reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
moj gin sam zaproponowal CLO na owulacje prosić go nie musiałam. niewiem czy to dzięki CLO zaszłam w ciążę ale chyba coś musi też w tym być bo staraliśmy się rok i 6 miesięcy bez CLO a potem pierwszy cykl z CLO i nic a potem drugi cykl i fasolka.
więc powiedz Asitko że nie masz owulacji i tyle.
ja do końca nie wiedziałam czy mam tą owulację czy jej nie mam bo nie chodziłąm wcześniej na monitoring.
suwaczka narazie nie zmienie dopóki nie będę miała wizyty u ginekologa.

Sihayko "u kresu trymestru"??? :szok: przecież Ty dopiero co test robiąłś :)
Ficarko słonko co u Ciebie?
Czarnooczko, śliczne krechy :)
Laluś, dalej trzymam kciuki
Różniczko u mnie to po staremu. Odliczam dni do małego remontu sypialni. Tata przyjeżdża w piątek i działamy. Różniczko nie łam się... mi też odbiera chęci ale uda się nam...

A ja chyba jednak miałam skok :) I to zaledwie 4 dni później niż powinien być. mam nadzieję, że w następnym cyklu już będzie regularne. Jakoś zdaje mi sie, że te wszystkie miesiące co brałam luteinę to może sobie blokowałam owu... A poza tym wydaje mi sie,że mi regularnego seksu trzeba na regulację cyklu :p S przyjechał i proszę... :)

hej kobietki

u małe bloki się nie powiększaja i nadal są I stopnia i pani doktor powiedziała ze to się nie kwalifikuje do leczenia tylko trzeba obserwować :) następna wizyta za rok

jak tlko przyjechalismy to zjadłam i się położyłam i dopiero co wstałam właściwie to mąż mnie obudził bo na nauki jedziemy jak wrórcę to zacznę was nanrabiać

Agnieszko, to szoruj się dokształcać :) Fajnie macie z naukami przeciwmałżeńskimi. Ciekawe, czy będziecie musieli tez poradnię zaliczać ?
Myniu, jesteśmy :) Tylko troszkę przyczajeni:) A co do Twojej luteinki :) Ja tez postanawiam być sprytniejsza i wezmę 3 dni po skoku, a nie w danym dniu cyklu. Pamiętam, że mi radziłaś poczekać do skoku, a ja nie posłuchałam:) Ale teraz już posłucham
Noelle, ja Ci jutro upiekę makowca, na pewno mi pęknie, ale nie będzie w nim za to żadnych dodatków sztucznych.
Sailor, jak tam żywot ?
Czy macie wiedzę dziewczynki, czy warto badać prolaktynę w trakcie brania bromegonika? Bo bym se chętnie zobaczyła jak spada, ale nie wiem czy jest sens... CZy wynik coś powie miarodajnego?

Co na kolację szykujecie? Ja zaraz obiorę kilka ziemniaczków na placuszki ziemniakowe. Jakoś mnie napadło na nie.

reklama
Sailorek mój :) ale ja się stęskniłam :)
Kupuję łóżko, będę robić półki na książki i montować w szafie wysuwane półki. Już się nie mogę doczekać. Zaraz Wam pokażę jak chcę zrobić półki na książki. sailorku a jak Ci bez pracy i bez podłych małp pracowych?:)

Do góry