reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Ciągle jesteśmy na tym przejściowym, tamto dopiero będziemy remontować. A remont zacznie się, planujemy zacząć działać od przyszłego tygodnia, w tym mnie rozłożyło, mąż w pracy a po pracy jeszcze musiał załatwiać z gazownią, elektrownią umowy, stany liczników itp. więc nie było nawet kiedy się za remont zabrać. Ale w przyszłym tyg planujemy wpuścić gości od kaloryferów, żeby wymienili na nowe, no a potem instalacje, i zacznie się generalka łazienki, kuchni...
Tak realnie to z miesiąc jeszcze tu pobędziemy zanim przejdziemy na swoje:)

...to też fajna perspektywa:) ja dziś szukałam na necie uchwytów do szafek kuchennych;) choć szafek jeszcze nie ma nawet hihi...

Czarnooka kochana Ty mi tu zmień suwaczek bo już starająca nie jesteś :-D:tak:
Agacynda i Sihaya tylko mi się nie przemęczajcie przy tych remontach i przeprowadzkach :tak:
Mi się nic nie chce w pracy jeszcze godzinkę muszę siedzieć i do domku,ale jutro już piątek i nie mogę się doczekać wizyty u nowego gin. zobaczymy czy mam jakieś pęcherzyki :sorry2:

hahaha ale przynajmniej wiesz jakie chcesz zeby byly :-)) ja nie mam pojecia o kolorach, siedze i dumam... marzy mi sie sypialnia w bardzo ciemnym szarym i ciezkie ciemnoszare zaslony :D i tyle wiem :))
dobra, cisne do pracy, do wieczorka :D

Asita będzie dobrze:) Wiosna idzie, słońce świeci, nowy gin, z pewnością nowe dorodne pęcherzyki - powieje dobrym wiatrem:) &&&&&&&&&&&&

Idę kochane na spacerek na łąki bo aż mnie skręca jak widzę to słońce....

U mnie się zachmurzyło :-(
Sihaya mam nadzieje, że będzie dobrze no bo ile można czekać :dry:
Do juterka kochane :*
udanego wieczoru życzę :-D

Cześć dziewczynki :)

Co do temperaturki :
ja mierzyłam najpierw w ustach, ale zmieniłam miejsce, bo w różnych miejscach jamy ustnej tempka może się różnić, więc dla ujednolicenia zmieniłam na mierzenie w pochwie.
Co do odejmowania - robi się to w przypadku, gdy z jakichś powodów zmierzy się temperaturkę o pół godziny później (np.w weekend - wtedy trzeba 0,05 stopnia odjąć, mierzenie godzinę poźniej - 0,1 stopnia, mierzenie pół godziny wcześniej +0,05 stopnia itd). Termometr mam z dwoma miejscami po przecinku, elektroniczny. Na początku wyciągałam jak zapipał, a teraz trzymam 5 minut, bo czasem tempka jeszcze "naciąga". I myślę że obserwacje idą mi coraz lepiej.
Paulinko, a powiedz, czy Ty karmisz Synusia jeszcze piersią, bom zapomniała... :zawstydzona/y: ? Bo jeśli tak, możliwe że Twoja prolaktyna jest wysoka, co jest naturalne przy karmieniu i owa prolaktyna blokuje owulację. Także jeśli zdecydujesz się na wizytę u lekarza, on może o to pytać, myślę że dobrze gdyby Ci poziom hormonów kazał zrobić. CLO chyba nie tak od razu...
Sihaya - supppeerrr bobas - ponad 4 cm - fiu fiu :) Tylko się oszczędzaj w tym remoncie i przeprowadzkach!

Dziewczyny, co to chcą do "us***" - przywołuję do porządku ! No ! Żadnych takich !
Kochana Różniczko, Twój entuzjazm był wspaniały, niechże on powróci !
Asitko, jak chcesz to ja dryndnę do Twego gina i mu wyłuszczę sprawę, że jest taka jedna Asita i ona che myśleć, że nie ma owulacji i takie tam... Tylko proszę o namiar na doktorka :)

O jejkuuu... od 3 dni zapominam o płynie do naczyń... muszę iść do sklepu, bo już mam zlew garów :/ Idę do sklepu - coś komus kupić ?

Pozdrówka dziewczyny !

reklama
Aganyndo ja mam szaro malinowy salon:) jakoś tak lubię szary:) Mikołajka karmiłam (.)(.) jakieś 3 tyg. Potem pokarm się skończył...

Do góry