reklama
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
kobietki u mnie za oknem dzisiaj piękna pogoda taka wiosenna słoneczko świeci ptaszki ćwierkają tylko ten śnieg który zalega ...
Noelle teraz doczytałam. Gratuluję 8 miesiąca!!! Czas szybko zleciał!!!:-)
Różniczko ja razem z Tobą będę tutaj do u****ej śmierci
Agnieszka u mnie za oknem też wiosna na całego, u mnie śniegu brak za to jest leciutki mrozik ;-)
Różniczko ja razem z Tobą będę tutaj do u****ej śmierci
Agnieszka u mnie za oknem też wiosna na całego, u mnie śniegu brak za to jest leciutki mrozik ;-)
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
I ja też coś czuję,że zostanę to do u...nej śmierci
Śmiać mi się chce bo chyba owu się zbliża i na testerze na ślinę okres połodny, na teście owu z rossmana pozytyw a na teście owu z allegro negatyw
Śmiać mi się chce bo chyba owu się zbliża i na testerze na ślinę okres połodny, na teście owu z rossmana pozytyw a na teście owu z allegro negatyw
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Sailor nie strasz, bo ja właśnie zamówiłam testy owu na allegro Zresztą ja to chyba owu nie mam wcale... mierzę temperaturę od kilku dni (mam swój pierwszy prymitywny bardzo wykres) i szału to tam nie ma- temp nisko i mało zróżnicowana, a to chyba oznacza, że owu nie było...
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Na razie się nie załamuję... W sumie poobserwuję w następnym cyklu profesjonalnie bardziej i pójdę do gina niech coś poradzi na brak owu...
reklama
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Paulinko ja już kiedyś używałam testów owu z allegro i byłam zadowolona. Teraz dostałam od koleżanki na próbę i powiem Ci,że nie fajne są. Ja jestem z tych co im kreska ciemnieje im bliżej owu a na tych mam cały czas to samo. Owu przewiduję na sobotę więc może jutro będzie pozytyw...zobaczymy :-)