reklama
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Ł. poszedł z Mikusiem do ośredka zdrowia na mierzenie i ważenie i mówił, że listonosz paczkę mu dał. Ale to chyba Mikusiowe skarpetki. Już się nie mogę doczekać tego mojego termometru
He he Postraszyłam wczoraj organizm wisiołkiem i od razu jest śluz
A dziewczyny jak owu nie będzie i lekarz też to stwierdzi to wtedy co robią? Clo dają? Czy coś innego czy czekają?
Laluś nowa staraczka by się przydała nowe podobno szczęście przynoszą ja się 26 rano wpisałam na listę- wieczorem Czarnooka przyniosła nam dobrą nowinę, więc jestem już wykorzystana...
He he Postraszyłam wczoraj organizm wisiołkiem i od razu jest śluz
A dziewczyny jak owu nie będzie i lekarz też to stwierdzi to wtedy co robią? Clo dają? Czy coś innego czy czekają?
Laluś nowa staraczka by się przydała nowe podobno szczęście przynoszą ja się 26 rano wpisałam na listę- wieczorem Czarnooka przyniosła nam dobrą nowinę, więc jestem już wykorzystana...
Ostatnia edycja:
Noelle1986
Fanka BB :)
lalus wiem,ze łatwo mówic i nie da sie nie myslec i nie stresowac. no ale...nie stresuj sie:-)
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Oby była No mi się wydaje, że mierzyć można tylko wewnątrz ciała. Ja na razie mierzę w ustach A wy jak mierzycie?
Laluś żywym dowodem jest Czarnooka nawet beta jej nie wyszła za pierwszym razem &&&&
Nie, to jest zwykły termometr tylko działa szybko, nawet nie wiem czy jest dokładniejszy od zwykłych ale przy dzieciach w domu jest wygodny
paulinko przedtem mierzyłam pod pachą
Nie, to jest zwykły termometr tylko działa szybko, nawet nie wiem czy jest dokładniejszy od zwykłych ale przy dzieciach w domu jest wygodny
paulinko przedtem mierzyłam pod pachą
mgielka2008
hej dziewczynki chcialam sie pochwalic
Zobacz załącznik 542509
oczywiscie jest cały zestaw, ze spacerówką i fotelikiem
wszystko cudne
a moja Oliwia taka zadowolona hihi
Zobacz załącznik 542509
oczywiscie jest cały zestaw, ze spacerówką i fotelikiem
wszystko cudne
a moja Oliwia taka zadowolona hihi
reklama
Noelle1986
No własnie lulus czarnooka teraz robila druga bete, sikany wyszedł dopiero dzisiaj....i tez mówila ze czuje ze za chwile @ przylezie:-)
mgiełko a wiessz ,ze mi sie bardzo podoba ten wózek,obejrzałam go sobie wzdluz i wszerz na internecie. I zachwycił mie.Tylko jedyne co mnie jeszcze powstrzymało przed zakupem to ten tradycyjny kosz na zakupy a spodzie-siatka.Wolałabym ten taki materiałowy...I jak sie na zywo prezentuje??? Bo ja jutro do paru sklepow jade poogladac ale znajac zycie nic tam ie znajde ciekawego
mgiełko a wiessz ,ze mi sie bardzo podoba ten wózek,obejrzałam go sobie wzdluz i wszerz na internecie. I zachwycił mie.Tylko jedyne co mnie jeszcze powstrzymało przed zakupem to ten tradycyjny kosz na zakupy a spodzie-siatka.Wolałabym ten taki materiałowy...I jak sie na zywo prezentuje??? Bo ja jutro do paru sklepow jade poogladac ale znajac zycie nic tam ie znajde ciekawego
Ostatnia edycja: