reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Noelle czy ja wiem..nie mam pojęcia... nie pokoi mnie to, że brzuch mnie co jakiś czas boli i jajniki chyba też... jutro się okaże... Ze stresu to chyba nic nie zjem dzisiaj... i spać w nocy nie będę mogła... :baffled:

reklama
Ł. poszedł z Mikusiem do ośredka zdrowia na mierzenie i ważenie i mówił, że listonosz paczkę mu dał. Ale to chyba Mikusiowe skarpetki. Już się nie mogę doczekać tego mojego termometru:)

He he:) Postraszyłam wczoraj organizm wisiołkiem i od razu jest śluz:)

A dziewczyny jak owu nie będzie i lekarz też to stwierdzi to wtedy co robią? Clo dają? Czy coś innego czy czekają?

Laluś nowa staraczka by się przydała:) nowe podobno szczęście przynoszą:) ja się 26 rano wpisałam na listę- wieczorem Czarnooka przyniosła nam dobrą nowinę, więc jestem już wykorzystana...:)

Ostatnia edycja:
Laluś myśl pozytywnie i nie stresuj fasolki :-)
sihaya widac juz brzuszek u Ciebie?
paulinko ja tez ostatnio zakupiłam sobie termometr na podczerwień, tylko przytkne do czoła i ju :tak:
Noelle dzięki za pocieszenie :*

Marzen, żebym ja wiedziała, że tam jest Fasolka... Ech pewnie testy się nie myliły... Takie termometry są odpowiednie do mierzenia podczas cyklu takie do czoła?

Paulinka nie wiem jak będzie...

Oby była:) No mi się wydaje, że mierzyć można tylko wewnątrz ciała. Ja na razie mierzę w ustach:) A wy jak mierzycie?

Laluś żywym dowodem jest Czarnooka nawet beta jej nie wyszła za pierwszym razem :)&&&&
Nie, to jest zwykły termometr tylko działa szybko, nawet nie wiem czy jest dokładniejszy od zwykłych ale przy dzieciach w domu jest wygodny :)
paulinko przedtem mierzyłam pod pachą :)

reklama
No własnie lulus czarnooka teraz robila druga bete, sikany wyszedł dopiero dzisiaj....i tez mówila ze czuje ze za chwile @ przylezie:-)

mgiełko a wiessz ,ze mi sie bardzo podoba ten wózek,obejrzałam go sobie wzdluz i wszerz na internecie. I zachwycił mie.Tylko jedyne co mnie jeszcze powstrzymało przed zakupem to ten tradycyjny kosz na zakupy a spodzie-siatka.Wolałabym ten taki materiałowy...I jak sie na zywo prezentuje??? Bo ja jutro do paru sklepow jade poogladac ale znajac zycie nic tam ie znajde ciekawego

Ostatnia edycja:
Do góry