reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

He he gorzaj jak mamę Jagódka zadziwi:) Rozumiem, że wolisz chłopaka:))) W takim razie życzę Jajek tak przed wielkanocą:)

Sailorku sprawa wygląda tak: testy owu doszły do mnie bodajże w 27 dc. Tak w ramach treningu zrobiłam sobie. Oczywiście negatywny był aczkolwiek kreska nawet dosyć wyraźna, dwa dni póżniej znowu zrobiłam i ta kreska byłą trochę jaśniejsza niż poprzednia, a dzisiaj jest 33 dc i kreski nie ma. @ również? Owu się przesunęła?

reklama
ojciec bedzie z Jagodki zadowolony :)) a ja sie wtedy naprawde baaaaaaaaardzo mocno zdziwie! ale kochac bede jak swoje hahahaha zartuje oczywiscie.

a testy owu nie sa pozytywne wtedy gdy kreska testowa jest ciemniejsza od kontrolnej?

Kurcze dziewczyny cały czas mam w głowie Czarnooką....świat jest niesprawiedliwy

Agacyndo tak spojrzałam na Twój suwaczek jejku jak to zleciało ao już 16 tc

biedna ta nasza Domi z lutówki zrobiła się marcówką, cały cza sie dziwie że oni ja tam trzymają skoro wszystko jest ok

a ja dzisiaj prasuje cały czas i już mam dość, trzeba odpocząć bo brzucho sie stawia

ja tezcaly czas mysle o Czarnookiej :((

a Domi moze czeka zeby jej przyslugiwal dluzszy urlop macierzynski :)) Lena wie co zrobic zeby z mamusia dluzej posiedziec :D

A Ty Agus odpoczywaj!!
jeju mi ten czas tak zapierdziela ze szok :|

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja w nocy spać nie mogłam, bo myślałam o Czrnookiej... Taki świat niesprawiedliwy:((((

Agacynda właśnie chciałam wiedzieć ile po owu utrzymuje się ta kreska... Bo negatyw negatywem, ale wcześniej chociaż kreska była wyraźna, a teraz nie ma jej wcale. Więc skoro kreska była w 29 dc, a w 33dc nie ma to owu zamiast koło 14-15 dc to była np koło 20dc i dlatego @ się spóźnia...

aaaa w tym sensie, widzisz, bo ja zupelnie z innej strony rozkminialam Twoje pytanie :)) ja raz w zyciu korzystalam z testow owulacyjnych i u mnie tez ta owulacja wtedy byla pozno... a tempka jak w tym czasie? czy nie mierzylas?

hmm chyba poczulam babelki :))

Mgielkoooooooo czyTy juz czujesz ruchy swojej Gwiazdeczki? i w ogolewybraliscie juz imie dla Malej? bo nie pamietam.

U Mgiełki o ile dobrze pamiętam Anastazja ma byc:) Zaraz sprawdzę jaka była tempka i czy w ogóle ją wtedy mierzyłam:) Gratuluję bąbelków:)

jestem
powiem wam ze tez nie moge o niczym innym myslec tylko o czarnooce, kurde mole brak mi słów....

u mnie będzie dziewuszka ;-) Paulinka dobrze pamięta: Nastusia, Nastka, Anastazja - nic się nie zmieniło ;-)
a ja ruchy czuje tak sobie... raz tak a potem znowu nie....
ale z Oliwią też słabo czułam
Agacynda, czy my mamy czarnooką na facebooku bo kurde sie zamotałam ....

reklama
Paulinko mnie się wydaje,że ty dopiero miałaś owu...a testy te z allegro nie zawsze mają tak samo mocne obie kreski. te co mam teraz z zieloną końcówką mają kreskę ciut jaśniejszą np :tak:

Do góry