reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hehehehe oj czeka juz sie z moim A smiejemy, ze biorac pod uwage ze rodzice pier*olnieci to dziecko bedzie szogun maly hahah i pod kluczem :D

reklama
Biedny Domik... Raczej długi pobyt jej się zapowiada. Właśnie wyczytałam, że lekarze myślą, że późniejszy termin porodu i dlatego nic nie robią...

hejooo...ale tutaj dzisiaj cicho:confused2:gdzie Was wywialo w taka pogode:confused2:?Ja łazikowalam z przymusu w deszczu i teraz z ochota zasiadlam w domu z gorąca herbata.a co! troche mnie czeka domowej roboty...ale co tam,dam rade:laugh2:
Własnie doczytalam o Domik,noz kurde ja bym sie pochlastala chyba na jej miejscu.Ale Lenka obrasta w tluszczyk rowno 3,5kg:-D Ciekawe tylko czemu jej do domu nie puszcza skoro wszystko ok i wody i lozysko.Eh...biedna:sorry:

Czarnooka hallllo??co sie nie odzywasz???Trzymam kciuki za wizyte !Musi byc dobrze!!!
Asita rowniez kciuki zacisniete!!

lalus zdrowiej nam:*

agacyndo widzialam zdjecia na FB ,jodujcie sie na zdrowie:-D Dobrze Wam!!

paulinko zywe srebro z małego:-D

Eh...laseczki....moja psina(ktora z rodzicami mieszka) cos chora:baffled: sie powyłam dzisiaj juz z 5 razy,weterynarz w poniedzialek kazal przyjechac bo teraz na jakies weekendowej konferencji jest,jak bedzie gorzej to mamy szukac jakiegos weterynarza na cito:baffled: Wyje na sama mysl....

Kochane kobitki wszystkiego najjjjlepszego z okazji naszego święta :D Staraczkom upragnionych Fasolinek i przepięknych 9mcy a ciężarówkom szczęśliwych rozwiązań i pociechy z dzieci :***

Od razu Was przepraszam kochane, że tak rzadko się odzywam ale niestety nie zawsze nadążę Was przeczytać ale jeszcze 4 dni w pracy i już będę miała wolne więc wtedy mam nadzieję się poprawić :)

Noelle piękna karoca dla Nataszki!!!!!! A kolorek śliczny :) Przykro mi z powodu psiaka :(
Czarnooka mam nadzieję, że to plamienie to nic poważnego, tak jak Ci powiedział lekarz i pisały tutaj dziewczynki że takie rzeczy się zdarzają tak więc wszystko będzie dobrze :)
Asitka kciuki mocno zaciśnięte :)
Agacynda się widzę ostro urlopuje :) Nawdychajcie się porządnie jodu i odpocznijcie :)
Laluś dużo zdrówka dla Ciebie i oczywiście powodzenia w tym cyklu :)
Paulinko to wesoło masz z synkiem :) Niezły z niego urwis :)
Sihaya super, że dzidzia sobie rośnie :) Ale szybko zleciało, już 13 tydzień masz, a pamiętam jak jeszcze niedawno namawiałyśmy Cię na zrobienie testu :)
Myniu super będą te półeczki, masz gust :)
Bzibzioku gratuluję efektów dietki i samozaparcia :)

Kurczę ja myślałam, że Domi to już dawno rozpakowana i cieszy się Lenką a tu się okazuje, że jeszcze nie... A który ona już ma tydzień? Pewnie to dlatego, że nie można było u niej dokładnie określić z terminu @ bo przecież testy jej nie wychodziły...

Witajos wszystkos....
Ja chyba mam gorszy dzień
Zrobiłam badanie prolaktyny
wynik 98 norma 127-637 (wskazana kontrola)
Także dół - poleciało strasznie... Wynik jest taki pomimo stresującego tygodnia i bez tabletki w przede dniu
Także chyba średnio dobrze, bo niby nie można nagle odstawiać Bro. Wiesz coś Sailorku na ten temat ?!
W dodatku sąsiad wariat naparza wiertarą już 5 dzień, darowałby se w dzień kobiet, z wybranką życia gdzieś poszedł, ale nie - lepiej życie i spokój męcić! Chyba mu bilety do kina kupię ?
Która miała niską pro? Przyznać mi się migusiem!

Paulinko, szalony Mikołajek, tylko patrzeć jak będzie łobuziakował biegając. :)

A wózeczek Noelle w jakim masz kolorze ?

Bzibziok, uważaj bo ślisko!

Asitko :)

Czarnooczko, jak dziś się masz? Nawiedziłaś gina?

Margotko, przepięknie wyglądasz, pozdrówka

Agacyngo, wrzuć ode mnie mini kamyk do morza! Tylko nie dźwigaj dużych kamoli ! Dziękuję

Ja poki co idę kolację szykować, poszukam coś o mojej prl!

Bede pozniej

reklama
wypiszcie mnie proszę z listy staraczek narazie nie mogę sie starac nawet niewiem czy ja wogole jestem soba. jak bede miala goraczke to musze jechac na ip na zabieg a tak dostalam antybiotyk moze oczysci sie bez zabiegu.
dla mnie zycie stracilo sens

Do góry