reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Noelle bardzo ladny wozek, a kolor cudo :)) tez sie aastanawiam nad graco w jasnym kolorze.

Czarnooka nic sie nie martw, sszystko bedzie dobrze!

Bzibziooook no hej!! gratuluje zrzuconym kilogramow ;))

reklama
Ja dziś witam się z opóźnieniem:)
ale rano pojechałam do pracy zawieźć zwolnienia za moje choróbsko no i... pożegnać się;( kupiłam różne pyszności dziewczynom, okazało się, że na mnie czeka piękny hiacynt z okazji dnia kobiet od dyrekcji..:) wyściskałyśmy się wszystki, powzdychałyśmy i od poniedziałku zaczynam urlop aż cały wybiorę, a potem już na zwolnienie lekarskie do samego porodu, ehh... i niby się cieszę ale już tęknię za pracą, za dzieciaczkami, za dziewczynami z pracy bo baaardzo się zżyłyśmy...
czy wrócę "potem" to się okaże czy będzie dla mnie miejsce, ja bym bardzo chciała, dziewczyny też, wszystko w rękach dyrekcji...
eh.. normalnie łza się w oku kręci - szok hehe....

więc na rozdmuchanie tej nostalgii wszystkiego najlepszego kochane w dniu naszego święta!!:)

Czarnooka trzymam kciuki za wizyte! na pewno wszystko będzie w porządku z fasolinką:)

Noelle wóżek śliczny, a wobec tego praktycznością kolorów nie ma co się przejmować;)
Bzibzioku no kopę lat!! Gratuluję efektów dietki i samozaparcia - oby tak dalej!! bo nie ma to jak dobrze czuć się we własnej skórze:)
Agacynda jaka pogoda na wybrzezu?? jodkujesz się z dzidziolkiem??
w krakowie zimny wiatr i mżawka z nieba od rana leci:/ ogólnie bardzo niesympatycznie:/
Laluś no jeszcze Ciebie dopadło... za chwilę nam się tu forum chorobowe zrobi.. po kolei każda łapie, jedna od drugiej chyba... zdrówka!!

Ale zazdroszczę:) Ja niestety pomarzyć sobie tylko mogę... Znając życie ledwo zamknę oczy to mały rojber wstanie:) A tak już go trzeba pilnować. Dzisiaj znalazłam go w kuchnii jak sobie stał i trzymał uchwytów od szuflad. Potem wygrzebał pampka, którego chwilę wcześniej mu przebrałam i wyciągnął z niego kupę!! Trochę spróbował, a resztę rozmazał po podłodze... No trzeba mieć oczy dookoła głowy...

Hahahahahahahahaha Paulinka ale sie usmialam!!!

Sihaya pogoda jest ciekawa. Cudowne slonce ale okropnie zimny wiatr!

Witam ponowie :-) Dostałam zwolnienie od dziś do 12 marca... Także sobie troszkę po odpoczywam :tak:

Paulinka no faktycznie mały rozrabiaka. Ale dzieciaki są słodkie i zawsze się im wybacza nawet najgorsze przewinienia ;-)

A wczoraj nie było boboseksów bo ja się okropnie czułam... ale za to jutro nadrobimy. Mam nadzieje!

reklama
Laluś rozrabiaka konkretny:) Tak się fajnie rozwija... Zachwyca nas każda jego nowa umiejętność, a jednocześnie przeraża nas to jak szybko rośnie i że niedługo przestanie być maleństwem... A chciałoby się, żeby wiecznie był naszym małym tulisiem:)

Do góry