reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Paulinko a gdzie masz ten swój wykresik??
Mierzysz zawsze o tej samej porze itd...?
Poza tym po jednym "nieciekawym" wykresem nie ma się co łamać; fizjologicznie kilka cykli w roku może zdarzyć się bez owu i to nie jest tragedia, więc głowa do góry!!

reklama
Noelle gratuluje 8 miesiaca! :-)

Czarnooka no do piatku to juz bedziesz miec taka kreche, ze maz napewno zemdleje z wrazenia :) a mdlosci hmm kup sobie cukierki mietowe do pracy. Mnie tylko to przy zyciu trzymalo.

Agnieszko z cora napewno bedzie dobrze!!

Sihaya duzy Dzidziol :-) brzuszek cos rosnie?

Lalus trzymam kciuki za wynik betki &&&&&&&&

Dziewczynki do usranej smierci tu bedziecie ale juz zaciazone :-)

Uff to odetchnęłam. Kupiłam te testy z tej firmy, której testy ciążowe polecałaś:)

Shilayko no właśnie mi się zdaje, że owu od porodu Mikołajka nie miałam. Więc to wnet będzie rok...

Byłam w łazience i jeeeeeeeeeest śluz!!!!!!!!!!! Tak dawno go nie widziałam....:szok: Biały jest ściślej mówiąć, więc chyba odpowiedni co do dc:)

Obserwacja cyklu - enpr.pl to mój pierwszy bardzo prowizoryczny:) No i częściowy oczywiście:) Termometr mam zwykły, więc nie mierzę codziennie, bo i tak dokładnie nie będzie. Ale już idzie owulacyjny, więc następny będzie już staranny:)

Ależ się fatalnie czuję, wszystko mnie boli :baffled:
Noelle czas szybko leci, juz niedługi bedziesz przytulała swoją niunię :)
paulinko nie przejmuj sie i nie nakręcaj, mi się wydaje,że ja w ogóle nie mam owulacji (z obserwacji śluzu).
agacynda niedługo zaczynasz 2 trymestr ciąży, tulisz się jeszcze z porcelanką ;-)

Agacynda brzuszek rośnie, już od rana go widać a nie tylko po całym dniu i dopiąć się mogę już tylko w jednych spodniach;) tzn w innych też ale tak ciśnie i gniecie wtedy, że odpinam;)

Paulinko po śluzie i testach owulki tak naprawdę nie ma co oceniać, bo nie masz nigdy 100% pewności. A robiłaś monitoring??
No i tym bardziej nie ma co się sugerować tym wykresem - nie mierzone od początku cyklu, zwykłym termometrem:) Będzie dobrze i owulka się znajdzie, zobaczysz:)
Paulinko, Marzen ja często śluzu nie widziałam, a owulki na monitoringu okazywały się obecne:) a śluz był ale przy szyjce zawsze piękny, płodny jak mówiła gin:)

No właśnie tak myślę, że jeśli w marcu owu nie będzie to w kwietniu wybiorę się na monitoring. Tylko takie średnio regularne mam cykle, więc ciężko będzie wcelować w termin. Chociaż do tej pory nie było problemu z wizytami- nieraz specjalnie dla mnie przychodził do gabinetu albo kazał przyjechać do szpitala i wtedy kilku lekarzy mnie badało czy robiło usg.

reklama
lalus a czujesz sie jakos inaczej niz w innych cyklach?? niz zazwyczaj przed @?? kciuki trzymam za piekna bete!!!&&&!!1

Sihaya mały ludź robi sobie miejsce:-) super ze wizyta udana!!

Paulinko, Marzena ja śluzu miałam mało,w tym szczęsliwym cyklu to tak mało,ze byłam pewna ze bezowulacyjny.

Do góry