reklama
Mynia_82
Fanka BB :)
Czarnooczko kochana tulę mocno. Świat jest podły
mgielka2008
Czarnooka bardzo mi przykro z powodu twojej straty, wiem jak długo na to czekałaś, wiem ze teraz widzisz wszystko w czarnych barwach, ale wiem że zaczniesz się uśmiechać i odzyskasz siłę do walki o dzidzi.... życze ci duzo wsparcia ze strony męża...
a teraz pobądź w tym swoim bólu, nie staraj się być na siłę silna... płacz, rozpaczaj, masz do tego prawo, dzięki temu rozpacz kiedy zmieni się w spokój, nadzieję....
Życzę ci wszystkiego najlepszego kochana!!!
a teraz pobądź w tym swoim bólu, nie staraj się być na siłę silna... płacz, rozpaczaj, masz do tego prawo, dzięki temu rozpacz kiedy zmieni się w spokój, nadzieję....
Życzę ci wszystkiego najlepszego kochana!!!
Noelle1986
eh...czarnooka....nie moge przestac myslec o was.Trzymaj sie jakos kochana...:-(
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Dziewczyny zna się któraś na testach owulacyjnych? Bo mam pytanie...
A
agacynda
Gość
Hihi Sailor
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Sailorku gdzie jesteś??)))
Agacynda kiedy masz wizytę u gina? Teraz już Ci powie kto pod serduszkiem mieszka?
Agacynda kiedy masz wizytę u gina? Teraz już Ci powie kto pod serduszkiem mieszka?
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Słucham Paulinko o co chcesz zapytać kochana :-)
reklama
A
agacynda
Gość
Paulinko wizyte mam miedzy 15 a 20 marca jeszcze sie nie umawialam ) ale to bedzie 20 tydzien wiec jak sie Dziecko moje dobrze obroci to pewnie matce pokaze ze bedzie miec syna hahahahahaha