reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Marzen, no Czarnooka to wszystkich Nas zaskoczyła :tak::-D Ale nie wiem jak to ze mną będzie... A no pewnie przy dzieciach to trzeba się chwytać wszystkich dostępnych wspomagaczy :-)

Noelle no może może wszystko w rękach Boga.

Mgiełko wózeczek cud-malina!!! :happy: I córcia jaka zadowolona :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Marzen jak leżałam na patologii to tam mierzyli mi temp takim termometrem na podczerwień i zawsze miałam 36,6:)
Noelle z moim wózku jest taki kosz jak u mgiełki, a na to jeszcze taka ala torbę z materiału:) fajne to jest:)
Mgiełko śliczny wózek:)

Paulinka ja mierze w pochwie :-D
Laluś kciuki zaciśnięte, będzie dobrze :tak:
Mgiełko wózek śliczny i mała jaka uśmiechnięta, pewnie nie może się doczekać kiedy dzidzie będzie wozić :-D
Agnieszko u mnie za oknem tez słoneczko świeci, a śniegu już prawie nie ma :-)
Sailor to ja razem z Wami do tej u**anej śmierci będę :tak:

Jutro mam pierwsza wizytę u nowego gin,. jestem ciekawa czy będą pęcherzyki, czy juz po ptakach :sorry2:

Asitko na pewno wszystko pójdzie dobrze. I czemu mam być po ptakach? Na pewno pęcherzyki są i będą :tak:

Idę do pracy. Miłego Dzionka. Odezwę się wieczorem :happy:

Ostatnia edycja:
Marzen brzuszek już widać;) a co do mierzenia to ja i inne staraczki weteranki,że tak nas nazwę;) za wiarygodną uważamy temp wewnętrzną ciała a nie zewnętrzną, czyli najlepiej, w ustach lub pochwie. Nawet w słynnej u nas broszurce Mynii o npr na to zwracają uwagę. Może warto u Ciebie zmienić jednak technikę?:) Taka spod pachy czy czoła naprawdę jest w tym temacie mało miarodajna.

Paulinka ja cały czas starań mierzyłam w ustach, przy czym dbałam żeby zawsze mniej więcej w to samo miejsce pod językiem wkładać.

Mgiełko super zakup!!

hmm czy to znaczy, że ja tez powinnam zacząć myśleć o jakiejś wyprawce?:|
najpierw i tak przed nami remont... i urządzanie całego mieszkania. Będzie znów co robić - przynajmniej się nie będę nudzić na tym L4;)

Sihaya to wstaw zdjecie jakiegos bebolka ;))

Marzen a to juz nie jest drugi trymestr? :-) mdlosci odpuscily na szczescie :-))

Mgielko ma Twoim zdjeciu wyglada zupelnie inaczej :-) bardzo fajnie. To ja juz tez musze brata molestowac by do szkoly jechal :-)

Marzen To mnie teraz zastrzeliłaś:D nigdy wcześniej o tym nie słyszałam i z tego co kojarzę dziewczyny tak mierzące nic nie pisały nigdy o odejmowaniu... Ja mierzyłam w ustach zawsze. Sprawdzę jeszcze w broszurce Mynii, ale z tego co pamiętam, jak ją czytałam to nic tam takiego nie było napisane.

Agacynda przejściówka do kompa jest gdzieś w pudłach spakowana, dlatego nie mam na razie jak zdjęcia wstawić:(

reklama
Do góry