymaj się tam jakoś

Czarnooka nie wiem co napisać. Wiem, przez co przechodzisz... ja też to przeżywałam w 2011 roku... A tak się cieszyłam, że będziesz miała Dzidziolka. Tulę Cię Mocno!!!! :* :* :* :*

Czarnooczko wiem,że teraz nic nie ukoi twojego bólu. ja dokładnie rok temu przechodziłam to samo na tym samym etapie. Jeżeli oczyścisz się sama można szybko zacząć staranka. Nie wolno się poddawać kochana. Wiem,że bardzo boli. :-(Zapalam dla aniołka images.jpgPrzypomniało mi się jak to przechodziłam rok temu i same łzy lecą. Dlaczego tak musi być? Dlaczego nas to spotyka. To niesprawiedliwe. :-(

Jillko a czemu nie mozna odstawić? To może zmniejsz bro o połowę co???:tak:

Ostatnia edycja:
czarnooka tule skarbie:* Kochana,tak bardzo mi przykro.Wspolczuje:(

***** jakie zycie jest podłe....:(

Ostatnia edycja:
Czarnooka tak bardzo mi przykro kochana, tulę Cię bardzo mocno :*****
Paulinka ale masz urwiska w domu :-D
Byłam u gina pęcherzyka nie ma czyli prawdopodobnie pękł :-D jeśli do maja nie zajdę to czeka mnie hsg :-(

Życzę udanego weekendu :*******

Czarnooka kochana tule Cię mocno i zapalam światełko dla Twojego Aniołka
[*]
Ja poroniłam w kwietniu dokładnie dwa dni przed świętami, nawet nie chcę wracać pamięcią do tego bo boli do teraz, ale nie poddałam się. Kochana nie będzie łatwo ale nie możesz się poddawać, tulę Cie bardzo mocno

reklama
Do góry